Истакнути пост

Tranzitna Venera kvadrat Saturn (od 11. do 16. avgusta) – Ljubavna SAGA, sa Santom LEDA

  Ja,Venera, prilično sam deprimirana ovim mojim Saturnom, svu hroniku prebacuje na mene. Skopčao me do guše, njegovom hladnoćom ne mogu se ...

уторак, 20. септембар 2016.

Sunce konjunkcija JUPITER- Budite U DOSLUHU S BOGOM


Sunce iz Device polako hrli u zagrljaj Jupiteru koji je odnedavno zakoračio u znak Vage. Bidite u dosluhu s Bogom, kao da nam poručuje, dok prolazimo svakolike situacije, pa i one krcate nevoljama izazvane bilo našom, bilo tuđom bezobzirnošću, i nepažnjom. Samokritičnost je poželjna opcija, reći će savesniji  deo populacije, i stisnuti je na jedan, bez okolišanja. Kreće  preslišavanje u nedogled, i suoačavanje sa istinom ma kakav ishod produkovala.
- Iskupljenje sledi, okajte svoje grehe...- Sunce aminuje....
- Nismo na sudu, pa da bi se zaklinjali sa rukom na bibliji,-  negodovaće neverne Tome, sve dok ih neka jača pogreška 
nepritera u ćorsokok manjih, ili većih zlodela.
- Niste, -unutarnji glas ih prenu u tom neprestanom tumaranju po margini životnih zakonika na žiletu pravde -  Samo je stvar vaše slobodne volje koliko će te se s ovim aspektom prikloniti božijoj energiji, i dozvoliti da osvesti onaj deo vašeg bića koje deluje kroz njega. Spas dolazi odozgo.
- Spas- kliknuće poslušnije, i dalje cupkajući s otrcanim razlozima po zabranjenoj zoni delovanja.
- Da spas, za sve one koji se nisu sasvim odrekli ljubavi prema bližnjem svom i delotvornog blaženstva vere- Oglasiće se velikodušni Jupiter balansirajući Vagine razmahane tasove pravde.
- Ako je spas u našoj slobodnoj volji, čemu onda služba bogu.- pobuniće se neki ogrezlijim buntom, skeptici.
-  Izvoli ludovati s đavolom, pa će te se uveriti, kad kola krenu natraške, niz brdo,u provaliju...- opet isti glas upozorenja.
- Ti mene plašiš, ali ja sam neustrašiv, moje ludovanje i družba moja stvar izbora.
- U tome i jeste problem opsednutih egomoćnika, da se ne sapletu, i ne upadnu u  svoju sopstvenu zamku,  Zato i jeste poželjno biti u dosluhu sa Bogom, ne samo sada, već uvek. 
-Tu sam uvek da vas podsetim na moje postojanje svakim aspektom, kao i ovim, meni najbliskijim, Sunce konjunkcija Jupiter,.. 
-Ko se Čuva i Bog ga čuva, - podvuče i Jupiter u Vagi, prigrlivši Sunce još jače u svoje okrilje pravdoljublja.- Bog čuva Anđele svoje...
Nasta tajac, ljubavlju čistom sproveden, pomilovanjem...    

Nelly Poerich 
Nevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.Nelly Poerich ima 37 objavljenih tekstova na Astro portalu.


062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com-
  

Нема коментара:

Постави коментар