MARS U VODOLIJI & KREATIVNI POBORNIK UNIVERZUMA *tranzitMars je svojim zvonkim prvim korakom  u Vodoliji, odjeknuo svetom novim izborima, u prilog čovečanstvu, sledeći pozitivne vibracije upućene od Saturna u Strelcu i Jupitera u Vagi. Ljubav i pravda se ne daju opovrgnuti i potkupiti. Ustabiliti i podignuti sistem vrednosti je zahtevan proces na kom treba raditi narednih meseci, godina, onako rudarski. Ometajućih faktora je sijaset,  stoga su mu potrebne odrešene ruke kako bi slobodno delovao. Sa njegovom eksplozivnom prirodom nema šale i ne treba je ničim izazivati. Narednih Mesec dana Najači uticaj imaće na sve fiksne znake Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Oprez je neophodan, usled nepredivosti kojom zrači ovaj nimalo naivan tranzit.
 On je ovde i kreativni pobornik univerzuma, prijateljski nastrojen te svaki vid prisile i pritiska mogao bi biti koban, zato mu prepustite vođstvo kako bi delovao na najbolji mogući način. Osluškujte ga, popravljate što se popraviti da, tamo gde vam signalizira.
Uticaće na mnoga prijateljstva nahom dotrajala. Nije da neće pružiti šansu da se popravi ono koje se popraviti da. S toga stpljivo delujte ukoliko vam je stalo do prijatelja. 
I na polju ljubavnih veza biće nemilosrdan ukoliko smatra da ne vode ni kuda, naročito kod onih kod kojih je jedan od partnera zauzet ili čak oba. Slobodouman i slobodoljubiv teraće vas oslobađanju svih stega pa bilo to i bračne nesnosne. 
Mars u Vodoliji je liberalan i tolerantan samo dotle dok sistem dobro funkiconiše, svaki šraf viška na pokretnoj traci života ga žulja i ometa te ga se želi otarasiti munjevitom eliminacijom. Njegov prasak i neke očevidce može povrediti, stoga se klonite radoznalosti  koja zna biti riskantna i pogubna. Njegova neustrašivost ovde kulminira do bezumlja, klonite je se ako nemate podobnu zaštitu na njegovom bojnom polju.
Na globalnom nivou imaće snažan uticaj u rekonstrukciji posotjećeg sistema. Svaki njegov tranzit je od značaja pa i ovaj kad je uspostavljanje  reda u pitanju isprovociranog duhovima prošlosti. On je zagledan u budućnost i srušiće svaku prepreku koja ga može omesti u ostvarenju humanih zamisli ovog kosmopolita.
Podržaće svaku kreativnu i naučnu ideju,  krčeći joj prolaz do finalizacije. Sa njim nema pobune jer on uvek izlazi kao pobednik. 
         

   
 ...tekst u pripremi 
Nelly Poerich

Nevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.

062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com

Коментари

Популарни постови са овог блога

JUPITER TRIGON PLUTON - POTENCIJALNI BOGATUNI

ASTROPROFIL@ KRISTINE KIJE KOCKAR i KIJIN PRVENAC@ NE VRAĆAM SE NA STARO # prilog video

astronellypoerich ASTROLOPROFIL ALEKSANDRA VUČIĆA/ RIBA- RAK ...