недеља, 11. април 2021.

VENERA U OVNU- MAGNETSKI PRIVLAČNA



Venera u Ovnu,( iako je u svom izgonu) je najdominantnija, najizazovnija najratobornija i posve magnetski privlačna. Ova pronicljivaVenera tačno zna šta hoće i šta želi u svakom trenu, jer na njenom magnetizmu radi perfektno podešena frekvencija. Dopadljiva i izazovna, sebe stavlja u prvi plan, neprezajući ni pred čim.Sve igre zavođenja počinju na prvu loptu i njeni osvajački pohodi teško da neizvojevuju pobedu, ma kakvu stražu oko srca postavljali. Od nikog ne traži garanciju, niti je daje, jer je za nju zadužena strasno provedena noć. Ukoliko je intezitet strasnog začetka jak i plod ljubavi će svakim rađanjem sunca biti sve snažniji i postojaniji, i obratno. Kao što je opskrbljena svim mašinerijama zavođenja, i s metkićima ljubomore neoskudeva. Ispaliće ih rafalno rečima, preventive radi, kad god se oseti ugroženom . Tolerisaće slobodu kretanja, okretanje leđa, pa i spavanje na drugom jastuku, doduše i radi svog komotiteta, ali neće tolerisati hladan zid koji se temelji na zapostavljanju njenih usplamtalih želja. E, tada već kreće žestoka ofanziva, potpirena nezadovoljstvom gde je izgon iz njenog srca neminovni slebdenik razlaza. Istog časa njeno srce se prazni od svih trangulija gluposti, i svega što bi joj činilo teskobu, pa sve do patnje koja bi joj mogla naškoditi samopuzdanju. Tad ova narcisoidna Venera u Ovnu, može delovati i diletantski, površno, ma koliko pokazivala talenta za ljubav. Ne, Nije iskjučena ni ta karkteristika, sve dok je onako iz prikrajka posmatrate kako obnavlja svoje narušeno magnetsko polje i prostor u svom sportskom srcu, za neku novu jaču i strasniju ljubavnu disciplinu u ravni one koju od rođanja praktikuje prema samoj sebi. Nema sumnje da joj se neće dogoditi, sve dok je pothranjuje u svojoj glavi. Parola "Jedan se otego drugi se protego", možda je potekla baš od ove pobornički nastrojene, teško ukrotive Venere.

Ako i ostane sama, to je samo stvar odricanja njenog hrabrog srca da se bori za ljubav sa nekim koji nije dorastao njenog lika u ogledalu .....




tekst u pripremi








Nevenka Jovanović -Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi SA ASTROLOGIJOM NA VI. Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.

Nelly Poerich ima objavljenih  tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59

nellypoerich@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар