уторак, 20. септембар 2016.

Sunce konjunkcija JUPITER- Budite U DOSLUHU S BOGOM


Sunce iz Device polako hrli u zagrljaj Jupiteru koji je odnedavno zakoračio u znak Vage. Bidite u dosluhu s Bogom, kao da nam poručuje, dok prolazimo svakolike situacije, pa i one krcate nevoljama izazvane bilo našom, bilo tuđom bezobzirnošću, i nepažnjom. Samokritičnost je poželjna opcija, reći će savesniji  deo populacije, i stisnuti je na jedan, bez okolišanja. Kreće  preslišavanje u nedogled, i suoačavanje sa istinom ma kakav ishod produkovala.
- Iskupljenje sledi, okajte svoje grehe...- Sunce aminuje....
- Nismo na sudu, pa da bi se zaklinjali sa rukom na bibliji,-  negodovaće neverne Tome, sve dok ih neka jača pogreška 
nepritera u ćorsokok manjih, ili većih zlodela.
- Niste, -unutarnji glas ih prenu u tom neprestanom tumaranju po margini životnih zakonika na žiletu pravde -  Samo je stvar vaše slobodne volje koliko će te se s ovim aspektom prikloniti božijoj energiji, i dozvoliti da osvesti onaj deo vašeg bića koje deluje kroz njega. Spas dolazi odozgo.
- Spas- kliknuće poslušnije, i dalje cupkajući s otrcanim razlozima po zabranjenoj zoni delovanja.
- Da spas, za sve one koji se nisu sasvim odrekli ljubavi prema bližnjem svom i delotvornog blaženstva vere- Oglasiće se velikodušni Jupiter balansirajući Vagine razmahane tasove pravde.
- Ako je spas u našoj slobodnoj volji, čemu onda služba bogu.- pobuniće se neki ogrezlijim buntom, skeptici.
-  Izvoli ludovati s đavolom, pa će te se uveriti, kad kola krenu natraške, niz brdo,u provaliju...- opet isti glas upozorenja.
- Ti mene plašiš, ali ja sam neustrašiv, moje ludovanje i družba moja stvar izbora.
- U tome i jeste problem opsednutih egomoćnika, da se ne sapletu, i ne upadnu u  svoju sopstvenu zamku,  Zato i jeste poželjno biti u dosluhu sa Bogom, ne samo sada, već uvek. 
-Tu sam uvek da vas podsetim na moje postojanje svakim aspektom, kao i ovim, meni najbliskijim, Sunce konjunkcija Jupiter,.. 
-Ko se Čuva i Bog ga čuva, - podvuče i Jupiter u Vagi, prigrlivši Sunce još jače u svoje okrilje pravdoljublja.- Bog čuva Anđele svoje...
Nasta tajac, ljubavlju čistom sproveden, pomilovanjem...    

Nelly Poerich 




Nevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.



Nelly Poerich ima 37 objavljenih tekstova na Astro portalu.


062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com



































-
  

Нема коментара:

Постави коментар