петак, 1. јул 2016.

MESEC U BLIZANCIMA & MOON IN GEMINI TRANZIT

Mesec je u popodnevnim satima,  razdragano,  kao kakvo  malo dete utrčao u vazdušni znak Blizanaca, koji je, čak,  i vrabcima na grani poznat po svojoj  raznovrsnosti. On struji kao vetar, pa makar to bio samo, jedva osetni Lahor. I ne pitajte koliko ovaj Petar Pan Zodijaka, zazire od rutine svakodnevnice. U skladu sa svojom promenljivošću, na svoj lucidan, čiodni način delovaće, i na najveće lenjivce, makar to samo bilo i na mentalnom nivou u vidu čitanja literature, ili pak  svakovrsnog komuniciranja.

 I dok se ovaj Mesec tu vrpolji kao da sedi na raznim iglicama,  Putovanje je takođe izvesno, bilo kraćeg, bilo dužeg tipa, pa makar to bilo 2 krug oko kuće, ili obližnjeg sportskog centra,... naravno, sve zavisno od  položaja Blizanca u vašoj natalnoj karti, ili pak njegovog vladara Merkura. 

Prva dekada, danas može malo i iskomplicirati stvari, pomeriti planove kroz konflikte, mahom verbalne. Zato, danas, dobro odmerite  svoju dužinu jezika, i s kim će te danas ući u mačevanje rečima. Isuviše oštre mogle bi napraviti karambol, napraviti dubok jaz  u vašem odnosu, čak i na duže vreme, s toga oprez ako je u pitanju neko vama drag srcu. 

 Indikuje i  eventualne greščice, a i grešketine. u papirologiji ili dokumntima, kao i zaboravnost, zaturenost istih i sl.... I potkradanje, lažno predstavljanje, nije isključena opcija, Meseca U Blizancima. Naročito ako je i Neptun umešao prste kod pojedinih natala.

Stanite, polako, bez  panične nervoze, koju s početka znaka zna da unese ovaj nehajni haotični smetenjak. Prvo sedite, saberite misli, restart, a potom ponovo uključite mozak, i videčete koliko će vam biti lakše da sledite dalji tok misli, kao i planova . 


Nelly Poerich

Нема коментара:

Постави коментар