недеља, 11. април 2021.

Merkur, Uran, Pluton- Kosmički Depozit

 


Merkur, glasnik bogova, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu dolazi u dodir sa gospodarom Munja, Uranom, gde može obznaniti dugo čuvanu tajnu korisnu čovečansvu. Kao i nove originalne metode i otkrića, na kojima se radilo dugi niz godina. To potvrđuje i Merkur dispozitor Device gde se već duže vreme nastanio veliki dobročinitelj Jupiter, dajući svoj doprinos na temeljnijem radu u oblasti medicine, novih, i efikasnijih metoda lečenja. Ljudski faktor uzima primat nad tehnologijom, koja je u cilju službovanja, zarad korisnih rezultanti opstanka društva u celosti. Merkur cirkulator svega, svih motornih sposobnosti, u nama, i oko nas, ulazi u tu ubrzanu zonu delovanja, koja zna biti i pogubna ukoliko pravovremeno ne ovladamo Uranovim magnetnim poljima. Potrebno je da stvari prikupimo mentalno držeći ih bez grča čvrsto pod kontrolom, poput modela, tj. materijalnog posrednika u sferi gravitacionog polja preko kog se prenosi gravitaciono delovanje sa jednog na drugo telo. Ovo inercijalno, slobodno kretanje nije pravolinijski klasično, već uslovljeno nebeskim Telima čudnih vibracija na koje najviše dejstvuje Uran. Ovaj energijski tenzor je nemislosrdni počinilac i sresa, s toga i jeste upozorenje ove kosmičke depozitne konstalacije. Inicira se i pitanje Koji ulog je u ovom ogromnom sefu, i na koliko godina je oročen?. Preispitivanje munjevito počinje u analitičkim karticama našeg uma. Devica se svesrdno zalaže, podstrehujući sreću Jupitera, da lakše zadre i do onih silom zaturenih činjenica, presedanom okorelih zbivanja. I kazaljke vremena neumitno biju, i na uštrb osione sekundare. Ažuriranje na zavidnom nivou. Jupiter opominjuće zvuči " Vežite se, polećemo!"….Samo da Gospodar Munja Uran, ne izgubi kontrolu pri nekom snažnijem zagrljaju s Merkurom da u njegovoj prepunoj memoriji ne sprži neku značajniju karticu u riskantnim potezima nestrpljivog Ovna. Pluton u Jarcu, pretnja ateriranju uprkos dobroj zakački s Jupiterom, u sprezi sa Kontrolorom letenja Saturnom iz Strelca. Misija uspešnog prenosa, fantastičnih informacija u obradi s genijalnim idejama ne sme da zataji, i kod Običnih umova, a posebno Naučnih, kosmički otvorenih, uvek pripravnih konekcija, da ih razvrstaju svako prema svom resorsu memorije ineresovanja u cilju daljeg istraživanja. Kod naučnika, asocijacija novorođnih ideja delovaće veoma plodonosno, kroz puslirajuću pupčanu vrpcu, umnožavajući još mnoštvo izazova u svesti, počev od duhovnih i mehaničkih, pa sve do kreiranja krajnje originalne predstave otrkića.
- Medicina je nadomak spoznaje,- uporno dobacuje brižna Devica, štiklirajući svaku bogovetnu reč svog vladara Merkura, dok se kači sa praskavim Uranskim govorom- Svet mora da počiva na zdravoj osnovi, zdravog razuma!!
Ubrizgavanje inekcija savesti povoljno utiču na Uranovu svest ljudstva. A i na Plutonovu, zatočenu crnilom rovarenja koje- kuda, tranzitirajući Jarcem. Pod pritiskom gravitacije, spreman je da podrobnije reinkarnira potrebe majke zemlje. Saturn, vladar Jarca, ćutke ga nadgleda, držeći se svrhe, oslanjajući se na svaku karmičku lekciji shodnu zadatoj temi, ozdravljenja.. Rad na davno založenom depozitu zahteva puno napora i žrtve.

Ps.
Merkur konjunkcija Uran naglašava tenziju i situacije koje se mogu s malo nepaženje omaći kontroli, s toga, Oprez u saobraćaju, poštujte saobraćajne propise , ne sedajte u vaša vozila kao u Avion / Uran/, je l bi i saobraćajne kazne moglu da pljušte. Dragi Pešaci ne prelazite nesomtreno ulicu, ni na zeleno svetlo semafora, ne ulazite u žustre razgovore koji vam mogu odvući pažnju, odložite bar za toliko svoj mobilni telefon. Iskoristite ovo vreme u društvu prijatelja , razmenite nove ideje, i predloge, pa i savete.

Nelly Poerich

Nelly Poerich 
Nelly Poerich

Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.

Nelly Poerich ima 60 objavljenih tekstova na Astro portalu.

Нема коментара:

Постави коментар