недеља, 11. април 2021.

JARAC- LJUBAVNO SLAGANJE

 

U mojoj dugoj astroloskoj praksi Najdominantnije je pitanje: Kako se u ljubavi slažem sa partnerom?Naravno, da mnogo zavisi od vaših ličnih horoskopa tj. Uporednog planetarnog uticaja, ali to ćemo sad izuzeti, osvrnuti se samo na slaganje po znacima. Odškrinući, neke stranice mog iskustva i iprikazati svaki znak ponaosob u ljubavnom odnosu prema drugim znacima zodijaka. A Zašto je astrološki savet koristan, zaključite sami.




JARAC – OVAN

Kardinalna kombinacija vatre i zemlje. Ovnu će se dopasti ozbiljnost i privrženost Jarca , pa će pokušati da ga osvoji isprobanim varijantama zavođenja. Jarca će s početka Ovan nervirati svojim prepotentnim stavom i izlaganjem. Pokušaće povlačenjem I da ga ohladi na neko vreme. Ovnu će se n osvojivo dopasti, da iznova pođe u pohod ovoj neprobojnoj tvrđavi od srca. Kada ga pridobije iznenadiće se koliko ljubavi i strasti se krije u njoj. Jarac će Ovnu ulivati poverenje. Kako su oboje duhoviti tu će biti i puno zabave i smeha. Jedno drugo će podsticati u ambiciji. A i nikada im neće zadugo zafaliti krov nad glavom. Savet -Ovan ne bi trebao da potcunje Jarčeve sposbnosti i da više razume njeguvu temeljnost i oprez. Jaračeva uloga bi bila da kanališe Ovnovu energiju i da radi na njegovoj istrajnosti.


JARAC - BIK

Biku će se jako dopasti Jarčeva ozbiljnost, odanost i požrtvanost. U vezu ulaze stamneno gradeći čvrste temlje za zajedničku budućnost. Neće dozvolit da neko utiče na njihov stil života. U dom će primati samo proverene prijatelje i poznanike. Oboje su tradicionalisti što će se pozitivno odraziti u obostranom poštovanju i njihovih porodica i rodbine.Odani su jedno drugom i uvek se trude da zadrže pravi prijateljski stav. Jarac deluje ohrabrujuće na ambicije Bika i neda mu da zadugo odustane od svojih planova. Postižu mnogo skupa i obično ostaju do kraja života skupa. Bik ne treba da zamera Jarcu kada ga zahvate hladni dani depresije, već da mu pomogne da se iz nje lakše čupa. Jarac Bika ne treba da forsira po svaku cenu, i da tolerantnije gleda na njegove faze lenjosti i odmora.


JARAC - BLIZANAC

Jarčeva ozbiljnost i mudrost mogu zainteresovati Blizanca uvek spremnog da nešto novo nauči . Upotrebiće sva varijante zavođenja dok ga ne osvoji. Veza će odisati ljubavlju i razumevanjem sve dok ne izađu na videlo razlike u njihovom karakteru. Jarčevom ambicioznom duhu prijaće Blizančev vetar u leđa, ali će mu jako zasmetati promenljiv i ležeran odnos prema vitalnim stvarima njihove veze. Potrebno je mnogo vremena da usaglase svoje karaktere. Blizanac ne treba da pošto -poto sugerira svoje mišljenje Jarcu i da mu zamera kad ga povuku poslovi i kad je društvo na okupu. Jarac ne treba da za svoje neuspehe krivi Blizanca, i da se oglušuje na njegove dragocene savete.


JARAC - RAK

Ovo je jedna od boljih kombinacija. Pogledi na svet tradiciju i porodicu su im gotovo identični. Vredno grade svoj dom unoseći tolinu i poverenje u svaku njegovu pukotinu. Obično su uzor mnogim vezama i brakovima. I kada dođe do nesporazuma uvek će naći načina da ga izglade bez velikih posledica. Rak ne treba da isuviše insistira kako i šta treba raditi, jer će kod Jarca naići na snažan otpor, potkovan tvrdoglavošću. Jarac ne treba da se bezobzirno odnosi prema Raku u nekim svojim lošijim fazama.


JARAC - LAV

Ovo je jedna od težih ljubavnih kombinacija I najbolje funkcionišu kada su ambicija i posao u prvom planu. Bolje finkcioniše kada je žena Lav, a mušakarac Jarac, nego obrnuto kada je žena Jarac a muškarac Lav. Jarac ne treba da svojim radom I hladnokrvinim stavom zanemari Lava i da njihov odnos tretira kao poslovnu obavezu. Lav treba da obuzda preteranu potrebu za dokazivanjem i konforizmom .


JARAC - DEVICA

Ovo je jedna od najskladnih kombinacija kada je ljubav i posao u ptanju. I Jarac I Devica će jedno u drugom videti oslonac i sigurnost. Oboje teže dugim kvalitetnim vezama, poštuju tiadiciju i uvek će nastojati da izglade onos što bezbolnije, pričom. Ovde vreme radi za njih, učvršćuje njihovu vezu koja može da traje do kraja života. Ambacioznom Jarcu Devica može biti veoma bitna podrška ako koriguje svoju potrebu da se meša u gotovo sve.Ni durenje joj neće pomoći kad se Jarac ražestiti I zainati. Devica ne treba da mu soli pamet već da gleda svoja posla. Jarac ne treba da na Devicu iskaljuje nezadovoljstvo, kada mu stvari izmaknu kontroli.


JARAC- VAGA

Neodoljivost Vage će privući rezervisanog Jarca. Oboje će se neko vreme držati suzdržano i tu svoju dopadljivost vešto prikrivati pričama . Kada se malo bolje upoznaju i vide gde plovi taj brod romantike upustiće se u strasne talase emocija. Ali ne retko se može desiti da taman kad su se uputili u ljubavnu plovidbu da Vagina kolebljivost neočekivano izroni, što će izneverenog Jarca u svoje dugo sanjane snove izbaciti iz ravnoteže. Potrebno je dosta tolerancije i usaglašavanja ,ovom paru, kako bi prevazišli nejednakosti, a to obično uspevaju u zrelijim godinama, kada zaista sjajno funkcionišu u razmeni slatkih poljubaca . Vaga ne treba da mazno prkosi, ni da se inati Jarcu kada stvari ne idu onako kako ona želi.

Jarac ne treba da zanemaruje Vagu zbog posla, posebno ako je muškarac Jarac.


JARAC - ŠKORPIJA

Jarac, ozbiljan obziran i ambiciozan , Škorpiji se može jako dopasti. Jarac ima dobre štitove za Škorpijina oruđa za oprobavanje volje i moći, te će ih s vremenom sve manje upotrebljavati. Vodiće uglavnom miran život okružen decom, rodbinom i prijateljima. Svako će imati odrešene ruke, u korist sticanja i očuvanja porodice i porodičnog ugleda . Kod njih će važiti, dogovor kuću čuva. Škorpija ne treba da Jarca isuviše ptitiska ne nešto što on ne želi da radi. Jarac ne treba da tretira Škorpiju kao stvar kada zakorače u zrele godine, već da joj poklanja više pažnje i da je s vremena na vreme negde izvede .


JARAC - STRELAC

Strelcu je veliki izazov osvajiti ozbiljno i rezrvisano srce Jarca. Izgledaće u neku ruku kao da osvaja tvrđavu opasanu visokim zidinama, oko koje je postavljena straža. Ponosan hrabra i sigurna u svoje osvaječke ljubavne pohode neće ni ustuknuti pred prvim štitom i zamahom skepticizmom naoštrenog mača Jarca . Jarac se neće predati odmah, ali Strelčeva upornost i iskren prilaz razoružaće ga I pati u njegovo strasno naručje. Mogu ostati jako dugo, često i celi život, ako jedno na drugo gledaju s poštovanjem. Jarac će uspeti da s vremenom da sveda na minimum Strelčev nemir lutanje, ljubomoru , svojom odanom i postojanom ljubavlju.


JARAC – JARAC

Ovo jedna od ređih kombinacija u zodijaku, ali I kada se desi spoji će ih prijateljstvo koje s vremenom može prerasti u ljubav. Žena Jarac će otvorenije pokazivati svoja osećanja dok će se muškarac jarac držati donekle suzdržano i škrto na rečima , svoju ljubav pokazujući delima.Oboje su veoma vredni i ambiciozni i jedno drugom mogu biti velika podrška. Njihov dom će odisati sigurnošču, obojen tradicijom isijavati postojanu toplinu. Materijalno obično dobro stoje. Njihovi prijatelji će vek imati značajno mesto u njihovom životu. Iako postoje određene različitosti ljubav će ih naterati da ih mudro prevazilaze.


JARAC – VODOLIJA

I pored očiglednih razlika , ova sudbinska priča se može pretvoriti u predivnu ljubavnu idilu, kako vreme prolazi. Voleće da puno vremena provode zajedno, a i da posao obavljaju skupa. Kako su oboje prijateljski nastrojeni njihov dom će odisati živošću i ponekad čak sličiti železničkoj stanici, u koji može navratiti svako dobronameran. Vodolija će iz Jarca izvući ono najbolje duboko potisnuto pod strogom kontrolom Saturna . Njegova spontana duhovitost će znati da slatko zabavi i nasmeje Vodoliju i još više produbi ljubav u njegovom čudnovatom srcu. Jarac ne treba da sputava Vodoliju kad ga potera nemir da se izduva u društvu svojih prijatelja čudaka. Vodolija treba da razume Jarčeve povremene faze povučenosti u osamu.


JARAC – RIBE

Ovo je najčešća kombinacija , ali i kocka, koja se može završiti sa srećnim dobitkom, a i bolnim gubitkom. Zvuči neverovatrno, ali Jarca Riba zna da u taku opčini nekim svojm tajnim varijantama zavođenja. Često kao omamljen nekim opojnim pićem ulazi u vezu, pa i u brak.

S vremenom problem nastaje u ćudljivosti Ribe kada joj sve smeta , kada se ušuška u svoje snove bežeći od jave. U tim trenucima Iznenađujuća je I Riblja količina agresije kada joj se Jarac konstantni  trezvenjak realnosti i jave približi u takvim trenucima. Tada i blagonaklon jarčev trud da joj se približi može biti katastrofalan , prerasti u svađe pa čak i u fizičke obračune. Jarac treba da se mudro povuče i da u takvim fazama ne potencira nikakvu vrstu kontakta. Riba ne treba da za svako svoje nezadovoljstvo napada i okrivljuje Jarca, već da bolje sagleda svoje greške i propuste.




Nelly Poerich



Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem romana, SA ASTROLOGIJOM NA VI. , dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.

Nelly Poerich ima objavljenih tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com










Нема коментара:

Постави коментар