уторак, 15. мај 2018.

ULAZAK URANA U BIKA OD 15.05.2018 DO 26.05. 2026 - URUŠAVANJE SVEGA ŠTO OMETA PROCVAT SISTEMA

URAN /posle sedam dana boravka u Bika/: KAKO PODIĆI SISTEM VREDNOSTI?
BIK / staloženo uljudno: LEPO, KULTUROM.Uran nakon sedam godina boravka u prvom vatrenom zodijačkom znaku Ovnu,  ulazi u drugi zemljani znak Bika, gde mu baš i nije slavno mesto, a ni doček jer je tu u padu.  Trebaće mu malo vremena, a i nama da se priviknemo na turbolentne  promene koje nam nosi, i koje nas mogu pošteno  protresti ko grom iz vedrog  neba, pa će nam dobro doći neko adekvatno uzemljenje. Obuzdajte panične strahove  od budućnosti koje on takodje u svom krčagu nosi dok proliva vodu života i znanja.

 Njegova slobodna volja mora biti slobodna , grmi kao sto gromova,  inače potop svega što je vezano za naš sistem vrednosti. 84.g. nije mali period obići jedan zodijački krug i boraviti u svakom znaku po sedam godina,  a sve to pod kontrolom  Saturna,  podrobno i strogo. Ali do kada nameće se pitanje, negde odozgo  s Neba, jer Nebo ,kako rekoh u jednom od predhodnih tekstova,  lako se srušiti ne da. Božja volja je zakon.

Svi znamo da je Uran vladar Vodolije i da je suvladar Saturn, koji se može posmatrati i kao njegov kontrolor letenja u gro situacija. I sada dok se Saturn komoti u svojoj kući Jarca, gradeći već duže vreme  nove temenje sa Uranom još dok je bio u Ovnu, velikim zemljanim trigonom, i te kako ga drži svojim disciplinovanim uticajem , ma kako druge planete huškale i buškale nekim ne primerenim uticajima. Sa Jupiterom u Škoprpiji je otpočeo regeneaciju sistema kao i sa Plutonom koji znakom Jarca odavno rovari po koje kakvim iskopinama....
Pri  samom startu Uranovog ulaska Mars je ušao u Vodoliju   gradeći izazovan aspekt kvadrat koji je veoma rizičan i sklon nesrećama zato je poželjno radi bezbednosti pojačati oprez u saobraćaju kao i udrugim situacijama. Izvegavajte sukobe koji mogu prerasti u afektna stanja nasilja.
   Kako je Uran povezan za avijaciom, a kako rekoh da je u znaku U Biku postoji rizik i u tom domenu. Prevashodna je apsolutna kontrola aviona i ostalih letilica pre leta , jer su mogući padovi i nesreće.
Takodje  Uranovim boravkom u Biku / zemlja/ mogu se altivirati vulkani , zemljotresi , bujanje reka poplava., odroni..i slično. Uranov najjači uticaj je pri samom ulasku tako neka nam je Bog u pomoći, ne oglušujte se na svoju intuiciju i ako primetite neke nepravilnosti kako da pravovremeno odreagujte ukoliko je u vašoj moći kako bi sprečili eventulane nemile sitacije.

tekst u pripremi Nelly Poerich

Нема коментара:

Постави коментар