Пређи на главни садржај

ASTROPROFIL@ KRISTINE KIJE KOCKAR i KIJIN PRVENAC@ NE VRAĆAM SE NA STARO # prilog videoASTROLOŠKI PROFIL KRISTINE KIJE KOCKAR    DOBRODOŠAO U KLUB- KIJA / ZADRUGA 4

BLIZANAC- STRELAC

Stjuardesa, Kristina Kija Kockar je rodjena  u znaku Blizanca sa podznakom u Strelcu. Njen vladar znaka Merkur/ u Blizancima dnevni domicil,  a u Devici noćni/ Merkur je veoma domišljat, inteligentan, komunikativan, okretan, snalažljiv  i spretan kao mačka, te se uvek dočeka na noge u svakoj situaciji. Krisitinin Merkur je postavljen u 5 kući u konjunkciji sa Suncem na 5 stepenu Blizanca,/ srednja škola/ što joj daje dobrog reotričara i nadarenost za jezike, te završava gimnaziju filološki smer, engleski govori perfektno. A kako je i vladar njene 6 i 9 kuće upisuje i završava Visoku Hotelijerku školu. Sa Plutonom na 13 stepeni Škorpije/ sedište/ u 10 kući /prirodnoj kući Jarca karijere, društvenog statusa/ gotovo uvek nadje u žiži interesovanja, iako je publika podeljena, ili je vole ili je mrze, ali je nikako ne ignorišu zbog urodjenog autoriteta gde njena reč ima dominantnost i težinu.

 Merkur je postavljen na dve fiksne zvezde na Plejoni /Prirode Meseca i Marsa/  iz sazveždja Bika poznatijoj kao Kraljici Plovidbi, po kojoj su drevni grčki moreplovci upozoravani da plove samo kada su Plejade bile vidljive. Sa položajem Merkura ovde, živi deo mita, deca koja se lako mogu radjati vanbračno, što je kod Kristine slučaj. I kako je kod Krsitine Merkur u Zenitu ta tajna je javna tajna tako-reći od njenog rodjenja. Takodje ovaj položaj je nosilac sjajnih bračnih putovanja. Isti taj Merkur je na fiksnoj zvezdi Atkis iz  kraljevskog sazveždja Persej/ prirode Venere i Saturna/ Dupla zvezda u ramenu Perseja , što može dati osobi bolnu tačku baš u ramenima. Merkur na ovoj zvezdi daje Isterivača pravde ako ovaj intelekt uspe u sebi da spoji dualnost i nadje izlaz iz zamke dobra i zla, pa je moguće da je ulazila u sukobe, pa i tuče u školi još kao mala devojčica. Veoma je važno da hladne glave donosi odluke jer u suprotnom mogu biti veoma nagle i nedovoljno mudre . Ovaj položaj daje joj veliku brzinu, kao i brzu vožnju i ljubav prema avionima , što je kod Kristine evidentno kroz poziv stjuardese, ma koliko bio naporan.

Kristinino Sunce je na 5 stepenu Blizanca u konjunkciji sa Merkurom u 5 kući / 4 stepena razlike, analognih Raku gde su emocije faktički uklještene razumom i tvrdokornim stavom kada je u pitanju otvoreno pokazivanje, a suštinski je veoma emotivna i porodična./ Kako je Sunce pokazatelj nje same, kao i bitnih muškaraca u njenom životu, oca, supruga, peti stepen na kome se nalazi je upravo ta peta godina braka,   kada je njen suprug Slobodan Radanović u rijalitiju Zadruga, javno prevario sa Lunom Djogani. Kako brak upada u ozbiljnu krizu, Kija posle mnoštva šokantnih medijskih izjava, bola, razočarenja i poniženja,  nakon razgovora sa  ocem, koji i nije bio za taj njen potez , kao i mama Nadica, ipak odlučno skuplja snagu i ulazi u rijaliti Zadrugu kako bi sačuvala brak. Sunce se nalazi na 3 fiksne zvezde , Menkib iz sazveždja Persej/ Heroj/ prirode Marsa i Saturna/ zvezda u levom stopalu Perseja, /gde padom na nju na žurci / 5 kuća zabave/ dolazi do srećom blagog nagnjećenja stopala/Ova zvezda je takodje pokazatelj da je natus ostavljen od oca veoma rano, a i da je otac prošao teško detinjstvo, i koji je kao i natus sada,  voleo da sa bori za sve što je video Kao Pravdu.Ovde je naglašeno junaštvo u krvi, kako bi pobedio mrskog neprijatelja, te se u ovakvim sitacijama Borbe za Pravdu savet teško sluša.

Tu je evidentna karakterna crta oca koju Kristina poseduje. Sunce je i na fiksnoj zvezdi Spectrum iz sazveždja Eridaunus/ Podzemna reka , prirode Saturna/ gde je naglašen oprez u saobraćaju posebno od brze vožnje pored neke vode, najčešće reke. I Ova zvezda takodje nosi posebnu priču o odnosu sa ocem, koji je često dalek iako je otac uspešan i bitan faktor natusa. Ovde dete u ovom slučaju Kija je verovatno imala utisak  da je otac odbacio, te sa njim ne živi, već sa majkom. Otuda proističe i potreba deteta za dokazivanjem kao nesvesna težnja da dostigne oca u bukvalnom ili duhovnom smislu. /Smrt i sahrana Kristininog oca se dogadja upravo u rijaliti Zadruzi, s obzirom na javno istakute pozicije planete Plutona, i vrh 8 kuće smrti u Lavu pa je propraćena medijski. Kristina u nekoliko navrata naglašava da je njen otac bio boem i da je voleo muziku pesmu,/ Sunce i Merkur u 5 kući/ te i sama svoju tugu i nedostatak za njim ne ruši i ne  uvija u crno onako kako tradicija  nalaže, već svime onome što je njen otac voleo dok je bio živ. Ona upravo time pokušava da sa njim nikada ne izgubi tu konekciju koju nisu imali za života.

Treća fiksna zvezda sa kojom Kijino Sunce pravi konjunkciju je Prima Hiadum / prirode Merkura i Saturna/ iz sazveždja Bika, i to je  glavna od 6 zvezda hijada koje se nalaze u čelu Bika. Daje jasne mislioce, dobre pisce i govornike. Osoba je buntovna sa pregršt dobrih ideja i preporučljivo je da se sa istrajnošću istih drži, da se pri naletima nesrećnih misli ne bi okrenule naopako. 
Što se ljubavnog života tiče ova zvezda je pokazatelj i srećne ljubavne priče, i velike i čulne ljubavi, od samog početka braka, Kije i Bobe /koja kasnije malo jenjava, zbog raznih okolnosti i uplitanja drugih ljudi, što se pokazalo i kod njenih roditelja,  ali o tome ćemo u nastavku pojasniti zašto/pošto je Sunce pokazatelj i njenog supružnika, Slobodana tj Bobe kako ga ona iz milošte zove.

 Sunce na petom stepenu u 5 kući  se nalazi izmedju Merkura i  Jupitera na 15 stepeni, razlika 10 stepeni / stepen odlaganja razrešnja trenutne zamršene bračne  situacije, s navodom i nje i njenog partnera, Rešićemo to napolju/. 
A Jupiter je u konjunkciji sa Venerom na 18 stepeni Blizanca, razlika 3 stepena, opet karakteristična Blizancu, ozbiljni pregovori, u 6 kući analognoj Devici, i 10 stepeni razlike, jarčevski stepen, naglašavajući tu tradicionalnost i ozbiljnost institucije braka/  Razgovor bi po planetarnim pozicijama trebao da bude s pozitivnim ishodom, da do razvoda uopšte i ne dodje, uprkos uticaja drugih osoba, ali o tome ćemo kasnije pojasniti kroz Slobodanov natal. 

Kristinin Jupiter se nalazi u konjunkciji sa 3 fiksne zvezde Kursa iz sazveždja Eridaunus/Podzemna reka, prirode Saturna/ Nožni tron Oriona, što znači da natus putuje na daleke puteve,  svetom, preko vode, kao što su Amerika, Australija i td, ali i putevi koji mogu biti u nekoj meri riskantni posebno oni preko vode. Ovde je pristustvo spasavanje nekog njoj veoma bliskog preko pravnog lica, što je Kija već navela u svom besu, a i novine su već davno obelodanile. 

Jupiter u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Haseleh/ prirode Marsa I Merkura/ iz sazveždja Auriga/ Kočijaš/zvezda u levom članku Kočijaša, donosi promene okolnosti koje u mnogo čemu mogu uticati na nečiji život kao i rad sa mladima i podučavanjem. Ovo je takodje slika same boginje mudrosti Atine koja se nadvila nad osobom tj Kristinom koja je neguje tokom života darujući joj dobro obrazovanje i životnu mudrost . Upravo joj ova zvezda daruje čistu sreću koja je mnogo puta sačuvala od opasnosti , a pre svega u saobraćaju posebno u njenom pozivu Stjuardese. Naglasak je ponovo na dalekim destinacijama kao i određenog boravka u inostranstvu ali ne kao planirani odlazak. U Kristininom slučaju je to zahtevao njen posao.  Ljubav prema konjima.

Jupiter na fiksnoj zvezdi Rigel iz sazvežđa Orion/ Veliki Lovac/Prirode Marsa i Jupitera/ Ovo je najveća zvezda iz Oriona i nalazi se u njegovom levom stopalu, poznata kao morska zvezda. Rigel je povezan sa slavom, bogatstvom i nadasve originalnošću. Daje brz uspeh u životu osobe koja simbolizuje planeta Jupiter. A u Kristininom slučaju je to njen suprug Slobodan, koji je visok kao Orion, u koga gleda kao Boga, kako je i sama izjavila, i  koga ona kao veoma mlada ambiciozna osoba podstiče i gura napred fokusirajući u smeru pevača. / Venera Konjunkcija Jupiter, u trigonu sa Mesecom U Vodoliji daruje i Kiji lep i prijatan glas, ali se ona ne osvrće toliko na to  stavljajući ispred sebe same, iz čiste ljubavi svog supruga Bobu.
Kija kaže da će postati pevačica, i treba, je l ima svu podršku planeta, video...Evo i Kijine prve pesme, moje prognoze se lagano ostvaruju....
NE VRAĆAM SE NA STARO/ Saturn u 1 kući i njegov Tranzit kroz prvu kuću, ali dokle videćemo šta će sledeća pesma reći/- KIJA I MNISTARKE Venera Konjunkcija Jupiter

   Mesec na 18 stepeni Vodolije sa Plutonom na 13 stepenu Škorpije gradi  izazovan kvadrat  koji se tretira kao prokletstvo preko ženske linije, gde sama Kija navodi da su mahom žene u njenoj porodici ostajale same, te i nju je morao okrznuti. Ovaj nemili aspekt u jednom periodu njihovog zajedničkog života donosi inhibiranost, psihološki tanan i preosetljiv  period, udaljavanje partnera zbog Kristininog naporonog posla stjuardese, kao i hiruške intervencije koju je upravo psihološki negde povukao u sebe i učaurio. Ako dodamo još i inkonjunkciju  Mesca i Marsa na 16 stepenu Raka u 7 kući, prirodnoj kući Vage, i opoziciju sa Neptunom u 1 kući /medijska prevara/ na 11 Jarca, stepenu Vodolije / riskantan stepen razvoda, medijski atak na brak  u ovom slučaju se pokazao kroz vezu sa Lunom/ Luna, ime u prevodu Mesec/ i  podršku njene majke  rodjene u znaku Vodolije, u dosluhu sa  Slobinom majkom iz prilično sebično posesivnih pobuda, ne obazirući se na javno ponižavanje njegove zakonite supruge Kristine Kije Kockar, sve to pravdajući zaljubljenošću Lune i Slobe. U početku u rijaliti ulaze Anabela i Kristina. Na raščiščavanju afere najviše insistira Anabela da Slobodan javno obrazloži odnos izmedju njega i Lune, i da se izjasni, dok Krsitina kulturno pristupa celoj situaciji. A malo posle izvesnog vremena  u rijaliti ulazi i Slobodanova majka  da aminuje vezu sa Lunom, prenošenjem  lažne vesti da je Kristina podnela tužbu za razvod/ dispozitor Meseca u Vodoliji , Uran u 1 kući/ . I ovde se ponovo prožima 5 stepeni koje čini opozicija tj 5 godina koja će biti izložana javnosti i njihov intiman život/, to je i evidentan razlog koji pojašnjava gore pomenut aspekt; tj potiskivanje njenog seksualnog poriva, koji je sudeći po još jednim aspektom, Mars u Trigonu sa Plutonom na 13 stepenu Škorpije  vulkanski snažan strastan i neiscrpan.
Mesec takodje obrazuje trigon sa Jupiterom u konjunkciji sa Venerom, tako da je to još jedan od pozitivnih elemenata u Kristininom horoskopu, kako za brak tako i za nasledstvo od njenog oca, koje joj legalno sleduje.

Titlovani razgovori Slobe i Kije - planovi, izjave ljubavi i ljubljenje/ dokaz da KIJA NIJE LAGALA, VIDEO...Mesec je najjači provodnik fiksnih zvezda, pa ćemo ga posmatrati i kroz tu prizmu

Kristinin Mesec na 18 stepenu Vodolije se nalazi na 2 fiksne zvezde 

1. Mesec u konjunkciji sa fisknom zvezdom Sualocin iz sazveždja Delfin, Zvezda u glavi Delfina, prirode Merkura I Jupitera. Ova zvezda ukazuje na veselost, dobre namere,  veliku inteligenciju i zaštitu kao i da na unutar natusa postoji skriveni  svet koji na prvi pogled nije vidljiv. 

2. Mesec u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Kastra iz sazveždja Jarca/ prirode Jupitera i Saturna/ zvezda u stomaku Jarca / ova zvezda je poznatija kao "Tvrdjava" ili "Vojni kamp". Kako Mesec predstavlja i Kristinina osećanja, nje kao udate žene, može se pripisati ovoj  fix. zvezdi zašto je Kiji bilo teško da otvori dušu i srce/ ps. Jarac svoja osećanja skriva i pokazuje delima, a ne rečima/ i javno prizna, da Voli svog supruga, i pored toga što mu je kroz konflikte i svadje ljutito spomiljala razvod/ Mesec u Vodoliji/. Ovde  je jako  izražena potreba za sigurnošću, kao i svim mogućim zaštitama stambenog prostora. Nasledje stare kuće. Kako Mesec predstavlja Matericu i majčinstvo posle hiruške operacije /Mesec kvadrat Pluton/, i ovde je ključni uzrok je strah koji je dovodi do psihosomatskih bolesti, sa stalnim preispitivanjem, da li će se ostvariti kao majka. Da Kristina će se ostvariti kao majka Sunce konjunkcija Merkur u 5 kući dvoje dece, sina i ćerke, i to baš ovim redom prvo sin pa ćerka. /Njegoša i Janje/ Bog sve gleda  kako i sama često kaže, pa Neka im je sa Srećom.
Pluton u 10 kući/ kraijere , društvenog statusa, majke ../ na 13 stepenu Škorpije kvadratira Mesec u Vodoliji,/aspekt prokletstva sv Petke , po ženskoj liniji, gde Kija intuitivno pre ulaska u zadrugu odlazi u crkvu Svete Petke, da se pomoli za opstanak njenog braka koji je krunosan i u crkvi, crkvenim Venčanjem Ascedent u Strelcu, dispozitor Jupiter u konjunkciji sa Venerom, u analitičnoj 6 kući. 
To se vidi i u Krsitininom numerološkom troboroju 494, da njena 9 u sredini iskupljuje grehe, tj da se kod nje to preokletstvo prekida, i da će ona uspeti da sačuva svoj brak / je na fiksnoj zvezdi Alfeka iz sazveždja Korona Borealis /Severna Kruna/ prirode Merkura i Venere/ zvezda u prednjem centralnom delu Severne Krune, gde predstavlja čvor u vencu od cveća oko koje su pričvršćeni pupoljci, poznatija kao BISER U KRUNI. Zanimljivo je da je po arapskom ova zvezda znači Oni koji su nadareni za Astrologiju./ primetili ste verovatno i vi da Kija vrlo rado priča o horoskopu/

Ova zvezda nosi dobru sreću , povezana je sa srećnom ljubavnom pričom i brakom  sa osobom koja postaje važna i značajna. Ali kako je kod Kristine tu Pluton aflikovan sa Mesecom/ žena, žene, gore spomenuto/ ukazuje da Kija može proći kroz bol i haos zbog osećanja svog supruga koja nisu istinski čista, što se upravo pokazalo tako u rijalitiju Zadruga zbog veze sa devojkom /Pluton, druge boje kože i drugačijeg kulturnog porekla, okultizam, magija/ i raznih uplitanja majki i drugih lica, u njihov brak koju je zasigurno imao mnogo više lepih nego loših trenutaka, kako je i sama u par navrata tvrdila. 
 

Pluton na fiksnoj zvezdi Menkent iz sazvežđa Kentaurusa, zvezda u desnom ramenu , prirode Venere i Merkura, ovde Postoji verovanje da je upravo Hiron bio taj koji je prvi grupisao zvezde u sazveždja i naučio ljude Kako da čitaju Nebo. Pored toga što osoba može biti jako povredjena i ponižena  ova zvezda ima  ulogu iscelitelja i ovde se plemenitost veoma, veoma  nagradjuje. Snažan seksualni poriv.

Da spomenem i to, kako Je Mesec u Vodoliji u Kristininoj drugoj kući, po derivatnim kućama to je osma kuća njenog bračnog partnera gde su evidentne tajne i zakulisne radnje, kako njega tako i njegove majke koja je podrivala odavno njegove avanture i njihov razvod,  a u rijalitiju javno i Lunine majke, sa kojom se udružuje navijajući za Lunu da joj bude snajka pored još venčane žene Kristine Kije Kockar.
 

A sada da predjemo konačno na njihovu sedmu kuću braka, da dokučimo još neke detalje  na koje nam zvezde daju odgovore.
Kristinina sedma kuća braka počinje Blizancima/ u ovom slučaju jasno pokazuje postojanje druge žene u nekom životnom trenutku, tj.ljubavnicu , u zadruzi Luna u znaku Ribe/ a njen vladar Neptun na 11,55 stepenu Jarca na fiksnoj zvezdi Pelagus iz sazveždja Strelca, prirode Merkura i Jupitera/ koji  se nalazi u prvoj kući ljubavi,
/ Brak iz  ljubavi/ dece, zabave ... Ova zvezda se vezuje istinoljubivost , daleka putovanja, avione i duboka saznanja.  Daruje dobe govornike izuzetne umove, naglašene oštrine. Takodje može dati uspeh u nauci, filozofiji, kao i u javnom poslu. Tu je odmah u konjunkciji na samo 2 stepena udaljen  i Saturn u Jarcu u svom sedištu, jak kao stena, temeljan mudar, ogrnutom plaštom dostojanstva.
  
Kako je Saturn karmička planeta na istoj fiksnoj zvezdi dodatno ukazuje da ovde boravi bol kao rezultat "Nepravde Života", u kom natus traži objašnjenje, budući da ne zna uzrok koji je dovodi u situaciju u kojoj se nalazi.  Što je moguće posledica nekih predaka. Lepša strana ovog Saturna je da  u ovom položaju živi i deda koji je štiti i koji je bio visokouman duhovan ili je živeo u inostranstvu te natusu ostavlja genetsko nasledje , ispravne akcije , što će Kristini omogućiti visok kvalitet u svemu i veliko uspinjanje u karijeri, pa i medijskoj pošto je Saturn u Konjinkciji sa Neptunom. To je ta harizma kojom Kija zrači i koja bi joj mogla doneti i uspeh u muzici bez obzira što joj majka govori da ne peva, Mars U Raku.Uskoro prelazimo i na njega brižnog i preosetljivog...

 U poslednje 2 godine Saturn tranzitira Kijinu 12/ psiha, hiruški zahvat, bolnica/ i 1 kuću u kojoj je upravo sada prelazeći preko Urana koji je signifikator razvoda a dipozitor njenog Meseca u Vodoliji iz druge kuće , dovodeći ozbiljniju krizu u braku, udaljvanje zahladjenje usled posla i drugih elemenata. Kako su Uran Saturn i Neptun u Kristinoj 1 kući umetnuti, a aflikuju Marsa u Raku u 7 kući braka/ tamo gde nam je Mars tu na je težnja, kod Kristine bračni partner je centar sveta. Kijin i Bobin brak pretrpeće i prebroditi ovu krizu ma kako bila ponižavajući i bolan povod javna prevara koju smo mogli da vidimo u rijalitiju Zadruga.   

A sada da se osvrnemo i na Urana, dispozitor Kijinog Meseca u Vodoliji, a koji se najpre smestio u njenu prvu kuću. Poznato je mnogim ljubiteljima astrologije da je planeta Uran signifikator razvoda. A dispozitor šta će se kasnije dešavati u budućnosti natusa, u ovom slučaju sa Kijinom i Bobinom braku. Uran je na fiksnoj zvezdi Polis iz sazveždja Strelca , prirode Marsa i Jupitera, koja se nalazi na vrhu strelčevog luka. Ova veoma uzvišena zvezda daje ljude uznapredovanje u duhovnom položaju, i one koji su u večnoj potrazi pravde do visokog dostojanstva. Pa kako je Kristinin Jupiter vladar ove fiksne zvezde dobro položen sa Venerom u 6 kući, obećava prevazilaženje svake krize u braku, pa i ove javne prevare koja je odjeknula poput bombe/ Uran/ i protresale svet, tačnije sve one ljude kojima je primat istina i pravda. A kako je još i  Saturn dispozitor suvladar opet Kijinog Meseca u Vodoliji, a odmah je iza ove medijske prašnjave zavese, daje završnu reč:Od razvoda su ostale samo reči,  koje vetar  okolo nosi sa parolom, Idemo dalje u bolji život.Vest 24.07.2018 Polako pada i pomirenje, ...  Marsa u Raku ostavljamo za kraj, sa očitim razlogom, jer je sa fiksnim zvezdama Mekbude i Vasat iz sazveždja Blizanaca, pored očevih razmirica sa braćom i pucnjave, proizveo i lažnu aferu HOTEL sa Filipom.


Kristinin Mars na 16,23 stepena  Raka u 7 kući braka postavljen je na fiksnim zvezdama Mekbuda / prirode Saturna/ poznatiju kao Uvučena u zamku , i Vasat iz sazvežđa Blizanca, Prirode Saturna i Neptuna,  koji je u opoziciji sa Neptunom na 11, 55 stepenu Jarca u prvoj kući, povezanom za Prevare i zlonamernost od strane prijatelja iz najrazličitijih razloga /  Kija se ponadala prijateljstvu sa Filipom, ali stvari znaju i te kako da se izokrenu, kad je nečiji interes u pitanju, mislim na Filipa naravno. Kamera i zidovi su se tresli kao da se hotel ruši, a nigde uzdaha, samim tim što Kristinin Mars u trigonu sa Plutonom nije nimalo tih kad je vodjenje ljubavi u pitanju. I sve to ukazuje da zaista tu nije bilo ničega  osim pranja veša i tuširanja, a da je u taj zlonameran plan upleten još neko Filipu blizak. Kako je Pluton iz desete kuće na 13 stepenu Škorpije, Kristina je  na sva pitanja i novinara i gledalaca i zadrugara u vezi te "Afere Hotel", prepuštala reč  njemu kao muškarcu, i prijatelju, pardon kvazi- prijatelju Filipu, ali ga nije dobijala,  jer se neko vreme branio ćutanjem i distanciranjem, bacajući sumnju i ljagu na nju.
  Jeste, kleo se Mariji, ispred paba u svoju rodjenu majku da nije imao seks sa Kijom, Iskreno se zakleo, jer MarijuAnu očito voli ma koliko to negirao. Zakleo se, I tu bi stala jer ime MarijaAna je pod Merkurom, Suncem i Jupiterom, što potvrduje da je tu zaista bio iskren. Seksa sa Filipom nije bilo. Zvezde nikad ne lažu, Istina. Kraj priče!! 

Prilog komentari koji su isplivali ispod video snimka o Aferi Hotel Kije i Filipa
Zadruga - Svađa Bore i Marije Ane posle žurke - 13.06.2018.
Micheal OwensПре 2 сата

Dali ste culi nocas je boro rekao da nek konacno filip prizna da nije bilo sexa u wc u i da je to namjestaljka filipa i mikia
Одговори 245
Goca N.Пре 2 сата

Micheal Owens ne nisam cula a gledala sam live.Sigurno mi je promaklo.

Joko jПре 2 сата (измењено)

Okacen je na instagram snimak, Miki je namestio celu pricu...

Kristina Kija Kockar je Zadrugoviziju je obeležila nezapamćenim ovacijama, Kija, Kija... nastupajući sa pesmom LAŽOV NOTORNI koju je izvodila sa suprugom Slobodanom Radanovićem

ZVEZDE PORUČUJU KIJI : DRAGA KIJA , ŠTO SE ZDRAVLJA TIČE, ZAISTA MORAŠ POVUĆI RUČNU, USPORITI I STROGO SE KLONITI STRESA. TVOJ MARS U RAKU / JE DONEO ZDRAVSTVENI PROBLEM GRUDI. A TAJ ISTI EMOTIVNI RAK JE I RANIJE BIO UZROČNIK , GINEKOLOŠKIH PROBLEMA , ALI HVALA BOGU SA SREĆNIM ISHODOM. ALI I OVO ZNAJ KIJA TVOJ MARS GRADI JEDAN LEP I SNAŽAN REGENERATIVAN ASPEKT SA PLUTONOM U NATALU./ DISPOZITOR MESEC U VODOLIJI, PODLOŽAN JE TAKVIM STANJIMA/ KVADRATIRAN JE OD PLUTONA. ALI KAKO DALJI ASPEKTI KAŽU BIĆE SVE UREDU..SADA TI TRENUTNO SATURN TRANZITIRA PRVIM LIČNIM POLJEM / KOJI SE ODNOSI I NA OZBILJNU KRIZU I LOMOVE U BRAKU, ŠTO JE EVIDENTNO/ PREKO URANA JARCU, VLADAREM TVOG MESECA U VODOLIJI,.ALI USKORO, JOŠ TOKOM NOVEMBRA JUPITER PRELAZI U ZNAK STRELCA, I NOSILAC JE PUNO LEPŠIH I SREĆNIJIH SITUACIJA I OKOLNOSTI. BITNO JE I OVO IMATI U VIDU DA NADALJE VOZIŠ PRIMERENOM BRZINOM POUČENA ISKUSTVOM KOJE TI JE DONELO JUPITEROV TRANZI KROZ ŠKORPIJU. SREĆNO I DUGOVEČNO !!

Druga Kijina pesma  POTPIS MOJTreća duetska pesma KO BI REKAO - Kija i Stoja

Četvrta Kijina pesma AMOROVA STRELAPs. u medjuvremenu može doći do dopune astroprofila

ASTROLOG
Nevenka J art. Nelly Poerich


Nelly Poerich

Nevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije.  Tri godine je pisala astroloprofile poznatih ličnosti i grand horokop  za "Grand reviju" sve do ukidanja. Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama, za Tv Košavu, Tv Stankom ... Piše za Astroprotal.hr. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi& Carska NAUKA". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.Nelly Poerich ima 56 objavljenih tekstova na Astro portalu.


062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com


Коментари

 1. Анониман2. јул 2018. 08:07

  Da li ce doci do razvoda Kristine i Slobe sad kada su izasli?

  ОдговориИзбриши
 2. Neće se razvesti..u Astrologiji JE JEDINI GRANT VREME

  ОдговориИзбриши
 3. lep podrav.Pratim ovu tačnu prognou o Kiji našoj dragoj devojci hrabroj lavici.Sve je bilo kako ste napisali.Krisa sa Slobom još uvek traje.Hoće li se uskoro pomiriti?

  ОдговориИзбриши
 4. Hvala Vama i svima što pratite moj astrološki rad. A odgovor na vaše o pitanje o pomirenju Kije i Bobe bi bio, I dalje Stojim iza svega što sam napisala. Srećno!!

  ОдговориИзбриши
 5. presrećni smo jer oni jesu skupa ljubav i sudbina,a vi ste definitivno najjači astrolog na balkanu tačno sve vidite i uvek ste bili 100 posto upravu!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Da li ce i nakon ovih poslednjih svadja ipak uspeti da ostanu zajedno.Sada kazu da i crkveni brak ponistavaju?

   Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

JUPITER TRIGON PLUTON - POTENCIJALNI BOGATUNI

  Kažu aspekt bogatih,...hm, a da li je to uvek tako?-Sa ove distance, svojski me prodrma moje bogato iskustvo Astrologa... Bogati jesu, ali prvenstveno duhom, promrmljah zamišljeno odmahujući glavom, prisećajući se poduge astrološke kartoteke klijenta koji ga imaju u svom natalu. Ne kažem bilo je i onih kojima je sve išlo po protoklu zapisa, glatko kao po loju, ali i onih koji su ostali zatočeni samo pustom žudnjom da do ispunjenja dodju.. I svaki put kad bi bili nadomak cilja, nešto bi ih cimnulo u nazad ili isprečilo poput ležećeg policajca, iako zrače istinom/Jupiter/ da to njima odista pripada. Da li je to karma koja ih avetski uhodi, ograničavajući ih propisanim isposničkim vremenskim intervalom, da je ta misija do tog famoznog planetarnog zapisa gotovo nemoguća. Ako i sami obratite pažnju primetićete da te osobe zaista izgedaju moćno, kao da su puni kao brod, čak i onda kada u svom džepu nemaju ni jedne prebijene pare. Dešava se i da celi život kubure sa novcem, pa se s pravom p

astronellypoerich ASTROLOPROFIL ALEKSANDRA VUČIĆA/ RIBA- RAK ...

Aleksandar Vućić je rođen u znaku Riba sa podznakom u Raku, narod, masa, rodoljublje , patriota, manipulacija. Sunce je na 14 stepenu Riba na fiksnoj zvezdi Ahernar prirode Jupitera iz sazvežđa Eridaunusa, podzemna reka , Simobolike  Anđeo i Mač.   Ovde postoji velika potreba za dokazivanjem. Natus mora voditi računa o onome što obećava , kako se ne bi doveo u neprijatnu situaciju. Podsvesna ako ne i svesna težnja je da dostigne oca u duhovnom, ili bukvalnom smislu. Sunce na fisknoj zvezdi Anka prirode Jupitera i Plutona , iz sazvežđa Feniks, zvezda u vratu mitske ptice, Daruje novi život, započinjanje novih stvari . Ova zvezda nosi dug život, ispunjen brojnim opasnostima i padovima, nakon kojih se osoba uspinjala još jača. Slika borbenih aviona . Mesec kao vladar ascedenta otišao je u 8 kuću smrti, prirode Škorpiona,  tudjeg novca, regeneracije, seksa i dr. i nalazi se na 13 stepenu Vodolije na fisknoj zvezdi Armus, prirode Marsa i Merkura, kao i Dorsuma , prirode Jupitera i Saturna i

ASTROPROFIL@ ŽELJKO MITROVIĆ# RTV- Pink #Zadruga

 Željko Mitrović je 31. maja 1967. godine u Beogradu. ASTROPROFIL ŽELJKA MITROVIĆA  BLIZANAC- LAV Željko Mitrović,  je srpski muzičar, osnivač i vlasnik Pink televizije i diskografske kuće City records. Važi za medijskog maga i jednog od najmoćnijih ljudi u srpskom šou biznisu.  Željko je rođen u Znaku Blizanca sa podznakom u Lavu, na 5 stepenu Lava, na kom se nalazi fiksna zvezda Al Tarf iz sazvežđa Kancer, Rak,( prirode Marsa i Merkura). Zvezda  u zadnjem stopalu Raka. Njen drugi naziv je Kraj , ukazujujući da je vrh tog stopala. Tu je odmah i fiksna zvezda  Asdmiske iz sazveždja Argo Navis, Ladja, zvezda u krmi Ladje , (prirode Jupitera i Saturna). Svakako ova konstalacija simbolizuje prekomorska putovanja sa svrhom postizanja nekog zadatka , kao što je i poslovni put, ili pak daleka avantura za bolji prosperitet posla, što potvrdjuje i njegov vladar Ascedenta, Sunce u 11 kući( ciljeva, protežiranja,  grupacija masovnog umrežavanja, slobodne volje, Sunce na 9 ste