недеља, 11. април 2021.

ASTROPROFIL ALEKSANDRA VUČIĆA- RIBA/ RAK SA MESECOM U VODOLIJI- BUDUĆNOST..

 


Aleksandar Vućić je rođen u znaku Riba sa podznakom u Raku, narod, pokrovitelj, patriota...
Sunce je na 14 stepenu Riba na fiksnoj zvezdi Ahernar prirode Jupitera iz sazvežđa Eridaunusa, podzemna reka , Simobolike Anđeo i Mač.  Ovde postoji velika potreba za dokazivanjem. Natus mora voditi računa o onome što obećava, kako se ne bi doveo u neprijatnu situaciju. Podsvesna ako ne i svesna težnja je da dostigne oca u duhovnom, ili bukvalnom smislu. Sunce na fisknoj zvezdi Anka prirode Jupitera i Plutona , iz sazvežđa Feniks, zvezda u vratu mitske ptice, Daruje novi život, započinjanje novih stvari . Ova zvezda nosi dug život, ispunjen brojnim opasnostima i padovima, nakon kojih se osoba uspinjala još jača. Slika borbenih aviona .
Mesec kao vladar ascedenta otišao je u 8 kuću smrti, prirode Škorpiona,  tudjeg novca, regeneracije, seksa i dr. i nalazi se na 13 stepenu Vodolije na fisknoj zvezdi Armus, prirode Marsa i Merkura, kao i Dorsuma , prirode Jupitera i Saturna iz sazvežđa Jarca. Sa Armusom daje sklonost ka svađama, opštoj nervozi , kritikovanju, nepostojanost i neomiljenost u društvu. A sa Dorsum mogućnost nesrećnih slučaja, i opasnost od ujeda otrovnih stvorova. Ovo je veoma teška kombinacija za duševno stanje osobe , budući da je psiha opterećan raznim strahovima, pa i napadima panike. U proslosti osobe  žive oni koji su proterivani, koji su iseljeni, koji beže zbog elementarne sigurnosti . U ovoj poziciji često je strah ključni uzrok bolesti , pa su ovde psihosomatske bolesti česte tj izraženije. Ovde postoji potreba za sigurnošću  i svim mogućim zaštitama stambenog prostora/ ograda,  više brava, alarm od koga lopovi beže kao Titani od trube Panikus. Poreklo vezano za mesta na kojima se ratovalao i u kojima je strah od dušmana koji je davno pobeđen još uvek prisutan u kolektivnom sećanju. Slika veoma grube i neprijatne žene. Bolesna žena, ili majka.
Venera se našla u 9 kući  na 24 Riba, na fiksnoj zvezdi Markab, prirode Marsa i Merkura iz sazvežđa Pegaz, Leteći konj. Ovde uvek neka drama , pa u zavisnosti od postavke nosi eksploziju , vatre , posekotina, udaraca, .... Daje naglašene intelektulne sposobnosti , pa je nađena ovakva postavka kod Isaka Njutna, Keplera, Ajnštajna: česta daleka putovanja, opasnost od istih u saobraćaju.
Venera na Sadalbari , prirode Marsa i Merkura, Pegaz , Leteći Konj, zvezda u krilu Pegaza. Poznatija je kao Srećna Zvezda sjajne Osobe.
U postavci Venere sa ovim sazvežđem naglašeni su umetnički talenti, odlazak u inostranstvo sa voljenom osobom.
Mars na 28 stepenu Ovna u 10 kući na fiksnoj zvezdi Vertix , prirode Meseca i Marsa, iz kraljevskog sazveždja Andromeda . Zvezda u Andromedinoj kosi, kao i sve magline ova nosi problem sa očima slepilo, povredu očiju, bolesti, Arkan je na ovoj zvezdi ima Sunce Konjunkcija Jupiter. Manilije iz 1 veka nove ere u svom poznatom  delu Astronomika, za ovu zvezdu navodi sledeće karakteristike, citiram , Čovek čije rođenje konicidira sa rastom Andromedine kose iz mora pokazaće se nemilosrdan i kao delilac kazni, stajaće arogantno dok će se majke bednih zatvorenika prostirati na njegovom pragu, a očevi će čekati  noću da uhvate poljupce  svojih sinova i u svoje najunutarnjije biće prime dah umirućeg. Iz iste konstalacije dolazi figura krvnika , spremnog da primi novac za brzu smrt i rituale pogrebne vatre, jer za njega izvršenje smrtne kazne znači profit, i često će nositi svoju sekiru. Ukratko on je čovek koji će gledati , ni najmanje uznemiren na samu Andromedu kako se razbija o stenu. Upravnik Zatočenika, te i sam povremeno postaje zarobljenik, vezan lancima za kriminalce, spasavajući ih tako od pogubljenja.
Ovde su strasti veoma naglašene, slika dva muškarca koji se svadjaju oko jedne žene. Opasnost po život. Mars opozicija Jupiter; sklonost preterivanj svemu u hrani jelu piću, kao i finansijski gubitak usled loše procene a takodje i neko osobu uvodi u dugovanje, nekada i tajno  iza leđa. 
Jupiter na 3 stepenu Škorpije u 4 kući vodenoj kardinalnoj kući analognoj znaku Raka, na 3 fiksne zvezde Princeps, Alkalurops, Sirma. 
Idemo redom
Jupiter na fiksnoj zvezdi Princeps iz sazvežđa Botes, pastir, prirode Merkura i Saturna. Zvezda u desnom ramenu Pastira, povezana je sa posatvaljem principa , kako i samo ime govori. Na istoku ova zvezda poznatija je kao Sedam princeza , ukazujući na mit o izgubljenom poreklu Arkada pastira , a koje je zaista kraljevsko, po kojoj  i sam natus ima. Zvzede i sazvežša Botesa su najbliše bogu, tri sveca čuvaju osobu,  Bogorodica,  Sveta, Petka , Svete trojice. Daje istraživački duh oštroumnost. Kako ovde Jupiter i lošijoj poziciji Mars Opozicija Jupiter, osoba treba da obrati pažnju na sopstvenu naglost i nepromišljneost, jer je to zapravo u datoj simbolici može uvesti u problemem, i pre nego okolnosti budu problematične. 
Jupiter u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Alkalupors, prirode Merkura i Marsa, takođe iz sazvežđa Botes Pastir, predstavlja Zvezdu u Vrhu štapa, toljage Pastira. potreba za povlačenjem Usamljenost, akomulaciji energije. 
 Jupiter u konstalaciji sa fisknim zvezdama  iz Botesa može se porediti sa Zevsom koji stupa na Scenu, koji samu osobu štiti od sopstvenih gluposti, pa se za te osobe često kaže da imaju više sreće nego pameti. Osobi daje i putovanja na kojima se često pita Ko sam, te su ovde česta i religiozna putovanja i hodočašća. Svakako , ovo je kombinacija gde je Bog jako umešan u život osobe. Dobro delo je ovde uvek nagrađeno, ali nikada od prostijeg sveta- Već samo obrazovanih i ljudi otvorene kosimčkoj svesti, kao i od imućnih i mudrih ljudi. S toga je natusu apsolutno najbolje da se kreće u svetu obrazovanih i bogatih ljudi, a nikako u onom drugom svetu gde ga sažaljivost i požrtvanost mogu koštati i života. Ribe vodeni promenljivi znak   sažaljenje povodljivost , bez razlike ,  žrtvovanje.Rak podznak vodeni kardinalni znak, kardinalne greške kad emocije preplave razum pokroviteljski brižan i nastrojen, suptilna dominacija, Vladar Mesec,   otišao u 8 kuću/analognoj Škorpiji, zatočenost, strahovi,/ u Vodoliji na 13 stepenu Ovna , Vodolija vazdušni fiksni znak koji je podložan panici i strahu od budućnosti. Mesec predstavlja emotivno stanje osobe. Majku , suprugu, ženski principe, a u horoskopu presedavajućeg je posebno važan kako se odnosi prema  narodi i kako se taj isti narod  oseća i li ponaša pod njegovom vladavinom. kako je to vodena kuća i stihijska usled dominacije vode u natusovom natalu  veoma je bitno raditi na jačnju strukture koja dolazi iz Saturna u Biku u 10 kući prirode Jarca, koji je dipozitor tog istog meseca u Vodoliji , a pokušati kontrlisati kroz vreme koji označava njegov dipozitor u ovom slučaju Venera u opoziciji sa Plutonom u Devici u 3 kući. Osoba i kroz ovaj aspekt mora težiti višim sferama i kada je ekonomija u pitanju, jer u suprotnom i nesmotrenom iniciranju prokletstvo i pohlepa ovde borave, a što ne mora biti kroz samu osobu. Ne inicirati Marsom na 28 stepenu Ovna suvladarem Škorpijetj dipozitorom ovde sjajnog Jupitera sa konstalacijom iz sazvežđa Botesa. Mars u inkonjukciji sa Neptunom i Uranom obrazuje konstalaciju Božji prst i govori o osobi koja suštinski ima plemenite ciljeve i od drugih samo očekuje samo najbolje do idelaizacije , a ako se ta očekivanja ne ispune zna biti nezgodna i krajnje neprijatno nastrojena . Kako se i  Jupter u opozitu sa Marsom ovde nalazi imamo još 1 konstalaciju a to je bumerang., što i sam reča kaže kako nebu pošalješ dako i dobiješ zauzvrat. Kontolisati naglost i držati se viših svera delovanja, svrhe, ciljeva. 
Jupiter na fiksnoj zvezdi Sirma iz sazvežđa Virgo, Device prirode Merkura i Marsa..Zvezda u haljini Device pokrivanje , zaštita, Potiskivanje, u ovoj konstalaciji se vidimo Astreju, boginju pravde , te će natus biti sklon pravednosti i moralisanju, ali način do koga danas uglasnom nije stalo. . Natusu daje sposobnost zapažanja nepravilnosti u svemu, kao i stivanje uverenja da više ništa nije kao što je nakada bilo. da se svet iskvario. Kako je Merkur u povoljnom aspektu,  u trigonu sa Jupiterom ukazuje  na nagradu koja se dobija za svako dobro delo ka i na to da će život osobe biti uzdignut  iznad ličnog očekivanja , s obzirom na poreklo osobe ili pa početne osnove,. Ako se gleda samo sa  ovog aspekta osoba je krajnje  pravedna i nepodmitljiva. A ako uzme prima aflikcija Marsa u opoziciji sa Jupiterom I Jupitera sa Satrunom iz detete kuće karijere, dobiće prilike u životu , ali i sklonost da ih prokocka ili pak ne iskoristi, što može dovesti da nakon početne sreće kroz vreme doživi pad. 
  .  
Saturn na 5 stepenu Bika u 10 kući na fiks. zvezdi Kaf, prirode Venere i Saturna iz kraljevskog sazvežđa Kasiopeja Kraljica Etiopije. Zvezda u sredini crne stolice na kojoj sedi. Poznata je i kao dlan koji doseže iz Plejada. Problemi sa svime povezanim sa Islamom.  Saturn ovde nosi izvrgavanje javnom ruglu jer Kasiopeja ovde biva okamenjena. Ovde leži opasnost u majci , ali koja se genetski prenosi, pa može dovesti do gubitka nekoga iz porodice i osećaja žalosti. Potrebno je mnogo meditacije i tišine da bi se metabolisao ovaj teret koji osoba nosi.
Satrun na 5 stepenu Bika u konjunkciji sa Alfirak prirode Jupitera i Saturna iz sazvežđa Kefej, kralj Etiopije, Rulja, stado ili gomila nečega.  Slika koje se Kefej najviše boji, pretnja same sudbine, čoveka na položaju. Ovo je označilac oca i dede natusa  kao isvakog starijeg čoveka koji je uticajan, no za koje je izvesna neka tragedija. Pretnja koja je  veća od njega može biti vezana na članove porodice ili za neku bolest, koja se običnim putem ne može izlečiti. Dispozitor u dobrom aspektu neočekivana pomoć alternativne metode lečenja.
Nelly Poerich
strogo zabranjeno svako kopiranje i postavljanje na druge kanale

Нема коментара:

Постави коментар