недеља, 11. април 2021.

RIBE- LJUBAVNO SLAGANJE

 




U mojoj dugoj astroloskoj praksi Najdominantnije je pitanje: Kako se u ljubavi slažem sa partnerom?Naravno, da mnogo zavisi od vaših ličnih horoskopa tj. Uporednog planetarnog uticaja, ali to ćemo sad izuzeti, osvrnuti se samo na slaganje po znacima. Odškrinući, neke stranice mog iskustva i iprikazati svaki znak ponaosob u ljubavnom odnosu prema drugim znacima zodijaka. A Zašto je astrološki savet koristan, zaključite sami.


RIBE- OVAN

Kardinalno- promenljiva kombinacija , sa vodenim primesama ćudljive Ribe. Ovna privlači tihi šarm Ribe, i polako na prstima će joj uspeti zavezati oči ispred drugih udvarača. Idilična i Romantična Riba će želeti da veruje u Ovnove osvajačke pohode sve dok gleda kroz prste. Prijaće Ovnu Riblja požrtvanost i nega sve dok ne pređe u opasno ludilo gde može da izgubi glavu. U nekim svesnijim fazama pokušaće Ovan i da se iskobelja iz tih ljubavnih dubina i vrtloga strasti, u kojima ona zadovoljno pliva, ali će ga morske struje ponovo vući k njoj. Ljubomora bi mogla da uguši ovu srceparajuću vezu. Savet, Ovan treba da intutivno osluškuje Ribu, i njene naizmenične faze raspoloženja I da je pusti da se ušuška u svoje snove na neko vreme. Riba da se kloni bilo kog uslovljavanja I ucene u strahu da je Ovan nenapusti. Samosaženje i strah ga samo mogu oterati na neke druge sunčanije obale.


RIBE- BIK

Biku će se jako svideti romantična i brižna Riba. Uloviće je kad se najmanje bude nadala. Uživaće u idili, pothranjujući ljubav svakim danom više. Sve dok joj bik otvorno pokazuje emocije njihov dom je obojen najlepšim bojama duge.u suprotnom njena nesigurnost stupa na scenu , gde isplivava koješta, od olujnih naleta svađe, do poniznih trenutaka propraćenih suzama . Bik treba da poštuje Riblju i brižnost požrtvovanost, da je ne potcenjuje u nekim svojim kolebljivim momentima. Riba treba više da veruje Biku i njeogvim rečima i kad ga ponese neka čašica vina. Nikako da ga izaziva i ne napada na očigled drugih.


RIBE - BLIZANAC

Blizanca će privući senzibilitet Ribe. Pokušaće da je isprati u svim njenim tokovima i bojama mašte. Mnogo toga mogu postići zajedno ako jedno drugo ne guše koječim jer najveća smetnja njihovoj idili dolazi od spolja zbog povodljivosti posebno kod Ribe. Haotično stanje njihovog doma biće prvi znak da nešto nije u redu u njihovom odnosu. Blizanac ne treba da potcenjuje Ribu jer ona i kad deluje smušeno zna šta radi. Ribe ne treba da potcenjuje Blizanca jer on i kad deluje haotično uglavnom zna gde mu je šta.


RIBE - RAK

Romnatična priroda Ribe će se jako dopasti Raku. Gotovo pesnički će je osvajati, sve dok ne poklekne pred ljubavlju koju je oduvak maštala. U stanju su da danima borave skupa, zanemarujući svet oko sebe. Voleće duge šetnje i boravak u prirodi. Nikada neće odustati od snova, pa ni onda kada odmaknu u godine. Puno topline i sreće nosi ova veza, tako da mogu ostati zajedno i čitav život. Rak ne treba da stahuje da će Riba otploviti predaleko od njihove luke, ona je samo slobodoljubiva i ne trpi ograničenja ni kad je u pitanju ljubav. Riba ne treba da u nekim svojim komfuznim stanjima obeshrabrije Raka, već da ga pusti da sam deluje onako kako misli da je najbolje za oboje.





RIBE -LAV

Između Ribe i Lava postoji neka čudne poveznost. Bolja kombinacija je kada je Muškarac Lav, a žena Riba. Lavu imponuje Ribina izrazita ženstvenost požrtvovanost i privrženost domu. A Riba u Lavu vidi oslonac i baš onaku mušku figuru koja u sebi pored snage poseduje i toplinu i nežnost. Ova veza pomalo podseća na sado- mazo veze. Lav treba da poradi na svojo impulsivnost, i egocentrizam, a Riba svoju prevrtljivost emotivnu kolebljivost, poročnost.


RIBE - DEVICA

Suprotnosti se privlače čist dokaz. Devici će se kod Ribe svideti njen ružičasti pogled na svet, da bar na trenutak odmori mozak od analize. A Ribi će odgovarati njena potreba da sve dovede do perfekcije, jer i sama idealizuje svet. Mogu ostati ceo život skupa ako malo naprave ustupke u nekim različitostima. Devica ne treba da se duri i potencira posao onda kada je Ribi do oduška dok čežnjivo gleda kroz nju u neke svoje dalkjine. Riba ne treba da kontroliše svakovrsno preterivanje ako im je zaista stalo Device da ne obole samim tim i njihova veza.


RIBE - VAGA


Vagu će zadiviti sanjivi romantični pogled u očima Ribe. Poželeće odmah da je zagrli, pomazi po licu i kosi, za početak utešno prijateljski. Ribu će raznežiti Vagina prefinjenost o kojom celi život sanja ploveći uz duž i popreku tražeći svoju idealnu polovinu. Vaga takođe isto sanja, ma koliko se činilo drugačije. Njen je vladar Venera, a kod Riba Neptun i Jupiter što samo potvrđuje tu ljubavnu činjenicu. Vaga ne treba da zamera Ribi kada je stvarnost izbaci iz ravnoteže i svoje ludilo dovuče kući. U tome trenutku treba da prećuti da se povuče dok je taj nalet ne prođe. Riba ne treba da svoje ne zadovljstvo gomila na Vagine tasove jer će neki od njih jednog dana kada se najmanje bude nadala pući i zauvek otići tamo gde je mirno more.


RIBE - ŠKORPIJE

Idealna kombinacija ukoliko u startu budu otvoreni jedni prema drugom. Škorpiji će se dopasti nežna i čulna Riba i kad joj pogled odluta u neka njena ružičasta prostranstva. Obožavaće da provode vreme skupa u strasnim izlivima emocija i zanimljivim pričama. Podržavaće jedno drugo u ambiciji I u svemu što ih čini srećnima. Obično se sreću iznenada na nekim udaljinim ili neobičnim mestima. Škorpija ne treba da muči Ribu nekim pitanjima koje se nje ne tiču. Riba ne treba da Škorpiju guši svojim promašenim investicijama bilo kog tipa.


RIBE - STRELAC

Sudbinske i kamirčke ljubavi su često evidentne u ovoj kombinaciji. Jedna na drugu će ostaviti veoma jak utiska kako fizički tako duhovno. Pritajeni strah Ribe će zahtevati neki vid uvertire. Obično su to duge priče i filozofirane o ljubavi koja će sve vreme lebdeti u vazduhu tik iznad njihovih glava nalik oreolu. Kada se talasi sumnje umire i Riba se uveri gde plovi taj romantični brod ljubavi prepustiće Strelcu da je vodi gde god poželi. Sreća im je zagarantovana ako iskljuće svaki vid uplitanja sa strane i kada osluškuju i grade svoj unutarnji bogati svet koji ih je na prvi pogled i spojio.


RIBE - JARAC

Ovo je najčešća kombinacija , ali i kocka, koja se može završiti sa srećnim dobitkom, a i bolnim gubitkom. Zvuči neverovatrno, ali Jarca Riba zna da u taku opčini nekim svojm tajnim varijantama zavođenja. Često kao omamljen nekim opojnim pićem ulazi u vezu, pa i u brak.

S vremenom problem nastaje u ćudljivosti Ribe kada joj sve smeta , kada se ušuška u svoje snove bežeći od jave. U tim trenucima Iznenađujuća je I Riblja količina agresije kada joj se Jarac konstantni  trezvenjak realnosti i jave približi u takvim trenucima. Tada i blagonaklon jarčev trud da joj se približi može biti katastrofalan , prerasti u svađe pa čak i u fizičke obračune. Jarac treba da se mudro povuče i da u takvim fazama ne potencira nikakvu vrstu kontakta. Riba ne treba da za svako svoje nezadovoljstvo napada i okrivljuje Jarca, već da bolje sagleda svoje greške i propuste.


RIBE - VODOLIJE

Maštovitost i tajnovitost Ribe zainteresova će Vodoliji koja je uvek željna istraživanja, pa čak i kad je ljubavna spoznaja u pitanju. Upotrebice sve varijante zavodjenja kako bi je ulovila u nekom svom begu od stvarnosti, tražeci nekog ko može da razume i dokuči njene želje. Njezin tihi šarm polako ali sigurno pridobiće Vodoliju. Njina veza obilovaće ljubavlju pažnjom i privrženosću. Nastojaće zajednickim snagama da ostvare sve svoje snove. I pored oscilacija i životnih nedaća uspeće da prebrode sve što ometa njihovu vezu zasnovanu na temeljima sreće. Vodlija treba nežnije da pristupa Ribljim promenljivim fazama uzrokovanim strahom i brigama. Riba ne treba da sputava Vodoliju onda kada joj je sloboda preko potrebna za ostvarenje nekog cilja.


RIBE - RIBE
Ribe su vodeni znak promeljivog karaktera, i sa njima se zaista nikada ne zna, sve zavisi kako ih ponese raspoloženje trena. Ovde ljubav može ići u dva dijametralna pravca, može biti bajkovita, nestvarna stići do zvezda a i pasti u vodu u sam mulj razočarenja......











Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem romana, SA ASTROLOGIJOM NA VI. , dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.


Nelly Poerich ima objavljenih tekstova na Astro portalu.




062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар