недеља, 11. април 2021.

Tranzit Sunce trigon Pluton- “I Moć Ima Svoje Zamke”

 


Sunce iz Device lagano gradi veliki moćan aspekt, trigon sa Plutonom iz Jarca. Period preispitavanja, jačanje volje i moći je pred nama, što je lepo ako se držimo pozitivnih namera, zarad sveopšteg dobra.

“Nemojte gubiti iz vida da najviše blagoslova donosi bitka kada pobedimo sami sebe”, poručuje Saturn iz Strelca, iz polja svrhe, ozbiljno nas pozivajući na duhovni preporod edukaciju, a koji uvek glasa za mir i slobodu.

Ne dozvolite da vas povuku crne misli u svoje ponore ogorčenosti, ispucavajući kritizerski metkiće nezadovoljstava na svakog ko vas nagazi po prstima, ili se tek očešao o vaše rame, onako u prolazu. Fokusirajte sa na lepšu stranu ličnosti, izbalansirajte duh i telo koliko god možete. Obuzdajte strasne porive, ma koliko vas vukla snažna plutonska energija da izvojevate tamo neku pirovu pobedu. Sklonite prst sa oroza paljbe, i osnažite samokontrolu.


Moć je primamljiva, ali i opasna, ukoliko ne znamo da se nosimo njome. I dok ovo pišem ne mogu da se ne osvrnem na retrogradnog Merkura u egzaktnoj konjunkciji sa Jupiterom u Devici, i da ne prosledim poruku da je – samo Bog svemoćan. Ne postavljajte se u ulogu Boga, već budite u dosluhu sa njime. Ne oprobavajte moć nad slabijima, ne iživljavajte se poput silnika, koji gazi sve pred sobom da bi došao do svog cilja, jer nikada ne znate šta vas čeka na kraju puta.

I moć ima svoje zamke na koje, oni poneseni i zaslepljeni njome, olako nasedaju. Sunce osvetljava pute i prosvetljuje dušu, a Pluton obično deluje iz nekog svog mraka, emitujući tu famoznu korumpiranu moć, obuzima onako vraški, sve dok ne zapleni i dušu.

Ali da se vratimo na pozitivnu stranu Sunca trigon Pluton, koji u natalu pojedinca daje vođe, zdravih motiva, ljudi na koje može da se računa u svakom trenu, ljude koji se uče više na tuđem iskustvu. Ukoliko ga imate u svom natalu zasigurno da će potencirati vaše vođstvo na značajnijem nivou u delokrugu vašeg bitisanja.



I da će vaša reč i vaša dela podstaći druge da reaguju primereno datoj situaciji. Što nije ni čudo, jer ulivate poverenje i zato ljude slede vaše tokove, koji ne odstupaju od izvora začeća ljudskog roda. Uzdajte se u podršku koje vam zvezde odašilju, podržavajući vas do istrajnosti uprkos preprekama. Ustabilite korak i nastavite putem kojim ste pošli, putem kojim anđeli hode. Vaša moć Ratnika svetlosti, nije razornog karaktera, ona miluje i pleni poput najblaženije visosti ljubavi.

Ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju. Možete i vi naletati na zamke, nasedati naivom deteta, propuštati bahatije, galamdžije da prednjače… ali sve dotle, dok se sami ne spotaknete o sopstvenu “senu moćnika”.Nije isto biti poslat po Božjoj volji, i po đavoljoj.

Kroz ovaj aspekt se oni kače, glože, prepliću, dotiču, ali zna se ko izlazi kao pobednik. I zato, manite se ćorava đavolja posla, i kad spodoba spava, ma koliko vam podilazio, potkupljujući vaše poverenje koje čim, otiđite od njega. Vi ste taj sjajan lik kome je poverena moć vođstva po Svetom duhu, i ona mora dalje do svakog univerzalnog dobra.

Sunce ima primat u svima nama, ono je naše srce, naša kičma, naše ljudsko dostojanstvo, slava, čast, oreol ljubavi. Stoga, svako pribegavanje sopstvu sa te svetlije strane, a negiranjem svakog ometajućeg aspekta snagom volje, nećete naštetiti, ni vama, kao i nikome oko vas.




Nelly Poerich







Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.





062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com































Нема коментара:

Постави коментар