Пређи на главни садржај

Sunce trigon Mars - do Cilja fino Gospodski

 

Dragi Marsu,
Ti mi daješ snagu, a ja tebi sjaj, Vreme je za akciju, sve od sebe daj...Tvoje Sunce

Ovih dana Sunce je ušlo u trigon sa Marsom, ( od 16.03. do 03.04.2016). I tako smo snažno ukačeni u svoju misionarsku kompoziciju. Sunce kao lokomotiva, a Mars kao mašinovođa, zahuktavaće se sve odlučnije, vukući ostale vagone, i one teretnije malefičnih planeta, ne odustajući i pored truckanja šina, sve do ostvarenja namera i ciljeva. Na momente će sve nalikovati i na parobrod, sa svojim zahuktavanjem i huktanjem, obzirom da putovanje do njihove glavne stanice kreće iz vodenog znaka Ribe.


Ribe uvek imaju dva dijametralna kompleksna pravca i neizbežne, mračne luke i tunele, zakulisnog delovanja, pretnji iz mraka, jer uvek povlače njihovu prirodanu postavku 12. polja, ma bilo gde se nalazile u našem natalu.
I pored udruženih snaga, donekle razbojnički uglađenog stava, ova idilična slika dva saputnika, saborca, na momente može delovati avetno, zastrašujuće, prezajući od iskakanja iz koloseka, pa čak i da u svojoj rođenoj seni vide neprijatelja.
Ali to je samo optička varka, privid, jer Mars deluje iz Strelca, znaka koji je uvek okrenut svrhi, devetoj Božijoj kući. Neće prezati ni od čega što ne počiva na istini i pravdi. Ovaj ljubavlju zadužen Amor, Strelac, u kooperaciji sa Marsom, dejstvovaće neustrašivo.


Jednim ljutitim zamahom luka, sa mnoštvom svojih ljubavnih Strelica, zna da brzinom svetlosti preobrazi u odbrambeno sve ono preteće u svakom riskantnijem trenu, ukoliko im se neki nezgodan presretač s rampom, ispreči na tom zavidnom putu uspeha.
Visine znaju biti riskantne, ali Sunce ih zna predočiti Marsu, nekim svojim migom, signalom, i kada se učini daleko i kruto u svojoj moći, ogrnuto dostojanstvom, držeći na manire. Mars će sarađivati sa Suncem u cilju zajedničkog interesa, kada konačno zakorači u znak Ovna, gde je sunčevo ushićenje, egzaltacija.

A do tad, svestan svog obraza, oguglao na javno mnjenje drugih, krčiće svaku prepreku, naoružan do zuba i sa pregršt oštrih reči. Ni Sunce ni Mars ne odustaju do pobede. Nemojte ni vi. Vi, koji ovaj lepi aspekt imate u svom natalu, jer u njemu je vaša snaga volje do svih vitalnih ciljeva, pa i zdravlja.
Ne obraćajte isuvišu pažnju na njihove dispozitore Neptuna i Jupitera, samo onda kada gubite kontrolu na nekim stvarima, koje vam olako isparavaju iz vida nesmotrenošću, lenjošću… Uzmite stvari u svoje ruke i držite ih pod kontrolom, na trenutke hitro, ali fino. Da, baš kako to Sunce zahteva – samouvereno, fino gospodski.


Nelly Poerich


ASTROLOZI PRATE ZVEZDE, OTKRIVAJU TAJNE, SUDBINE VAM DATE DA JE I VI ZNATE ..N.P.


Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem romana,  SA ASTROLOGIJOM NA VI, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.


Nelly Poerich ima objavljenih 60  tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59

Коментари

Популарни постови са овог блога

JUPITER TRIGON PLUTON - POTENCIJALNI BOGATUNI

  Kažu aspekt bogatih,...hm, a da li je to uvek tako?-Sa ove distance, svojski me prodrma moje bogato iskustvo Astrologa... Bogati jesu, ali prvenstveno duhom, promrmljah zamišljeno odmahujući glavom, prisećajući se poduge astrološke kartoteke klijenta koji ga imaju u svom natalu. Ne kažem bilo je i onih kojima je sve išlo po protoklu zapisa, glatko kao po loju, ali i onih koji su ostali zatočeni samo pustom žudnjom da do ispunjenja dodju.. I svaki put kad bi bili nadomak cilja, nešto bi ih cimnulo u nazad ili isprečilo poput ležećeg policajca, iako zrače istinom/Jupiter/ da to njima odista pripada. Da li je to karma koja ih avetski uhodi, ograničavajući ih propisanim isposničkim vremenskim intervalom, da je ta misija do tog famoznog planetarnog zapisa gotovo nemoguća. Ako i sami obratite pažnju primetićete da te osobe zaista izgedaju moćno, kao da su puni kao brod, čak i onda kada u svom džepu nemaju ni jedne prebijene pare. Dešava se i da celi život kubure sa novcem, pa se s pravom p

astronellypoerich ASTROLOPROFIL ALEKSANDRA VUČIĆA/ RIBA- RAK ...

Aleksandar Vućić je rođen u znaku Riba sa podznakom u Raku, narod, masa, rodoljublje , patriota, manipulacija. Sunce je na 14 stepenu Riba na fiksnoj zvezdi Ahernar prirode Jupitera iz sazvežđa Eridaunusa, podzemna reka , Simobolike  Anđeo i Mač.   Ovde postoji velika potreba za dokazivanjem. Natus mora voditi računa o onome što obećava , kako se ne bi doveo u neprijatnu situaciju. Podsvesna ako ne i svesna težnja je da dostigne oca u duhovnom, ili bukvalnom smislu. Sunce na fisknoj zvezdi Anka prirode Jupitera i Plutona , iz sazvežđa Feniks, zvezda u vratu mitske ptice, Daruje novi život, započinjanje novih stvari . Ova zvezda nosi dug život, ispunjen brojnim opasnostima i padovima, nakon kojih se osoba uspinjala još jača. Slika borbenih aviona . Mesec kao vladar ascedenta otišao je u 8 kuću smrti, prirode Škorpiona,  tudjeg novca, regeneracije, seksa i dr. i nalazi se na 13 stepenu Vodolije na fisknoj zvezdi Armus, prirode Marsa i Merkura, kao i Dorsuma , prirode Jupitera i Saturna i

ASTROPROFIL@ ŽELJKO MITROVIĆ# RTV- Pink #Zadruga

 Željko Mitrović je 31. maja 1967. godine u Beogradu. ASTROPROFIL ŽELJKA MITROVIĆA  BLIZANAC- LAV Željko Mitrović,  je srpski muzičar, osnivač i vlasnik Pink televizije i diskografske kuće City records. Važi za medijskog maga i jednog od najmoćnijih ljudi u srpskom šou biznisu.  Željko je rođen u Znaku Blizanca sa podznakom u Lavu, na 5 stepenu Lava, na kom se nalazi fiksna zvezda Al Tarf iz sazvežđa Kancer, Rak,( prirode Marsa i Merkura). Zvezda  u zadnjem stopalu Raka. Njen drugi naziv je Kraj , ukazujujući da je vrh tog stopala. Tu je odmah i fiksna zvezda  Asdmiske iz sazveždja Argo Navis, Ladja, zvezda u krmi Ladje , (prirode Jupitera i Saturna). Svakako ova konstalacija simbolizuje prekomorska putovanja sa svrhom postizanja nekog zadatka , kao što je i poslovni put, ili pak daleka avantura za bolji prosperitet posla, što potvrdjuje i njegov vladar Ascedenta, Sunce u 11 kući( ciljeva, protežiranja,  grupacija masovnog umrežavanja, slobodne volje, Sunce na 9 ste