недеља, 24. април 2016.

ASTROPROFIL ŽELJKA ŠAŠIĆA

31.10.1969
03h. I 50min.
Zemun

   Pevač Željko Šašić je rođen u znaku Škorpije sa podznakom u Vagi. Na ascedentu mu je fiksna zvezda Vindemiatriks iz sazvežđa Device, što označava izraz “Ono što si posejao, to ćeš i požnjeti”. Ogleda se i u prilikama i šansama koje čovek dobija kroz život.

No, kako to mogu biti i razne i pogrešne stvari, ukoliko to ne prihvati na pravi način ili u potpunosti, pa čak iz gluposti da svoju priliku namerno upropasti. To donosi i pad, ukoliko preceni sopstvene mogućnosti, kao i dalje zapetljavanje, usled pokušavanja da se izvadi.

Vrlo je bitno da, kada mu se pruži ponovna šansa, prihvati odgovornost za svoja prošla dela, i tek nakon takvog pristupa može doživeti jaku unutrašnju promenu. Ova zvezda je čest pokazatelj razvoda, pogotovo što trpi i loš aspekt od strane Meseca .
Uran iz 12. kuće u konjunkciji sa ascedentom, takođe, još je jedan pokazatelj svega toga. Venera na 16. stepenu Vage, na fiksnoj zvezdi Kraz iz sazvežđa Korvus (Gavran), govori da se iza ove lepote krije nešto što je demantuje, odnosno “Nije zlato sve što sija”.

Kako Venera oslikava žene, tako i drugu Željkovu polovinu , trebao bi više obratiti pažnju na to ubuduće, da ne uleće brzopleto u brak, i slično, kako to obično Ovan na vrhu 7. kuće čini. Izjave ljubavi su često neiskrene i osoba je sklona prevarama. Ponekad iza ljubavne izjave kriju se zapravo materijalni razlozi ulaska u vezu.




Mogući su gubici na poslovnom putu, kao i uzimanje, ali ne i davanje. Jupiter na 20. stepenu, na fiksnoj zvezdi Mufrid iz sazvežđa Botes, gde Bog samu osobu čuva od sopstvenih gluposti, ili kako se veli za nekoga da ima “Više sreće nego pameti”. Bog je jako umešan u život ovakve osobe, a dobro delo biva nagrađeno od mudrih, obrazovanih i bogatih ljudi.


Takođe, nosi veliko znanje i veliko bogatstvo. Ali kako je Merkur aflikovan sa Marsom, zbog impulsivnosti može donositi nepromišljene zaključke, i uprkos najboljih namera mogu ga razumeti pogrešno. Zato treba da pazi šta govori, i da se uči koncentraciji i veštini postizanja kompromisa.

Kako Jupiter trpi loš uticaj Marsa na 26. stepenu Jarca, na fiksnoj zvezdi koja daje veliki potencijal za uspeh i saradnju sa ljudima od moći i autoritetima uopšte, ako se pozitivno koristi, u suprotnom stoji pretnja i opasnost od istih. Sunce na 7. stepenu Škorpije, na fiksnoj zvezdi Gakruks iz sazvežđa Krsta, daruje mu duhovnost i putovanja.

Tu je i zvezda Kambalia koja daruje dubok intelekt sklon otkrivanju tajni, ali i nesporazume i opasnosti, koje dolaze u pripitom stanju. Mesec je na 13. stepenu u Raku, u 10. kući na samom Zenitu , što njegovim emocijama pojačava ambiciju i sposobnost da emociju prenese na publiku, i da se stopi sa njom.

Na tom stepenu je i fiksna zvezda Džiban iz sazvežđa Drako, što mu daruje zaštitu i neustrašivost, kada je u pitanju zaštita svoje porodice. No, nosi i probleme sa kućom, i selidbe. I žena mu može biti jako ljubomorna.

Saturn na 5. stepenu Bika, na kraju 7. kuće braka, daje mu nepoverenje prema ženskom svetu, a kako se nalazi na fiksnoj zvezdi Kaf, iz sazvežđa Kasiopeje, realno nosi karmičke probleme na tom polju, kao i izvrgnutost javnom ruglu, a položaj na fiksnu zvezdu Alfirak iz sazvežđa Kefej, upozorava na tragedije ili bolesti, te bi trebalo da se više čuva.


Nelly Poerich /rubrika iz Grand Revije/



Nelly Poerich 
Nelly PoerichNelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.

Нема коментара:

Постави коментар