петак, 3. јун 2016.

S ASPEKTIMA DO CILJA & SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE

ZACRTANI CILJEVI SU OSTVARIVI UKOLIKO SLEDIMO ODREĐENE ASTROLOŠKE OPCIJE; MARS JE UVEK PRVI SAMO JE VAŽNA PRAVA ZAKAČKA I EVO NAS ZA ŽELJENIM VOLANOM SNOVA NA PUTEVIMA I ONIM RISKANTNIM KOJI NAS VODE ISPUNJENJU... NE, NE BRZAJTE BEZGLAVO, PORUČUJE UVEK OPREZAN MUDRAC SATURN, KOJI TRENUTNO PUTUJE STRELCOM, ZADUŽENIM  ZA SAOBRAĆAJ I GRANICE. OPREZNOST JE MAJKA MUDROSTI! S TOGA VOZITE PRIMERENOM BRZINOM, POŠTUJUĆI ZNAKOVE PORED PUTA. PUTUJTE SA OSMEHOM, DA VAS SREĆA PREPOZNA U GOMILI ZALUTALIH PUTNIKA NA PERONU ŽIVOTA... A SAD SREĆNO!



Potenciranjem određnih aspekata omogućavamo prolaznost do zacrtanih ciljeva. Ne sedite skrštenih ruku, jadikujući svakodnevno da vam ništa ne ide. Otrgnite se letargiji i delujte smesta sa više samopouzdanja. Ukoliko ne znate odakle da počnete i niste spoznali svoje potencijale, trk ko dobrog Astrologa koji će vam očitati  vašu ličnu kartu neba, tj. natal kako bi ste ih dokučili i lakše savladali poteškoće sa kojima se svakodnevno susrećete.  
Poznato je, i vrapcima na grani, da je Mars pokretač svega, još ako je dobro položen sa vašim svetlima u  natalu, Suncem i Mesecom, eto sjajne opcije na koju možete uvek da računate, ma koliko ostali aspekti znali da vas zakoče i ukopaju u mestu. Fiksnim znacima je svakako najteže da se aktiviraju, jer vole da igraju na sigurnu kartu. Ali  ako unutar svog natala poseduju inicijalne aspekte, pa i kvadrate, naročito konfiguraciju T- Kvadrata, na čelu sa Mesecom, Marsom, Jupiterom, pa i Saturnom i Uranom, eto adekvatne karte na koju treba da igraju, samo je potrebno da ih u datom momentu uzmu u čvrsto u šake, kao kočijaš dizgine. Jupiter  konjunkcija, sekstil i trigon Uran je takodje sjajan Intelektualni div, sposoban da zavrti  stvari kao na ruletu, i okrene sreću u vašu korist.
Mars u svim apektima sa Uranom deluje munjevito, ponekad i laktaški zavisno od prilika. S kvadratima opozicijama, pa i konjunkcijama preporučljiv je veći oprez u nekim  riskantnijim opasnijim situacijama, jer može dovesti do sukoba  povreda, i sl.  

 Marsu u prvom polju je teško da sedi na jednom mestu kao da sede na čiodima , što bi se u narodu reklo hvataju ga pundravci. Ne treba mu mnogo ubeđivanja da se drži dinamike i akcije, posebno ako se nalazi u nekom vatrenom ili vazdušnom znaku, pa čak i vodenom, iako neko vreme okleva gnjureći boreći se za vazduh. .. Tačno u, Srahu su velike oči... Strah je jedan od najvećih neprijatelja naših snova, posebno kada su u pitanju korenite životne promene. Ali ako su to promene koje nas vode ispunjenju, ozdravljenju, sreći  onda zašto ga se ne otrgnuti, odvažiti i reći odlučno dosta, hvatajući se sa problemima u koštac ... Sve se može kad se Hoće! Dobre stare poslovice koje smo gotovo zanemarili.
Kad je veći rizik u pitanju predlažem da konsultujete neki iskusniji prodorniji borbeniji znaka kao što je to Ovan, a Može i mudri Jarac, ili pak gospođu Devicu Analizu, ili već nekog sa tom kombinatorikom u podznaku, ili pak  završnim pečatom u natalu, jer dobro iskustvo je zlata vredno. Ne zagledajte  previše Ovna, i ne brojte njegove čvoruge i ožiljke na glavi... Ovan je pokretač celog zodijaka i njegova uloga nije laka, on će prvi kročiti tamo gde niko ne bi, kao i Mars na Vašem Ascedentu ukoliko ga imate. Znajte Ovan će vam reći, Bez rizika nema Uspeha!! Bodriće vas i šalama na svoj račun, dok je prolazio i kroz minska polja koje sudbina rado postavlja, ali na Vama je da li će te poslušati. Nije zgoreg ni  da sve te savete prikupite u naručje i konsultujete nekog uspešnog  Jarca, koji je bez i jedne jedine ogrebotine prošao tu stenovitu strminu od staze da bi se obreo na frhu željene pozicije. Ako ste  i posle toga skeptik, ispratite znak koji vam nebo odašilje, da taj s verom Pokucajte i otvoriće Vam se vrata. Iz trećeg puta  bog pomaže,  s toga ne kasnite Analiza to ne voli. i isfiltrirajte sve što nosite na duši do tančina. 
    Pobeda nad strahom je početak mudrosti, kažu, a da li je tako, konsultujemo i Saturna. A on onako mudro ispod oka izreče kinsku poslovicu- Čovjek može da bude skroman a da ne bude mudar, ali je nemoguće da bude mudar, a da ne bude skroman.
Samokritika je najbolja mera za savesnog čoveka, ubaci se i Jupiter iz analitične Device.
 Mars i dalje požuruje,... u drugoj kući, prirodnoj kući fiksnog Bika je alav gramziv ugojen trom, trapav računici nigde kraja. Još ako se tu negde našao i Pluton evo dve žabe koje vire iz bunara, strah ih parališe da naprave i pokret a kamo li promenu. Samo gravitaciona sila teže ih može izbaciti u orbitu delovanja. Zakačka za Uran  je ovde od velike koristi inače potop, mrtvilo događaja. Ako je nekim slučajem zatajila konektujte se za neki promenljivi ili kardinalni znak ili kuću svom silinom volje i eto izlaza iz močvare učmalih želja.



   . .. Tekst u pripremi.. 

Nelly Poerich


Nelly Poerich 
Nelly PoerichNelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.

Нема коментара:

Постави коментар