недеља, 11. април 2021.

Sunce trigon Mars - do Cilja fino Gospodski

 

Dragi Marsu,
Ti mi daješ snagu, a ja tebi sjaj, Vreme je za akciju, sve od sebe daj...Tvoje Sunce





Ovih dana Sunce je ušlo u trigon sa Marsom, ( od 16.03. do 03.04.2016). I tako smo snažno ukačeni u svoju misionarsku kompoziciju. Sunce kao lokomotiva, a Mars kao mašinovođa, zahuktavaće se sve odlučnije, vukući ostale vagone, i one teretnije malefičnih planeta, ne odustajući i pored truckanja šina, sve do ostvarenja namera i ciljeva. Na momente će sve nalikovati i na parobrod, sa svojim zahuktavanjem i huktanjem, obzirom da putovanje do njihove glavne stanice kreće iz vodenog znaka Ribe.


Ribe uvek imaju dva dijametralna kompleksna pravca i neizbežne, mračne luke i tunele, zakulisnog delovanja, pretnji iz mraka, jer uvek povlače njihovu prirodanu postavku 12. polja, ma bilo gde se nalazile u našem natalu.
I pored udruženih snaga, donekle razbojnički uglađenog stava, ova idilična slika dva saputnika, saborca, na momente može delovati avetno, zastrašujuće, prezajući od iskakanja iz koloseka, pa čak i da u svojoj rođenoj seni vide neprijatelja.
Ali to je samo optička varka, privid, jer Mars deluje iz Strelca, znaka koji je uvek okrenut svrhi, devetoj Božijoj kući. Neće prezati ni od čega što ne počiva na istini i pravdi. Ovaj ljubavlju zadužen Amor, Strelac, u kooperaciji sa Marsom, dejstvovaće neustrašivo.


Jednim ljutitim zamahom luka, sa mnoštvom svojih ljubavnih Strelica, zna da brzinom svetlosti preobrazi u odbrambeno sve ono preteće u svakom riskantnijem trenu, ukoliko im se neki nezgodan presretač s rampom, ispreči na tom zavidnom putu uspeha.
Visine znaju biti riskantne, ali Sunce ih zna predočiti Marsu, nekim svojim migom, signalom, i kada se učini daleko i kruto u svojoj moći, ogrnuto dostojanstvom, držeći na manire. Mars će sarađivati sa Suncem u cilju zajedničkog interesa, kada konačno zakorači u znak Ovna, gde je sunčevo ushićenje, egzaltacija.

A do tad, svestan svog obraza, oguglao na javno mnjenje drugih, krčiće svaku prepreku, naoružan do zuba i sa pregršt oštrih reči. Ni Sunce ni Mars ne odustaju do pobede. Nemojte ni vi. Vi, koji ovaj lepi aspekt imate u svom natalu, jer u njemu je vaša snaga volje do svih vitalnih ciljeva, pa i zdravlja.
Ne obraćajte isuvišu pažnju na njihove dispozitore Neptuna i Jupitera, samo onda kada gubite kontrolu na nekim stvarima, koje vam olako isparavaju iz vida nesmotrenošću, lenjošću… Uzmite stvari u svoje ruke i držite ih pod kontrolom, na trenutke hitro, ali fino. Da, baš kako to Sunce zahteva – samouvereno, fino gospodski.


Nelly Poerich


ASTROLOZI PRATE ZVEZDE, OTKRIVAJU TAJNE, SUDBINE VAM DATE DA JE I VI ZNATE ..N.P.


Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem romana,  SA ASTROLOGIJOM NA VI, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.


Nelly Poerich ima objavljenih 60  tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59

Нема коментара:

Постави коментар