недеља, 16. октобар 2016.

Merkur Kvadrat Mars Konjunkcija Pluton- Eruptivno podrivanje sile...



Merkur iz Vage ovih dana gradi kvadrat sa Marsom u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu. Šta hoće opet ovaj naelektrisani ratnik potpiren Uranovim uticajem, iz Ovna. 
-Podrivanje trećeg svetskog Rata,  rekao bi Saturn u Strelcu, ali za čije babe zdravlja...Profit, prokletstvo, ko je od njega video ćara..niko sem, loše karme.
 Uzmite se u pamet, svi Vi koji vojujete protiv Univerzuma, jer njegova je snaga nemerljiva.- ubacuje se glasnik bogova, Merkur iz Vage. - Ja uvek glasam za mir, a vi kako hoćete.
-Tako je- okuraži ga Jupiter, ministar pravde, hvatajući zalet znakom Vage sve sa rukama na leđima - Ova i sledeća godina su pune izazova, do najbalnijih do onih najriskantnijih pogubnih.. u ničemu ne smem zatajiti , strategija mora biti na zavidnom nivou.
Mars hrli ka Plutonu podrivajući ga svojim eruptivnim nabojem, do usijanja, još samo da počne sipati tu opaku lavu, mora se nekako sprečiti. Uvek nešto izvoljevaju Mars i Pluton oprobavajući svoju snagu sile,...
Saturn  iz Strelca se polako kači trigonom sa Uranom iz Ovna, mudro pokušavajuči da ovlada njegovim nekontrolisanim reakcijama, koje ne moraju biti proizvod loših namera, već trenutnih turbolentnih varijacija kosmosa. Opozitno Sunce iz Vage na njega deluje iritantno te mu ne promišljeno udara kontru, ne razmišljajući o krajnjem ishodu posledica. Venera je ušla u znak Strelca, i povratila entuzijazam, i optimizam ... 
Važno je ne pribeći lošim energijama, ma koliko delovale primamljivo dok nas izazovom mame, da na prečac završimo, nešto što što nas već duže vreme čini nervoznim i nestrpljivim. Strpljivost je sada preko potreban varijanta, i zato je trebamo snažiti voljom. 
Nije period, kratko rečeno.... Za sve u životu je neophodan pravi momenat, samo treba da ga prepoznamo i da delujemo pravovremeno u skladu.  
Mars u konjunkciji s Plutnom u Jarcu, je mač sa dve štrice, najstrastveniji aspekt koji rado flertuje sa smrću. 

 ...tekst pu pripemi   

Нема коментара:

Постави коментар