петак, 25. март 2016.

KAKO OSVOJITI DAME PO ZODIJAKU- rubrika iz Grand Revije











VARIJANTE SAMO KROJIM, KAKO DA TE JA OSVOJIM...


DAMA OVAN, deluje svojeglavo i neukrotivo , na prvi pogled, čak i onda kada joj se jako dopadate. Ona zasigurno smatra da joj u potpunosti morate parirati, ukoliko želite da je osvojite. Zna biti drčna i odbojna ako navalentno pokušavate da pridobijete njenu pažnju i ljubav. Poigravaće se sa vama kao mačka s mišom sve dok se ne uveri da ste vi taj gospodin pravi koga zauvek želi uz sebe. Izrazito je duhovita, pa će se poslužiti i tom opcijom dok odmerava svaki vaš korak i gest. Budite muškarac u pravom smislu reči, jer će u suprotnom nastaviti svoju ljubavnu potragu za baš takvim likom koji je fiksirala oduvek.Nije isključeno ni da je avanturista, e tada ima dovoljno hrabrosti da vam se i sama nametne na samo sebi svojstven način Njene grozničave strasti je s nekom žestokom čašicom zavedu, da vam se baci u naručje, pa makar to bila samo jedna nezaboravna noć. Ne ostavljajte je nikad samu dok muzika svira, jer mogu joj se učiniti neke oči lepše i iskrenije od vaših.






DAMA BIK, se ne osvaja lako, zato strpljivo prilazite ovoj izrazito senzualnoj dami. Ako vam je nekim svojim znakom dala do znanja da joj se dopadate, spremite se za osvajanje teritorije njenog postojanog srca. Budite džentlmen s kim će se ponositi pred svojom rodbinom i pred svetom. Obezbedtie joj udobnost , topao i snažan zagrljaj na koji može računati u kriznim životnim trenucima. Iako sama zna biti lenjivica, od vas će očekivati neumornog radoholičara. Obožava muziku I provod, ali nikada neće zapostaviti svoj dom i porodicu. Nije zgoreg da znate i da kuvate, da joj ugodite dobrim zalogajem, onda kada se ona umori od svakodnevnih obaveza. U biti je hedonista, voli lepe stvari, nakit i poklone. A na prvi sastanak nikako ne zaboravite buket crvenih ruža. Pažnja je raznežuje i strostruko će vam uzvratiti ako je imate dovoljno za nju. Koračajte ka njoj stabilnim korakom uprti u njene prodorne oči u kojima sve piše samo treba da znate da pročitate.







DAMA BLIZANAC, iako naizgled nehajna i lepršava u biti je izuzetno tradiconalna kada je o životnom partneru reč. Očekuje da budete inteligentni, rečiti da sa njom razmenjujete svakolike priče. Voli da zbuni i da vas povede kroz svoje lavirinte duše sve dok ne stignete do njenog srca. Čak i tad zna da se premišlja u svojoj sumnjičavosti, stavljajući vas iznova na test. Ako ste od onih ljubomornih muškaraca koji je lovi kao pticu da bi je stavio u zlatni kavez, slobodno odustanite od te nagodbe, jer će kad tad pronaći načina da zauvek odleti. Ne izazivajte je previše i ne potcenjujte njene vrednosti, jer devojčurak u njoj zna itekeko da se duri satima, danima, pa i mesecima. U tom periodu je nepotkupljiva i neumoljiva. Strogost i krutost prezire, podajte joj dovoljno prostora za sve njene igrarije i ludosti ukoliko želite da je osvojite.


DAMA RAK, je inspirativna dama, sanjalačkih očiju, uvek spremna da se brine o svojoj ljubavi snova. Budite njen ideal, poštujte je svim svojim bićem dok vam se uvlači pod kožu neosetno. Stavite joj do znanja da je nezamenljiva, da je prava žena, domaćica i majka, da je nezamenljiva. Voli da suptilno dominira, pa ako volite taj tip žene, ona je baš ta, prava po vašoj meri. Prevare ne oprašta, s toga nastojite da u vas stekne bezgranično poverenje. Ukoliko posumnja u vašu iskrenost naći če načina da prikupi dokaze vaših prevara i da vam ih kad- tad nabije na nos zajedno sa dugo spremanim zbogom ili tužbom za razvod. Ulijte joj što više poverenja i ljubavi, jer u suprotnom, ako jednom zaista reši da ode nikada se više ne vraća.



DAMA LAV, je ponosita , dostojanstvena, u svoje srce ne pušta nikog olako, sve dok je ljubav apsolutno ne osvoji. Budite muškarac od stila, elegantan, poštovan I cenjen u društvu, po mogućstvu neko na zavidnom položaju. Lavica ima oštra merila prema svemu u životu, s toga pazite s kim je upoznajete ako je društvo u pitanju, a i gde je izvodite. Bilo bi divno da je povedete u pozorište ili bioskop , ili u prestižan elitni restoran. Ne žurite sa poljupcima i strasnim zagrljajima, jer se može lako predomisliti ako udvaranje ne ide po njenom scenariju, koji je ponakad dosta mučan. Drži do kvaliteta, s toga se potrudite da sve što joj nudite ima tu dimenziju. Nikako ne pokušavajte da je zapostavite ili ponizite u društvu jer će vam okrenuti leđa pre nego što ste okom trepnuli. Ako je volite ona je vaša kraljica svega i budite spremni da joj služite sve dok vas ne uvaži kao svog kralja.

DAMA DEVICA, je stidljiva i dosta skeptična dok bira izabranika svog srca. Kako god pokušavali da prodrete u njene emocije, držaće vas hladno na odstupnici, angažujući čitavu vojsku stražara u svojim analitičnim mislima, dok se ne uveri u vaše iskrene namere. Ali kada ostane sama dugo će listati vaše preduge priče, hvatajući se u koštac sa mnoštvo sitnica koje život znače. Ukoliko imate dovoljno strpljenja za ovu racionalnu vrednicu, nastavite sa osvajanjem. Budite pedantni, primerni, vredni, disciplinovani, štedljivi, jer se gnuša na rasipanje i raskalšan život. Zna ona i da pogreši, da se otme kontroli svog racija u zanesenosti trenutka, ali potom njena samokritičnost besprekorno radi, kao alarm na svaki takav sledeći izazov. Nastojaće i dalje besprekorno da dejstvuje dok u vama ne ugleda svoj odraz u ogledalu. Sa njom morate uvek biti na čistac. Recipročno ramenjuje sve pa i emocije. Zdrav način života i zdravu ishrana , će vas uvek priuštiti, s toga je vredi osvojiti.

DAME VAGE nisu tako naivne , slatke dok se razmeću dražima i šarmom, s toga ni u ludilu ne pokušavajte da je na prečac osvojite. Ona će vas mamiti na razorazne načine, mašući svojim tasovima odmeravajući vašu, kako mentalno, tako fizičku snagu. Budite njen vitez koji će uvek biti tu kad poželi oslonac u olujnim vremenima. Njena ženstvenost i ljupkost su bez premca kad poželi bilo šta što joj vi možete omogućiti i priuštiti. Voli udobnost i lepe krpice, u težnji da uvek dobro izgleda i kada zađe u godine. Ne insistirajte ništa na silu, sa ovom šarmantnom i besprekornom damom. Ne pokušavajte da je pošto- poto pretvorite u klasičnu domaćicu, koja će miristi na zapršku, da briska praherom prašinu i paučinu okolo. Ona očekuje da je gledate prvo kao damu, pa ženu. Prepustite joj inicijativu, organizaciju i videćete s koliko ljubavi može biti sposobna da sve završi svetlosnom brzinom. Tad se neće libiti čak ni muških poslova. Vaga je zaljubljena u ljubav, budite i vi, i biće zauvek vaša najlepša i najdraža lutka u izlogu vaših nadanja.



DAMA ŠKORPIJA, je pod velom misterije, pa je teško dokučiti njena istinska osećanja dok pokušavate da pridobijete njenu naklonost. Ako ste vešt posmatrač da nazrete uzburkanu strast u njenim očima, dok vas svojim detektivskim pogledom promatra, to je dobar trag do njenog blindiranog srca. Ali oprezno jer ona ni od čega ne želi pola. U nekim osvajačkim fazama njena nadmoć vas može prepasti, ako je trenutan strah u redu, a ukoliko svaki put zazirete u osvajanju ne osvoje Škorpijske tvrđave, bolje odustanite, jer neće izaći na dobro. Škorpija obožava da oprobava moć volje i neće se libiti da svoju sarkastičnu žaoku upotrebi u svom ponekad i vulgarnom rečniku. Ne pravite je ljubomornom jer bolje je da nikada ne vidite tu njenu pogubnu karakternu crtu . A ako ste baš vi taj nesrećnik, pardon srećnik, kome je dozvolila da joj se približi, neokolišajte kukavički ispred barijera koje postavlja oko svog ranjivog srca. Osvetoljubiva je zato pažljivo pristupajte njenom stepenu tolerancije.Volite je smrtno i strasno i ona će voleti vas. 


DAMA STRELAC , idealizuje ljubav i svog partnera, s toga se naoružajte mnoštvom strelica koje pariraju njenim ružičastim. Ne ismejavajte njenu iskrenost i poštenje dok vam priča kakvog muškarca vidi pored sebe. Nije joj strano i da se brzo naljuti da zbirše sa prvog sastanka o kom ste oboje toliko maštali. Priberite se, proširite svoje vidike, sagledajte svet njenim očima, ako je ikako moguće, jer tada ima nade da ova pomalo divlja dama bude vaš san snova. Budite slobodoljubivi, zanimljivi, duhoviti, putnik koji za tili čas spakuje svoje kofere i uputi se skupa sa njom na željenu destinaciju. Ona je žena od akcije, ne voli lenje i dosadne muškarce, koji zure u jednu tačku ispijajući piće u nekom kafiću. Žena Strelac uživa u prirodi, bilo bi lepo ako u njoj imate belu prostranu kuću, sa ogromnom dnevnom sobom i balkonom ispred. A ako nemate, jednog dana ćete zasigurno imati ako vam ona bude žena. Njen i dečji smeh će se uvek oriti iz nje.



DAMA JARAC, ne odstupa od svojih strogih merila i kad je ljubav u pitanju. Od muškarca očekuje da je stabilan u svakom smislu te reči i da ima krajnje ozbiljne namere. Ona je uvek pre za ozbiljne i duge veze koje se mogu završiti brakom. Očekuje poštovanje svakako i kad je njena porodica u pitanju. Njen tradicionalan pristup gotovo svemu, ne dozvoljava da se neko poigrava njenim životom i osećanjima. Teško ju je prevariti. Rezervisana je i distancirana ova snežna kraljica dok vas mami , sve do momenta dok se ne uveri da ste baš vi čovek kome će biti verna pratilja u životu. Odabranik njenog srca mora biti jak i stabilan muškarac, koji će spremno odgovarati na sve izazove i prepreke koje život nosi. Žena Jarac je romantična u dubini duše, ali uvek mora znati gde plovi taj brod romantike. Ako ste pravi, nudiće vam sigurnost , ekstremnu odanost i podršku, takođe, zauzvrat je očekujući od vas. 

DAMA VODOLIJA je ekscentična buntovnica i u ljubavi. Nikada neće dozvoliti da je shvatite zdravo za gotovo. Ako želite da osvojite njeno bombastično srce, koje će eksplodirati svaki put kad joj pristupite nesmotreno, morate biti posebni i uvek prijateljski nastrojeni. Njena je ljubav čudna isto koliko i ona sama. Ako vam je zaista stalo do ove neobične dame morate znati na kojim se talasima hvata frekvencija njenog srca. I kada vas zbunjuje svojim otkačenim fazama u društvu muških prijatelja, očekuje da joj verujete. Podržite je, budite zanimljivi, duhoviti, i nikad nemojte otvoreno kritikovati njene prijatelje. Pratite je u stopu, ali bez ljubomornih scena na koje se gnuša s prezirom. Obožava izlaske, ali isto tako i svoj dom u kome nastoji da unese dovoljno vedrine i ljubavi. Ne podnosi rutinu i stereotipne vidove ni u čemu iako joj je temelj tradicija. Budite uvek uz nju, kosmoplitnog duha i kada vam se učini daleka i nedodirljiva, jer ne može bez svojih fantazija . Ako ste baš vi čovek po njenim neobičnim merilima, nema straha da će vas ikada napustiti.


DAME RIBE, su romantične sanjalice, koje svoju idealnu polovinu neprestano traže. Neće se zadovoljiti prosekom,jer njeno srce obojeno maštom uvek teži da budete njen princ iz snova. Budite krajnje iskreni jer će olako prozreti laž, i klisnuti u svoje vode, da se maštom ušuška, ma koliko joj se na početku dopala vaša spoljašnost. Stalo joj je do fizičkog izgleda partnera, ali mnogo više do suštine i vašeg karaktera. Kad voli ona je krajnje predana i posvećena , ali ako prekoračite njenu granicu toleranicje može šmugnuti na stranu tražeći utehu. Budite saosećajni oslonac, njeno rame za plakanje u njenim preosetljivim i promenljivim fazama. Nikada je nemojte zapostaviti zbog nekog trećeg, a ni poniziti makar i nenamerno. Obradujte je lepim izlaskom, lepim poklonom i videćete sa koliko ljubavi gleda na vas i vaš zajednički život. Imati Ribu za partnerku je isto što i imati čitav svet na dlanu, jer će sve uraditi samo da budete srećni.

Nelly Poerich



Nevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nena s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Pisala za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi Put do Astrologa pravog - istini na videlo. Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.




062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com



Нема коментара:

Постави коментар