недеља, 11. април 2021.

VAGA- LJUBAVNO SLAGANJE

 U mojoj dugoj astroloskoj praksi Najdominantnije je pitanje: Kako se u ljubavi slažem sa partnerom?Naravno, da mnogo zavisi od vaših ličnih horoskopa tj. Uporednog planetarnog uticaja, ali to ćemo sad izuzeti, osvrnuti se samo na slaganje po znacima. Odškrinući, neke stranice mog iskustva i iprikazati svaki znak ponaosob u ljubavnom odnosu prema drugim znacima zodijaka. A Zašto je astrološki savet koristan, zaključite sami.



VAGA- OVAN

Ova veza može obilovati ljubavlju i strašću , ali…. Svojim šarmom i lepotom Vaga će odmah privući Ovna, uvek spremnog za osvajačke pohode. Ali kako Vaga ne voli ništa na prečac držaće ga na diplomatskom rastojanju i odmeravati svaki njegov gest korak i reč. Promućurna i prefirgana Vaga uživaće u zavođenju sve dok se Ovan lomi da pridobije njeno profinjeno srce. Uoči li iole sirovosti i grubosti hladno će se povući iz njegovog vidokruga. Vaga ne treba da previše pametuje Ovnu i da mu nameće savete . Ovan ne treba da forsira Vagu i da je prisiljava na nešto što njoj ne prija.

VAGA – BIK

Venera im je zajednički vladalac, i u osnovi oboje su hedonisti. Ova veza može obilovatu senzualnošću, ljupkošću , šarmom , strašću i svime što ljubav čini. Vagi će prijati oslonac stabilnog Bika, i uvek će nastojati da mu ugodi. A Bik poznat po galantnošću će joj izraziti zahvalnost obasipanjem poklonima i buketima crvenih ruža.  Mir I harmonija ovde može preovladavati. Vaga ne treba da javno izaziva Bika koketiranjem I pobija njegovo mišnjenje javo, pogotov
o ako je žena Vaga, je Bik zna odreagovati i silom. Bik ne treba da svojom posesivnošću I ljubomorom da guši Vaginu lepršavost i potrebu da stalno izgleda lepo I privlačno, jer iako je neodlučna kad se najmanje nada može zauvek baciti burmu I nestati zauvek .


VAGA – BLIZANCI

Dok će Vaga koketirati vitlajući svojim šarmom kao oružjem Blizanac će je obletati kao leptir vešto se dočekivati doskočicama, nadomak njenih nogu. I najednom njihovi pogledi će se prepoznati dok se kuckaju s čašom nekog penušavog pića. Uslediće priča bez kraja i konca i lagano kako noć odmiče povesti ih na podijum gde će vaga pasti u zagrljaj Blizanca. Ljubav će se izroditi tako neosetno da će oboje poželeti da potraje celi život. Vaga ne treba da sudi Blizancu zbog ne hajnosti prema nekim stvarima koje nisu od životnog značaja. Bliznac treba da svede na minimum svoju brljivost i potrebu da izvrne istinu, jer će se vrlo brzo naći na margini njihovog opstanka veze.

VAGA – RAK

Vagi će se dopasti Rakova privrženost, brižnost I pažnja . Preko noći uspeće da njenu hladnokrvan i odmeren stav pretoči u najfinije  emocije. Mazna i pohotna Vaga kakva inače jeste u Raku će probuditi snažnu želju da je čvrsto zagrli zaštiti i povede pred oltar. Voleće da zajedno planiraju porodicu da uživaju u toploj kućnoj atmosferi u društvu svojih prijatelja. Vaga ne treba ba previše iskušava Rakovu odanost i poverenje koje-kakvim izletima kad je nemir zahvati. Rak ne treba da raguje namćorastim stavom i zamerkama na Vaginu nonšalantnu prirodu u periodu lenjosti i zahtevnosti .


VAGA – LAV

Ovo je jedna od najboljih kombinacija posebno kada je muškarac Lav. Oboje su pozeri, vole da se prikazuju prikazuju pred svetom, pa će ova ljubavna drama uvek biti puna zapleta. Uzbuđenja će biti na pretek propraćenih strasnim scenama. Vole sjaj raskoš, elegantan sve, I uvek će nastojati da zabave posebno na elitnijim mestima, a I sami da organizuju gala prijeme. Jedno drugo će podržavati u ambiciji. Vaga ne reba da u nekim svojim lošim fazama umanjuje ugled Lavu I da dira njegovo dostojanstvo. Laskavost lava razoružava. Lav ne treba da Vagi nameće strogo svoju volju već da joj priđe sa nežnije strane njene ličnosti.


VAGA – DEVICA


Vagi se može dopasti visprenost uma i duha Device, ali sitničavost i cepidlačenje je mogu uznemirti da se povuče na neko vreme. Devici ako je zaista stalo do Vage lukavo će zataškati te svoje osobine i pribeći kompromisnoj varijanti do njenog odškrinutog srca. Sve dok Devica igra igru po taktu Vage ova ljubavna priča će imati budućnost. Vaga ne treba da daje povoda Devici da je kinji na konto njene ležernosti prema stvarima . Devica ne treba da uvlači Vagu u svoju rutinu svakodnevnice i posla jer će zabavu I zadovljstvo pronaći na drugom mestu.



VAGA- VAGA


Dve Vage teško da će svojim dalekim i hladnokrvnim stavom lako prići jedna drugoj, a kamo li započeti neku ljubavnu priču. Ali iako se desi tu mora da su podznaci odradili svoje. Biće tu dosta tolerancije i razumevanja, a i strasti u emotivnim naletima. U zrelijem dobu veće šanse da njihova veza urodi plodom. Tada je to zaista jedna mirna luka u koju bi svi rado da zakorače.


VAGA- ŠKORPIJA


Ako je Škorpija pikirala da osvoji Vagu svojim magmetizmom i tajnovitim pristupom, bez sumnje da će je privući u svoj strasni zagrljaj. Kao začarana Vaga se neće opirati sve do momenta dok joj neka žestoka sarkastična situacija ili svađa ,bliska Škorpiji, ne otvori oči. Neodlučna kakva jeste i tad će prepuštati vremenu odluku . Škorpija će se za to vreme pribrati, znati da se iskupi i da je ponovo opčini. Ako prođu sedam burnih godina skupa ima šanse i da ceo život ostanu zajedno, pa čak i u bilo kakvom odnosu. Vaga ne treba da uzima zdravo za gotovo svaku Škorpijunu opasku, najbolje da se povuče u neki mirniji kutak , dok je ne prođe zajedljivost. Škorpija ne treba da sputava Vagu svojom opsesivnom ljubomorom i da prati svaki njen korak, glumeći detektiva.


VAGA- STRELAC


Vagu može brzinom vetra poneti razdraganost Strelca da u trenutku izgubi tlo pod nogama. Umeće da je nasmeje svojom duhovitošću, pa čak I nespretnošću kada ga ljubav obujmi svojim čarima, pa čak i saplete o neki ludi kamen. Veoma uzbudljiva veza uvek spremna da otputuje negde gde svet izgleda lepši nego inače. Jedno drugo će podsticati u edukovanju usavršavanju u svakom pogledu. Vaga ne treba da isuviše sputava Strelca jer je njegova priroda promenljivog karaktera, on uvek mora naći lufta barem šetnjom. Strelac ne treba da insistira na Vaginom izlasku onda kada joj je potrebno oduška u osami u nekoj finoj ariji iza zatvorenih vrata doma.


VAGA- JARAC


Neodoljivost Vage će privući rezervisanog Jarca. Oboje će se neko vreme držati suzdržano i tu svoju dopadljivost vešto prikrivati pričama . Kada se malo bolje upoznaju i vide gde plovi taj brod romantike upustiće se u strasne talase emocija. Ali ne retko se može desiti da taman kad su se uputili u ljubavnu plovidbu da Vagina kolebljivost neočekivano izroni, što će izneverenog Jarca u svoje dugo sanjane snove izbaciti iz ravnoteže. Potrebno je dosta tolerancije i usaglašavanja ,ovom paru, kako bi prevazišli nejednakosti, a to obično uspevaju u zrelijim godinama, kada zaista sjajno funkcionišu u razmeni slatkih poljubaca . Vaga ne treba da mazno prkosi, ni da se inati Jarcu kada stvari ne idu onako kako ona želi.

Jarac ne treba da zanemaruje Vagu zbog posla, posebno ako je muškarac Jarac.


VAGA- VODOLIJA

Na sve strane pršte poljupci kao vatromet posle uspešnog osvajačkog podviga dva čudesna srca. I Vodolija i Vaga drže emocije pod kontrolom razuma, pa im je potrebno malo vremena da se prepuste jedno drugom. Oboje vole provod i zabave, i uvek će za to naći vremena. Ova uzbudljiva veza postaje sve bolja kako vreme prolazi, tako da mogu ostariti zajedno ukoliko prođu krize koje obično imaju kao mlad par. Vaga ne treba da svojim koketnim stavom u društvu izaziva ljubomoru kod Vodolije, pa ni da se nadmeće umno. Vodolija ne treba da svojim buntovnim ponašanjem i šokantnim vestima stresno utiče na Vagu kojoj je harmonija prevashodna za zdravlje.


VAGA- RIBA


Vagu će zadiviti sanjivi romantični pogled u očima Ribe. Poželeće odmah da je zagrli, pomazi po licu i kosi, za početak utešno prijateljski. Ribu će raznežiti Vagina prefinjenost o kojom celi život sanja ploveći uz duž i popreku tražeći svoju idealnu polovinu. Vaga takođe isto sanja, ma koliko se činilo drugačije. Njen je vladar Venera, a kod Riba Neptun i Jupiter što samo potvrđuje tu ljubavnu činjenicu. Vaga ne treba da zamera Ribi kada je stvarnost izbaci iz ravnoteže i svoje ludilo dovuče kući. U tome trenutku treba da prećuti da se povuče dok je taj nalet ne prođe. Riba ne treba da svoje ne zadovljstvo gomila na Vagine tasove jer će neki od njih jednog dana kada se najmanje bude nadala pući i zauvek otići tamo gde je mirno more.


Nelly Poerich


Nelly Poerich
Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem romana, SA ASTROLOGIJOM NA VI. , dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.
Nelly Poerich ima objavljenih 60 tekstova na Astro portalu.


062 626 191 ili 063 181 41 59


nellypoerich@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар