Пређи на главни садржај

ASTROPROFIL & pevačica Marina Perazić
Danas, kad nam je astrologija dostupna gotovo na svakom koraku, po svakom pitanju, poslužićemo se njenim moćnim alatkama da pored sudbinskih elemenata sagledamo i psihološku strane nečije ličnosti.
Astrologija je viša oktava psihologije. Omogućava nam da preko natalne karte klijenta lakše i brže zadiremo u njegove tajne puteve duše i karme. Dešava se da o nekome prebrzo donosimo sud na osnovu letimičnog pogleda i oskudnih podataka, samim tim plasirajući i pogrešnu sliku u javnosti.

Budimo iskreni, da nekada ni sami sebe dovoljno ne poznajemo, a kamo li nekog koga smo jednom ili par puta u životu sreli. Nismo svi sjajni psiholozi. Malo je srećnika koji poseduju tu moć percepcije i nepogrešive procene na prvi pogled.


Svako od nas bi trebao da ima svoj astrološki portret, kako bi samosvesnije poradio na svojim potencijalima, koji često znaju biti i precenjeni, nadmeni ili pak potisnuti i osporeni, ako se neadekvatno primene u datim situacijama. Kako nam je harmonija večita težnja, ovakvo sagledavanje je idealno, jer nam omogućava da nepristrano iznivelišemo svoj duh sa telom.Astro profil Marine Perazić:

rođena 29. maja 1958. godine, u 00,30 sati u Rijeci.

Marina Perazić je u horoskopu Blizanac, sa podznakom u Vodoliji i Mesecom u Vagi. Već na prvi pogled uočavamo da po elementu, u ovoj natalnoj karti, dominira vazduh. Takođe, Jupiter i Severni čvor u Vagi te Hiron u Vodoliji, evidentiraju tu činjenicu, rezimirajući naglasak na intelektualnoj sferi.

Ni elementi vatre ne zaostaju, Venera u Ovnu, Saturn u Strelcu, Uran i Pluton u Lavu, kao i Mars u svojoj prirodnoj prvoj kući, uklješten u Ribama, gde zna biti pritajen do momenta svog delovanja, kada i samu osobu i njenu okolinu iznenadi sopstvenom snagom. Elemenat Zemlje je izražen u nekoj meri.

U drugoj kući odmah iza Venere, njenom slučajnom sedištu, sada položenoj u kardinalnom Ovnu, njenom izgonu, gde se zna uzvrpoljiti kao da sedi na iglicama, nazire se živahnost Merkura, vladara Blizanca, koji se pak guši u naizgled lagodnom znaku Bika, poznatom po fiksnim stavova i pogledima.

Dostojanstveni Saturn u Strelcu, u trenutku Marininog rođenja, našao se u desetoj kući karijere, koja je pod prirodnom vladavinom kardinalnog znaka Jarca, tako da se često tu oseća kao svoja na svom.

I Uran u Lavu, u svom izgonu, pao je u šesto polje vojnički nastrojene Device, njeno prirodno polje, upošljavajući ga rutinskim poslovima i obavezama, i pored njegovog izražajnog bunta. Revolucionaran kakav i jeste, u datim momentima slobode uspeva da se izbori sa stegama i nametnutim diktatima.

Vodeni elemenat je zastupljen u neznatnoj meri. Fortuna u Raku u petoj kući, prirodnoj kući Lava, kući dece, zabave, sporta. Pomaže se kompenzacijom iz vodenih kuća, gde se nastanio Jupiter na 22. stepenu Vage, na fiksnoj zvezdi Spiki, i Neptun u Škorpiji u osmoj kući, odakle Marina crpi emociju koju emituje na sceni putem svojih pesama.

Sveobuhvatno gledano, u horoskopu ove priznate umetnice, kuće života, kuće suštine i kuće odnosa su u pristojnoj meri zadovoljene. No, nedostatak je specifičnog aspekta, konjunkcije.

Konjunkcija predstavlja porive i akcije isto koliko i sam znak Ovna, kao i planete u njemu ili u prvoj kući. Kada ih osoba ne poseduje u svom natalu, obično svoju energiju besciljno rasipa. Prisustvo kvadrata u mnogome kompenzuje taj nedostatak, što je slučaj i u Marininom horoskopu kroz Marsa u prvoj kući, koji je u kvadratu sa Saturnom u desetoj. Veoma je raznovrsna osoba, i čim joj se jedna vrata zatvore druga se otvaraju.


Brojno stanje aspekata i njihov značaj u Marininom horoskopu:

Povoljni aspekti:

Sekstili i trigoni nam potpomažu da se lakše nosimo kroz život, samim tim i da se oslobodimo određenih tenzija, koje nam prave i odašilju izazovni aspekti, odnosno opozicije i kvadrati. Pod uticajem su Merkura i Jupitera i uče nas da trezvenije glave dođemo do razrešenja date situacije. Kod Marine su zastupljeni u većoj meri, tako da se pohvalno nosi sa izazovima i preprekama koje život nameće.

Sunce u Blizancima u trećoj kući, u sekstilu sa Mesecom, daje joj popularnost i slavu te veliku podršku drugih. Ego i emocije su uravnoteženi, stoga mnogo toga lako postiže, iako nije naročito ambiciozna. Najveći problem je apatičnost kada se traži potvrda, pa je potrebno da poradi na lošim stranama ovog aspekta.

– Astrološki akcenat je na dispozitoru Veneri u Ovnu, kao i na Venerinom dispozitoru Marsu, u prvoj kući u Ribama.

– Venera u Ovnu u trigonu je sa Saturnom u Strelcu. Njene prave vrednosti, u doslovnom sledu tih reči, dolaze najviše u poznijem životnom dobu. Najmerodavniji pokazatelj su njene pesme koje i dan-danas ne blede, čak štaviše. Ovaj aspekt omogućava uspeh kroz dugoročno planiranje i napore, što se može odnositi i na njenu dece. Dobar je roditelj i dobro procenjuje ljude, na koje se može osloniti, ali i oni na nju. U trenucima usamljenosti preporučuje se pisanje, poezija i muzika. Ovaj aspekt se ogleda i u ozbiljnom i odanom pristupu partneru, kroz dugoročne veze i brak.

– Venera u trigonu sa Plutonom u Lavu, na fiksnoj zvezdi Regulus, označava moćne i uticajne ljude, protežiranost preko njih. Pruža joj sposobnost rukovođenja, ali i kroz uloge propovednika ili nastavnika. Posvećenost i poštenje idu ruku pod ruku sa intuicijom i jako rano izraženim svojim stavovima, koji su se pogrešno znali tumačiti usled Venerinog dispozitora, Marsa u Ribama u prvoj kući. Problem sa telesnom težinom, naročito kasnije u životu.

– Venera u trigonu sa Ascedentom, nosi prijatnost i želju za dopadanjem. Ide joj za rukom da ostavlja dobar utisak na druge, kao i u svemu u životu. Nadarenost za muziku jako joj je izražena, kao i kreativnost.

– Jupiter u Vagi iz sedme kuće braka, partnerstva u trigonu sa Ascedentom, daje joj izražajno magičnu ljupku prirodu, koja privlači i osvaja ljude, pa je često “duša zabave”. Koferi su uvek spremni, jer voli da putuje, ne odstupajući od parole “Ne sputavaj me”. Loša strana aspekta je brbljivost i propuštanje prilika. Dispozitor Ascedenta u Vodoliji, kao i Uran u pompeznom Lavu zna biti skrušen u šestoj kući, ali samo do jednog momenta kada ruši barijere i nastavlja svojim putem, sledeći čvrsto postavljen cilj “biti istrajan i uspešan”.
Izazovni aspekti:

– Opozicije su pod uticajem Meseca i one nas uče da budemo svesni sebe, a samim tim i drugih. Kod Marine u horoskopu, Venera u Ovnu, vatrena, usijane glave, u opoziciji je sa Jupiterom iz Vage, i ublažava tu agresivnu prirodu, pružajući joj izvesne manire i stilsku određenost. A dok je u obrnutom tumačenju ista ta Venera jako potrebna istom tom Jupiteru u Vagi da u donošenju odluka isuviše ne odugovlači.

– Kvadrati su pod uticajem Marsa, i često se hrabro i žestoko nose sa eventualni teškoćama. On je u horoskopu kao ratnik naoružan parolom “ili da uzvratim udarac, ili ću propasti”. U stalnoj borbi za opstanak, prevazilazeći uticaj roditelja, koji su u prirodnom horoskopu predstavljeni Rakom i Jarcem, kao i osom četvrte i desete kuće.

U Marininom horoskopu vladar četvrte kuće doma, Merkur je u Biku, kvadriran Uranom u Lavu, stvarao je od nje još od detinjstva buntovnu devojčicu, i to uvek s razlogom, a koja je svojim izborom od svoje druge godine pa sve do petnaeste živjela sa svojom bakom, očevom majkom. To, takođe, ukazuje i Mars u Ribama u prvoj kući, u kvadratu sa Saturnom u Strelcu, u desetoj kući, koji vlada jedanaestom kućom slobodne volje, koja je, takođe, pod uticajem Urana.

Šta dalje radi? Odrastanjem, stasanjem i sazrevanjem ova energija raste, ali mnogo primerenije deluje. Tako da Marina u savezništvu sa sopstvom može se reći da se maestralno nosi sa ostalim aspektima života. Ukoliko neko pokuša da naruši dostojanstvo i čast njene porodice Blizanački reaguje, spretno baratajući rečima. Stoga, ako niste poštovalac nje i njenog životnog puta, bolje se na vreme sklonite, pre nego vas stigne neka oštrija strelica kojom je snabdeva Saturn iz Strelca.

Ascedent u opoziciji sa Plutonom, daje joj snažnu ličnost koja mnogo očekuje, kako od sebe tako i od drugih. Ta neprestana težnja može se ogledati i u vidu nametanja volje. Loša strana ovog aspekta je osećanje neusklađenosti sa okolinom, zato što stvari ne posmatraju iz njenog idealnog ugla. Trebala bi izbegavati pozicije koje loše utiču na njen mentalni sklop.

Sunce kvadrat Pluton daje izraženu, svojeglavu, arogantnu i buntovnu prirodu. Mnogi misle da je znaju, ali je malo ko poznaje, zapravo. Mogu to samo oni kojima ona dozvoli da se dobronamerno ušunjaju u njenu slobodnu teritoriju, gde istina caruje. To potvrđuje i njen Merkur u kvadratu sa Uranom. Skepticizam je predostrožnosti radi u njenim veštim rukama, sve dok se ne izvrši analiza, kojoj je Marina jako sklona. Glumačka profesija bi bila jako dobra za pražnjenje viška energije.

Inkonjukcija je potrebna usled prilagođavanja i kompromisa, a Marina ima Mesec u Vagi u inkonjukciji sa Merkurom u Biku. Ako dozvoli ovom aspektu da dominira, može se odraziti rešavanjem problema sa kojima se suočava, jer su emocije i intelekt ovde često neusklađeni, pa se dešava da se izlaje. Zbog strahova i nemira, problemi sa probavom.

Mars u Ribama u prvoj kući u inkonjukciji sa Jupiterom u Vagi u sedmoj. Marina je izrazito saosećajna osoba i ljubazni filantrop, koji stalno oseća potrebu da brine o drugima, ma koliko to oni želeli ili ne. Sklona je da se preoptereti obavezama i zadacima. Tada joj zafali objektivnosti da se uskladi sa vremenom, da bi ih u obećanom roku i obavila.

Može se osetiti i povređenom, ako neko odbije njenu dobru nameru da pomogne. Trebalo bi da bude opreznija da ne bi postala žrtva drugih, lukavijih, koji su spremni da iskoriste njenu spremnost za njenu uvek prisutnu dobronamernost. Konfiguracija velikog trigona joj je dar sa neba, sreća koja je uvek tu kad se čini da nema izlaza iz neke situacije. Obrazuju ga tri planete, a svaka je u trigonu sa onom drugom.

U Marininom horoskopu to je vatreni trigon, koji čine Venera na 26. stepenu Ovna u trigonu sa Saturnom u Strelcu na 23. stepenu i Pluton na 29. stepenu Lava. Oni svojom vatrenom energijom povezuju drugu, sedmu i desetu kuću, što je automatski još jedan veran pokazatelj Marinine uspešne muzičke karijere.

Veoma društvene prirode. Dramatičnost, entuzijazam i veliki nivo percepcije daju joj sposobnost da inspiriše druge i da se u njenom prisustvu lepo osećaju. Veliki trigon rado pribegava hedonizmu i lenjosti, te mu je od velikog značaja poneki izazovni aspekti da bi bio podstaknut na akciju.


Astro-sudbinska slika Marine:


U Marininom horoskopu, prva kuća je naglašena i zahvata tri znaka, s tim što su Ribe umetnute. Ovde se pritajio Mars na 23,19 stepena Riba, i tu se nalazi fiksna zvezda Markab iz sazvežđa Pegaz, leteći konj, što joj daje dramatičnost i naglašene intelektualne kvalitete. A imali su ga u svojim horoskopima Njutn, Ajnštajn i Kepler.
Dispozitor Marsa, Neptun, nalazi se na 2. stepenu Škorpije sa aplikacionim uplivom na fiksnu zvezdu Princeps iz sazvežđa Botes, pastir, poznatoj i kao “sedam princeza”. Njen sam naziv govori Marininoj harizmi, senzualnosti, kao i naglašenim principima, kojih se drži u datim prilikama, brižno čuvajući svoje dostojanstvo, koje je naglašeno i kroz postavku Saturna u Strelcu u 10. polju karijere.

Negativan upliv ove zvezde se ogleda u povremenoj naglosti i nepromišljenosti, usled izliva besa u problematičnim okolnostima, što se sa njenom zrelošću svelo na pristojnu meru. Marinino drugo polje novca i sistema vrednosti počinje sa kardinalnim znakom Ovna, što govori o kampanjskoj dobiti i na prvi pogled brzom trošenju novca.

Vladar druge kuće, Mars, smestio se u prvo polje, u umetnuti znak Ribe, gde sama s vremenom formira sopstvenu životnu filozofiju. Posmatrajući nadalje, Venera u Ovnu na 26. stepenu, na fiksnoj zvezdi Al Ferg iz sazvežđa Riba, niveliše finansijsku situaciju, kao i Merkur vladar Blizanca, postavljen na 16. stepenu Bika.

Sunce u Blizancima je u trećoj kući, u svojoj prirodnoj, na fiksnoj zvezdi Hiadum iz sazvežđa Bika, gde se oslikava srećna priča te velike i čulne ljubavne priče. Ovo je i signifikator rođenja značajnog i uticajnog deteta, što može opravdati Marinin životni put, o kome nije ni sanjala, kao i sudbinu njene dve ćerke, koju mogu krenuti njenim stopama.

Vladar treće kuće je ujedno i dispozitor Sunca u Blizancima, koji se udobno smestio u Bika, kuća i znak koji vlada grlom, tako da je njen pevački talenat morao biti u datom momentu eksponiran. Marinin otac je bio moreplovac, upravitelj mašinama, što najviše potvrđuje Jupiter na 22. stepenu Vage iz sazvežđa Argo Navis, lađa, kao i Saturn u Strelcu.

Mesec u Vagi sa dispozitorom u Ovnu, može u nekoj meri podržati profesiju majke, koja je radila kao službenica. Jarac na vrhu jedanaeste kuće, takođe, ukazuje da joj je još kao maloj devojčici prijalo društvo starijih ljudi od svojih vršnjaka, koji su nepobitno uvek bili tu, a njeno treće polje potreba za komuniciranjem, krajnje je izrazita.

Sunce prima pozitivne aspekte odnosno uplive od strane Urana u šestoj kući, na 8. stepenu Lava, što upotpunjuje njenu ličnost ogromnim entuzijazmom i zaraznim smehom, kao i autoritetom. Osnovnu i srednju školu završila je bez problema sa odličnim uspehom, gde je kao đak generacije oslobođena mature. Oduvek je sebi najbolja PR-ovka, koji sebe na najverodostojniji način prezentira javnosti.
U njenom horoskopu jako je i primetan uticaj majke, Mesec u Vagi na 14. stepenu, na fiksnoj zvezdi Algorab iz sazvežđa Korvus, gavran, prirode Marsa i Saturna, zbog koje Marina upisuje građevinski fakultet i uspešno ga završava u roku. O tome, takođe, govori dispozitor Venera u Ovnu u drugoj kući, koja je u velikom vatrenom trigonu sa Saturnom u Strelcu u desetoj kući i Plutonom na 29. stepenu Lava, koji daje jaku intuitivnost.

Isti taj Pluton, koji vlada njenom devetom kućom, označilac je njene ljubavi i želja u njenom ličnom izboru studija, a to je psihologija. Ali kako život piše romane, odnosno kako zvezde diktiraju kurs naših sudbinskih puteva, taj izbor fakulteta ostaje njezina večna težnja. U zamenu, puno godina kasnije, završava devet seminara iz psihologije, koji joj pomažu da se oslobodi nekih svojih kočnica i stega, ali i da drugima ukaže pomoć i koristan savet.

Na drugoj godini građevinskog fakulteta Marina upoznaje i otpočinje druženje sa Davorom Toljom, klavijaturistom u lokalnim riječkim sastavima, i vlasnika prve ritam mašine Roland TR808, što takođe potvrđuje Uran u sekstilu sa Suncem u Marininoj šestoj kući, koji je kasnije presudan i za osnivanje grupe “Denis & Denis”.

S početka nije bilo reči da Marina i sama postane članica te grupe, nego tek po završetku fakulteta, kada se i zaposlila kao građevinski inženjer, ponovo po maminoj direktivi. Tek kada svi članovi benda odlaze u vojsku, ta solucija se veoma spontano namestila. Davor nastoji da izrazi svoje kompozitorske sposobnosti komponujući pesme, sa namerom da ih sam izvodi. Ali kako je Marinina prijateljska naklonost i iskrenost u momentu proradila, na njen predlog odluka pada da ona otpeva sve te pesme radi boljih vokalnih sposobnosti.

Za vreme odsustva Davorovog prijatelja i saradnika Edija (koji je bio na odsluženju vojnog roka) Mesec u Vagi, dispozitor Venera u Ovnu (vojska), koja dolazi iz treće kuće, Marina postaje vokalni solista tek osnovane grupe “Denis & Denis”, 1982. godine. Krajem godine, kad je Uran kročio u Strelca i bližio se 10 kući, Saturn tranzitni pravio konjunkciju sa natalnim Neptunom, a Neptun tranzitni (muzika), gradio konjunkciju sa natalnim Saturnom, po prvi put nastupaju i na koncertu. Tim koncertom kreće i njihova sjajna karijera. Tranzitni Pluton je, takođe, tada pravio konjunkciju sa Severnim mesečevim čvorom, koji se Marini nalazi u sedmoj kući.

Tokom 1982. i 1983. godine, kada je Jupiter tranzitirao devetom kućom, neprekidno su radili na novim pesmama. Bezrezervna posvećenost kreativnom radu na pesmama, kasnije se stostruko isplatila, obeležavajući celu njihovu karijeru.

Uran se tada bližio MC-u, Jupiter joj je u 11. kući u ambicioznom Jarcu, dok je Severni čvor tranzitirao trećom kućom, praveći egzaktnu konjunkciju sa natalnim Suncem. Kada je 1984. godine, u proleće, izašao prvi album “Čuvaj se”, na kom se izdvaja pesma “Program tvog kompjutera”, tranzitni Uran je dodirnuo MC odnosno zenit, praveći trigon sa njenim natalnim Uranom u Lavu, aktivirajući ga van okvira skučene i rutinski nastrojene prirodne kuće, skromne Device.

Samim tim aktivirao je i Mesec u sedmoj kući popularnosti, koji je u sekstilu sa MC-om, zenitom, pokazateljem rane popularnosti i darovitosti odnosno sposobnosti da prepoznaje potrebe publike. Munjevita popularnost je mnoge ostavila bez daha, pa i samu Marinu i njene roditelje, posebno majku.

Takav obrt stvari u mnogome potpomaže i postavka planete koja sledi Jupitera na 22. stepenu Vage u osmoj kući podrške, koji je u aplikacionom aspektu sa Spikom iz sazvežđa Device, i pod uticajem Venere i Marsa, koja je nosilac dara, talenta, poklon boginje čovečanstvu, a daje osobi dostojnost u vidu sjajne životne priliku. Tu priliku su prepoznali njeni bližnji, kao i brojna publika, koja je i danas uz Marinu i grupu “Denis & Denis”. Zatim, 1985. godine objavljuju drugi album “Ja sam lažljiva”, sa hitovima “Voli me još ovu noć” i “Soba 23”.

Njihova božanstvena slava traje skoro četiri godine, istim intenzitetom. “Denis & Denis” 1985. godine učestvuju na Mesamu sa pesmom “Oaza snova” i osvajaju prvo mesto stručnog žirija i treće mesto publike. Naredne, 1986. godine, kao predstavnici Novog Sada, u Prištini na takmičenju za pesmu Evrovizije, takođe, osvajaju treće mesto. Tada Marini Uran pravi konjunkciju sa natalnim Saturnom, dok joj je Jupiter na Ascedentu.

Ubrzo potom dešava se nagli obrt, Saturn na MC-u, a Uran, posle retrogradnog hoda, ponovo aktivira natalnog Saturna, gde pravi jasnu naznaku za Marininu solo karijeru. I zaista, dolazi do raspada grupe zbog razmimoilaženja u daljnjem viđenju razvoja karijere. Marina samostalno dosta uspešno otpočinje karijeru, i 1987. godine snima svoj prvi solo album “Marina” te izbacuje u orbitu još jedan svoj veliki hit “Kolačići”, autora skladbe i stihova Kikija Lesendrića, kao i pesmu “U ritmu me okreni”.

Iste godine, kada se tranzitni Saturn bližio natalnom Saturnu u Strelcu, na kojeg je već duže vreme imao uticaj zbog konjukcije sa tranzitnim Uranom, a Jupiter lagano izlazio na Ascedent, Marina je naglo prelomila svoju karijeru. čemu je potpomogao i njen umetnuti Mars u Ribama u prvoj kući. Sa svojom dugogodišnjim ljubavnim partnerom Ivanom Feceom-Firčijem, bubnjarom poznate grupe EKV, tada odlazi u Ameriku, gde rađa dve ćerke, Miju i Lunu.

U Njujorku je ostala osam godina. Saturn se ovog puta bližio njenom Ascedentu hladeći atmosferu okoline, kao i odnos sa partnerom, pri tom je vukući nazad u domovinu, svojim korenima, u rodni grad Rijeku, gde ostaje mesec i po dana.

Tranzitni Jupiter, bližeći se u drugom cugu ka Ascedentu, iznova joj nosi šansu, a Marina, i ne sluteći šta joj se ovoga puta sprema, u oktobru 1997. godine preseljava u Beograd. Slučajno u gradu sreće, Željka Mitrovića vlasnika TV Pinka, koji joj predlaže da snimi album za njegovu, tek u planu osnivanja, izdavačku kuću “City records”.
Prihvatila je predlog i za vreme rada na pripremi pesama, odlazi u Rijeku, da bi se u oktobru vratila i ušla u studio da snimi album “Ista kao more”, koji otvara vrata u pomenutoj izdavačkoj kući ostalim izvođačima pop muzike. Taj album je najviše prihvaćen kod muzičkih sladokusaca.

Dva dana po bombardovanju Beograda, gde se pristojno skućila, 1999. godine odlazi u Rijeku, sklanjajući decu od opasnosti i stresa. Nakon osam meseci poslovno dolazi u Beograd, gde peva u klubovima na matricama. Deceniju kasnije, 2010. godine, na insistiranje dece, a ponajviše mlađe ćerke Lune, preselila se u Novi Sad, gde žive u iznajmljenom stanu. Jupiter je ponovo plovio njenom prostranom prvom kućom. Želela je da deca budu bliže ocu u njihovom osetljivom dobu sazrevanja, u cilju izgradnje pravih odnosa prema muškom svetu.

Marinin unutarnji sukob, između popularnosti i anonimnosti, neprekidno traje upravo zbog mnoštvo planeta ispod horizonta. Ali kako je njen sudbinski kod više na tasu popularnosti, uvek je vraća na put posut zvezdama po kom ona verodostojno hoda i pleše, iznova je osvežavajući energijom Venera u Ovnu, sa dispozitorom u Ribama. Otuda i ideja o zumbi, latino-fitnes plesa, kojim okuplja mnoštvo žena. Takvu aktivnost podržavaju njena peta kuća zabave i sporta, koja počinje Rakom, dok dispozitor, Mesec u Vagi u sedmoj, to iznova podržava kroz popularnost i podršku javnosti.
Posle 29 godina, 2013. godine, grupa “Denis & Denis” se ponovo okupila i od tada redovno nastupaju. Jupiter planeta sreće, koja je vladar Marinine 10. kuće karijere, koja počinje Strelcem, biće u 2016. godini u 6. polju posla, pa će Marini i njenoj grupi doneti uspešnu poslovnu godinu. Jupiter će se Marini 2017. godine nalaziti u 7. polju javnosti, što će doneti nove pesme i muzičke hitove, ali i neku novu ljubav, koja se može krunisati brakom. Sveukupno, Marina u budućnosti može očekivati puno pozitivnih promena.
Srećno Marina!

RUBRIKA IZ ASTROLOGOSANelly PoerichNelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi  SA ASTROLOGIJOM NA VI. Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.Nena Poerich ima objavljenih tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com

Коментари

Популарни постови са овог блога

JUPITER TRIGON PLUTON - POTENCIJALNI BOGATUNI

  Kažu aspekt bogatih,...hm, a da li je to uvek tako?-Sa ove distance, svojski me prodrma moje bogato iskustvo Astrologa... Bogati jesu, ali prvenstveno duhom, promrmljah zamišljeno odmahujući glavom, prisećajući se poduge astrološke kartoteke klijenta koji ga imaju u svom natalu. Ne kažem bilo je i onih kojima je sve išlo po protoklu zapisa, glatko kao po loju, ali i onih koji su ostali zatočeni samo pustom žudnjom da do ispunjenja dodju.. I svaki put kad bi bili nadomak cilja, nešto bi ih cimnulo u nazad ili isprečilo poput ležećeg policajca, iako zrače istinom/Jupiter/ da to njima odista pripada. Da li je to karma koja ih avetski uhodi, ograničavajući ih propisanim isposničkim vremenskim intervalom, da je ta misija do tog famoznog planetarnog zapisa gotovo nemoguća. Ako i sami obratite pažnju primetićete da te osobe zaista izgedaju moćno, kao da su puni kao brod, čak i onda kada u svom džepu nemaju ni jedne prebijene pare. Dešava se i da celi život kubure sa novcem, pa se s pravom p

astronellypoerich ASTROLOPROFIL ALEKSANDRA VUČIĆA/ RIBA- RAK ...

Aleksandar Vućić je rođen u znaku Riba sa podznakom u Raku, narod, masa, rodoljublje , patriota, manipulacija. Sunce je na 14 stepenu Riba na fiksnoj zvezdi Ahernar prirode Jupitera iz sazvežđa Eridaunusa, podzemna reka , Simobolike  Anđeo i Mač.   Ovde postoji velika potreba za dokazivanjem. Natus mora voditi računa o onome što obećava , kako se ne bi doveo u neprijatnu situaciju. Podsvesna ako ne i svesna težnja je da dostigne oca u duhovnom, ili bukvalnom smislu. Sunce na fisknoj zvezdi Anka prirode Jupitera i Plutona , iz sazvežđa Feniks, zvezda u vratu mitske ptice, Daruje novi život, započinjanje novih stvari . Ova zvezda nosi dug život, ispunjen brojnim opasnostima i padovima, nakon kojih se osoba uspinjala još jača. Slika borbenih aviona . Mesec kao vladar ascedenta otišao je u 8 kuću smrti, prirode Škorpiona,  tudjeg novca, regeneracije, seksa i dr. i nalazi se na 13 stepenu Vodolije na fisknoj zvezdi Armus, prirode Marsa i Merkura, kao i Dorsuma , prirode Jupitera i Saturna i

ASTROPROFIL@ ŽELJKO MITROVIĆ# RTV- Pink #Zadruga

 Željko Mitrović je 31. maja 1967. godine u Beogradu. ASTROPROFIL ŽELJKA MITROVIĆA  BLIZANAC- LAV Željko Mitrović,  je srpski muzičar, osnivač i vlasnik Pink televizije i diskografske kuće City records. Važi za medijskog maga i jednog od najmoćnijih ljudi u srpskom šou biznisu.  Željko je rođen u Znaku Blizanca sa podznakom u Lavu, na 5 stepenu Lava, na kom se nalazi fiksna zvezda Al Tarf iz sazvežđa Kancer, Rak,( prirode Marsa i Merkura). Zvezda  u zadnjem stopalu Raka. Njen drugi naziv je Kraj , ukazujujući da je vrh tog stopala. Tu je odmah i fiksna zvezda  Asdmiske iz sazveždja Argo Navis, Ladja, zvezda u krmi Ladje , (prirode Jupitera i Saturna). Svakako ova konstalacija simbolizuje prekomorska putovanja sa svrhom postizanja nekog zadatka , kao što je i poslovni put, ili pak daleka avantura za bolji prosperitet posla, što potvrdjuje i njegov vladar Ascedenta, Sunce u 11 kući( ciljeva, protežiranja,  grupacija masovnog umrežavanja, slobodne volje, Sunce na 9 ste