DOBAR ASTROLOG ZLATA VREDI- SVAKO IMA SVOJU ZVEZDU....

ATROLOZI PRATE OTKRIVAJU ZAJNE, SUDBINE VAM DATE  DA JE I VI ZNATEImajte i Vi vaš Astroprofil. Otkrijte šta vam to zvezde siganliziiraju. Na kom aspektu života treba da poradite i kako da predudpredite eventualne nevolje: ljubavne, poslovne, zdravstvene itd.

Zašto bi tumarali u mraku kad Vam Zvezde obasjavaju put do spoznaje. Savet dobrog Astrologa zlata vredi!

S toga ne oklevajte zaronjenih lica u šake, preispitujući se u nedogled. Izdignite se iznad situacije, otvorite svoj kosmički um, i bez mnogo oklevanja pozovite
 062 626 191 ili 063 181 41 59 
Nećete se pokajati. 

Vaš Astrolog 
Nelly Poerich
nellypoerich@gmail.com

SVAKO IMA SVOJU ZVEZDU....Nelly Poerich 
Nelly Poerich

Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.Nelly Poerich ima 37 objavljenih tekstova na Astro portalu.


062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com  


  


Нема коментара:

Постави коментар