понедељак, 24. јул 2017.

SATURN JEZGRO MUDROSTI &OVLADAJTE STPLJIVOŠĆU ZARAD SPASA


SA SATURNOM NEMA ŠALE KAD SU OZBILJNE STVARI U PITANJU, KOD NJEGA VAŽI IZREKA KAKO SEJEŠ TAKO ĆEŠ I POŽNJETI, AKO NAUČITE DA OSLUŠKUJETE SVOG SATURNA MA GDE BIO POLOŽEN U VAŠEM NATALU, OVLADAĆETE STPLJIVOŠĆU NA KOJOJ SE ZASNIVA SPAS.

Saturn ne samo što je kostur galaksije, strogi učitelj, on je i nosilac karme kroz sve živote zaredom. Saturn  vlada prirodnom 10 kućom Jarca, a koja je ponajpre povezana za uspinjanje na društvenoj lestvici. ambicijom, karijerom. Svrstan je u malefične planete, pa je s toga i više ozloglašen , nego što je u stvari loš i zao.  Ne to ne može tako biti sa ovom krajnje ozbiljnom i odgovornom planetom. Sa Saturnom ništa ne može na silu, grčevito, jer je on zadužen za red, rad i disciplinu, iako se tako postupa svaki trud će kad tad nagraditi ..  Zadužen je i za pravdu pored Jupitera i Venere, i njegov sud se smatra  najmerodavnijim s obzirom da je egzaltiran u Vagi. Kako je jedina planeta sa prstenovima njegova je priroda slojevita i treba  zaći dublje u jezgo mudrosti kojom se  besprekorno deklariše . 
Saturn trenutno boravi u Strelcu, prirodnoj božjoj kući, gde je i pravda apelacionih sudova. Svaka neprevda sada mora biti razrešena, ma koliko ona dugo bila pristutna/. Nije zalud izreka Pravda je spora ali dostižna, eto to je to vreme, dragi moji koji već dugi niz godina isterujete pravdu. Njegov boravak u trećoj dekadi Strelca je najplodonosniji s toga napred ma koliko vam se i dalje ređele prepreke. Saturn  nije potkupljiv kao i sreća koja vas negde odozgo gleda. Satrun u Strelcu u zadnje 2 ipo godine ima najviše uticaja na Strelca, Blizance, Device i Ribe, mada i na druge znake, ma u kojoj se kuči sada nalazio. Sve je pod kontrolom, ma koliko vam ne izgledalo tako. Morate naučiti da se nosite sa njegovim uticajem , jer ničiji krst nije lak pa ni vaš. Ovaj božji isposnik će zasigruno i u vam probuditi jaču želju za verom uspinjanje na duhovnoj lestvici. Preslišaj te sebe ma koiko vam bilo teško da se suočite sa istinom.  

Nelly Poerich

Нема коментара:

Постави коментар