недеља, 24. април 2016.

KAKO OSVOJITI MUŠKARCA PO ZODIJAKU- rubika iz Grand Revije

IMA TOLIKO VARIJANTI ZAVODJENJA,ALI KAKO I KOJU PRIMENITI PREMA TIPU PO HOROSKOPSKIM ZNACIMA, PITANJE JE SAD....IDEMO REDOM....



         

Muškarac Ovan voli izazove i uvek će nastojati da zavede osobu koja drži do izgleda, koji zrači seksepilnošću. On je lovac osvajač, zato mu prepustite inicijativu. Budite atrkativni, pomalo divlji da se bori za vas jer dok osvaja plen, sklon je da nestane na neko vreme, da vas drži u ne izvesnosti. Ako ste mu se zaista dopali da vas ludo zavoli uvek će se vraćati i nastavljati iznova da vas osvaja, kao na početku vaše veze.Ne izazivajte ga suviše, jer lako zna da plane, I da bude neprijatan. Sačekajte da ga prođe žuta minuta, i biće kao da ništa nije bilo. Na svu sreću ljutnja vrzo se razljuti. A ako vas je zacrtao kao avanturu nestaće glavom bez obzira.




Muškarac Bik je zavodnik velikog stila sa ružom na reveru, ili ruci ukoliko je rešio da vas osvoji. On voli prirodne i iskrene devojke i žene, koje odišu lepotom, nežnošću i odanoću. Ne preterujte ni u čemu, budite zanimljivi i duhoviti. Nipošto ga ne gnjavite dosadnim pričama. Bik voli dobar zalogaj, pa je poželjno i da znate lepo da kuvate, jer njegova ljubav ide i putem stomaka. Izbegavajte priču o dijeti, pričajte o vedrijim stranama života u kojoj strast i ljubav žive u slozi.


Muškarac Blizanac, u svom zavođenju daje prednost intelektualnim razgovorima i duhovitim dosetkama, očekujući od vas da mu parirate. Nikako ne silite priču na temu ozbiljne veze, braka i slično, jer će nestati kao vetar i preći za drugi zanimljiviji sto. On ne voli da se stvari dešavaju ustaljenim tokom,on je lud za promenama, s toga nikada se ne otvarajte do kraja. Uvek mu priredite neko iznenađenje koje će mu zadržati pažnju da vas izdvoji od gomile lutki koje je uspust sreo i za noć se poigrao. Zračite šarmom i snagom vrednom divljenja i zauvek će ostati vaš vetropirasti dečak I kad zađe u godine.


Muškarac Rak je emotivni nevaljali dečak koji se i u udvaranju drži za suknju svoje mame. Ako ste joj nalik na sve načine će pokušati da vas zavede, svojim nepresušnim dosetkama na svoj ili vaš račun. Neka konsultacija sa mamom nije mu zgoreg u strahu da ne pogreši.Pokušaće da se na tren sakrije iza nekog ispitvačkog ugla, da vidi kako se ponašate u društvu. On ne voli napadne devojke, kojima je kafana dom. Rak voli šarmante, verne i osećajne dame, koje maštaju o porodici domu punom dece, i koje će ga obožavati kao što to njegova mama čini. Ako se uklapate u njegovu sliku detinjstva gde je toplina , pronaćiće načina kako da vas zauvek osvoji.


Muškarci Lavovi su veličanstveni osvajači. Neodoljivo ga privlači čitava dramaturgija zavođenja,. Pored lepog izgleda i elegancije kojom odišete, uvek imajte na umu neku zanimljivu scenu, u kojoj je on glavni lik na daskama koje život znače. Nemojte mu se odmah bacati u zagrljaj, budite intrigratni i ne dodirljivi, kao glumica iz njegovog omiljenog filma.Obasipajte ga pažnjom i hvalama smatrajući ga centrom sveta, i da niko nije kao on. Poštujte njegovo društvo i divite mu se dok se sa vama ponosi okolo. Ni u šali ga nemojte poniziti pred svetom , jer ćete ga udaljiti od svog srca kilometrima.  


Muškarac Devica se za osvajanje prilično dugo sprema, dok ne utvridi sve detalje oko zavođenja. Njemu je na prvom mestu da zadobije vaše poverenje, a to očekuje i od vas, vodeći sa vama duge intelektualne razgovore. Budite fini smerni i diskretni jer on ne voli agresivne i napadne žene koje prenebegavaju sitnice koje njemu u datim momentima mnogo znače. Svakim danom više uveravajte ga u svoje kvalitete koje će on neizmerno znati da ceni. Ako ste rasipnica okrenuće vam leđa i potražiti neku skromniju dušicu koja zna da ceni ono što ste zajedno stekli. Poštujte njegovo slobodno vreme koje najviše provodi u poslu i on će bez sumnje poštovati vaše.


Muškarac Vaga, kada zavodi opasno vitla svojim šarmom , i teško da ćete mu odoleti. Budite koketa vredna pažnje jer lako možete skliznuti u flert ili avanturu. Pričajte mu o ljubavi i o svemu što ona svojom lepotom nosi. Budite lepa pametna, uvek doterana, mazna, i podržavajte pravdu isto onako kako to on čini. Svaka ne pravda ga pogađa,s toga obratite pažnju na svoje reči, postupke koji moraju biti u skladu sa vašim spoljnim izgledom, inače zbogom vam ne gine, kad-tad. Njegova umetnička crta obožava muziku, budite pesma njegove duše i nikada neće prestati da vas voli i sluša. Ljubitelji su dobrog zalogaja, s toga bi bilo poželjno da znate i da lepo kuvate , da ukusno spremljeno jelo dekorišete svojom maštom. 

Muškarac Škorpija , ne voli da gubi vreme u dugom udvaranju, njegovo zavođenje se svodi na ljubav i seks, ruku pod ruku. Ako ste se ukačili u njegovu strasnu kompoziciju želja, ima nade i da tu opstanete zauvek, uprkos svim izazovima koje  život nameće. Budite misteriozna dama koje prezire laž, jer će je odmah prozreti svojim uvek uključenim radarima. Sa njim je ljubav Rat i mir, s toga u fazama krize, njegovog lošeg raspoloženja nije zgoreg napraviti neku vrsnu režiranu scenu koja će osvežiti njegova osećanja i želju za vama. U intimnim trenucima obožava izazovan veš koji raspaljuje njegovu maštu. Nikada mu do kraja ne otkrivajte osećanja, da vas iznova i iznova osvaja.





Muškarac Strelac, ukoliko je impresioran vašom pojavom delovaće iz taka sa svojom osvajačkom mašinerijom. Privlače ih interesantne odlučne, jake, samosvesne i negovane žene. Još ako su originalne , a imaju lepe duge noge, pun pogodak. Nekada u svom otvorenom divljenju obasipajući vas komplimentima, zna da se i ušeprtlja kao neki mali kilinac, ako odmah ne dobije svoj najdraži auto koji je danima pikirao. Ne oklevajte dugo, ako vam se dopada, ohrabri te ga svojim osmehom, i dajte mu znak da je na pravom putu do vašeg srca. Zadivite se njegovom iskrenim pogledu u kom se najrađe ogleda sreća, uvek spremna na nove izazove i putovanja. Ne voli nikog da obmanjuje, pa ni svoje srce, naročito ako je u pitanju ljubav o kojoj je sanjao lutajući svetom.



Muškarac Jarac je uvek na brvnu razuma i emocija. I kada osvaja, nastupa sa oprezom, ne odvajajući se od svog štita rezervisanosti, sve dok se ne uveri da iskreno odgovarate na njegovo udvaranje. Privlače ga razumne, karakterne i praktične žene, koje će ga podržati u njegovim ambicijama. Poštujte ga i njegovu porodicu koja se temelji na tradiciji. Svojim emocijama se olako ne razmeće, držeći ih pod kontrolom. Radije će vam svoju ljubav i osećanja pokazati, pre delima nego rečima. Neće imati ništa protiv vaših ambicija, čak će ih podržati i pružiti neki koristan savet kako da se što pre uspenjete na društveno lestvici. Ali nikada ne zapostavljajte vaš dom, ozari te ga toplinom i privreženošću, jer ako vam je poklonio srce, nikada vas neće napustiti.


Muškarac Vodolija ili nastupa direktno ili svoje osvajčke težnje prikriva iza prijateljskih manira. Dopadaju mu se originalne, dinamične, zanimljive žene koje ga ne ograničavaju i ne guše ljubomorom . Ako želite da ga zadržite pokažite što više tolerancije , stpljenja i ne dozvolite da se u vaš odnos useli formalnost, i obaveza kako ne biprerasla u streotipnu i dosadnu priču od koje se gnušaju i beže. Sa njim ništa ne ide na silu i po ps-u, jer ako je vas odabrao kao ljubav svog života, uvek će želeti da ste mu tu na dohvat ruke. Zadržite svoju ne zavisnost i slobodu, ali je nemojte nikada zloupotrebiti. A ako on pogreši u nekim svojim emotivnim zapletima, da vam zavede trag, da bi vas iznova osvojio, pokažite puno razumevanja i da se sve može da izgalditi pričom. Oprostite mu te njegove male ludosti i on će vam za to biti uvek zahvalan. Budite mu najpre prijateljica, pa tek onda ljubav ili ljubavnica.


Muškarac Riba je poput fatalnih zavodnika, dok zabacaju osvajačku udicu da ulove svoju zlatnu ribicu. Postavlja se kao da je on baš taj princ koga ste oduvek priželjkivali i iščekivali. Prvo će primetiti vaš izgled, do kog mu je veoma stalo, a tek onda ostale kvalitete koje posedujete. Vole misteriozne i tajanstvene žene, koje odišu originalnošću . Zadržite svoju ljupkost i ženstvenost u njegovoj blizini, ugađajte mu , impresionirajte ga svim onim ženskim atributima i ludostima, kojima ne može lako da odoli. U njegovoj blizini na sebi imajte uvek neku zavodljivu haljinu, pa makar i bila kućna. Ljegova ljubav je romantična, a vi budite ona sanjalica kojoj će se uvek vraćati u topli zagrlja, i pored iskušenja koja protiču nepresušnom rekom života.

Rubrika iz Grand revije

Nelly PoerichNevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.


   


Нема коментара:

Постави коментар