SATURN JEZGRO MUDROSTI &OVLADAJTE STPLJIVOŠĆU ZARAD SPASA


SA SATURNOM NEMA ŠALE KAD SU OZBILJNE STVARI U PITANJU, KOD NJEGA VAŽI IZREKA KAKO SEJEŠ TAKO ĆEŠ I POŽNJETI, AKO NAUČITE DA OSLUŠKUJETE SVOG SATURNA MA GDE BIO POLOŽEN U VAŠEM NATALU, OVLADAĆETE STPLJIVOŠĆU NA KOJOJ SE ZASNIVA SPAS.

Saturn ne samo što je kostur galaksije, strogi učitelj, on je i nosilac karme kroz sve živote zaredom. Saturn  vlada prirodnom 10 kućom Jarca, a koja je ponajpre povezana za uspinjanje na društvenoj lestvici. ambicijom, karijerom. Svrstan je u malefične planete, pa je s toga i više ozloglašen , nego što je u stvari loš i zao.  Ne to ne može tako biti sa ovom krajnje ozbiljnom i odgovornom planetom. Sa Saturnom ništa ne može na silu, grčevito, jer je on zadužen za red, rad i disciplinu, iako se tako postupa svaki trud će kad tad nagraditi ..  Zadužen je i za pravdu pored Jupitera i Venere, i njegov sud se smatra  najmerodavnijim s obzirom da je egzaltiran u Vagi. Kako je jedina planeta sa prstenovima njegova je priroda slojevita i treba  zaći dublje u jezgo mudrosti kojom se  besprekorno deklariše . 
Saturn trenutno boravi u Strelcu, prirodnoj božjoj kući, gde je i pravda apelacionih sudova. Svaka neprevda sada mora biti razrešena, ma koliko ona dugo bila pristutna/. Nije zalud izreka Pravda je spora ali dostižna, eto to je to vreme, dragi moji koji već dugi niz godina isterujete pravdu. Njegov boravak u trećoj dekadi Strelca je najplodonosniji s toga napred ma koliko vam se i dalje ređele prepreke. Saturn  nije potkupljiv kao i sreća koja vas negde odozgo gleda. Satrun u Strelcu u zadnje 2 ipo godine ima najviše uticaja na Strelca, Blizance, Device i Ribe, mada i na druge znake, ma u kojoj se kuči sada nalazio. Sve je pod kontrolom, ma koliko vam ne izgledalo tako. Morate naučiti da se nosite sa njegovim uticajem , jer ničiji krst nije lak pa ni vaš. Ovaj božji isposnik će zasigruno i u vam probuditi jaču želju za verom uspinjanje na duhovnoj lestvici. Preslišaj te sebe ma koiko vam bilo teško da se suočite sa istinom.  

Nelly Poerich

Коментари

Популарни постови са овог блога

JUPITER TRIGON PLUTON - POTENCIJALNI BOGATUNI

ASTROPROFIL@ KRISTINE KIJE KOCKAR i KIJIN PRVENAC@ NE VRAĆAM SE NA STARO # prilog video

astronellypoerich ASTROLOPROFIL ALEKSANDRA VUČIĆA/ RIBA- RAK ...