недеља, 3. април 2016.

LJUBAVNI RASKIDI S DAMOM PO ZODIJAKU



OVAN




Dama Ovan, kad voli gubi glavu. Teško da će te se s ovom vatrenom damom uspeti razići mirno sa pričom da ostanete prijatelji sve dok god gaji snažne emocije prema vama. Zna biti izuzetno ne dokazana , bandoglava i sujetna, ponekad agresivna i ratoborna, kako bi zadržala muškarca kog voli. Ukoliko prekidate vezu onda je najbezbolnije, i za nju , i za vas da to učinite onako na prečac. Da se izgubite iz njenog vidokruga, da izbegavate njene puteve, na kojima vas mogu zateći odroni prošlosti. Kod nje najviše važi ona izreka, Što dalje od očiju, dalje od srca. A ukoliko joj niste predstavljali ništa više od jedne strasne avanture, nestaće kako je i došala u vaš život.


BIK
Dama Bik je postojana dama, koja žudi da joj ljubav bude istom merom uzvraćena. S toga pažljivo postupajte, ako joj pristupate kao prema predmetu želja, jer sa njom nema igre. Iako miroljubiva i pitka, veoma je žestoka ukoliko ustanovi da ste je lagali ili poigravali sa njenim očekivanjima. Jer sva ta lepota veze može skliznuti u mučni rušilački nagon , za koga će biti potrebno prilično vremena. To vam je kao kad rušite tek utemeljenu kuću spremnu za gradnju. S toga s početka dobro razmislite sa kakvim namerama pristupate ovoj šarmantnoj senzibilnoj i pouzdanoj dami. Nastupite što iskrenije, ukoliko vam je zaista stalo do nje ljubavi, da se kasnije ne bi suočili sa posledicama rastanka. Dama Bik ako reši da ode nikada se više neće vratiti.

BLIZNAC







Dama Blizanac je k'o lepršavi devojčurak kad se zaljubi. Ako vam je nekim slučajem dosadila ova lutka, gnjaviće vas raznim pitanjima i podpitanjima svakodnevno, varijanta toplo- hladno najviše pale, ukoliko ste odlučili da raskinete s njom. Njene emocije su usko povezane sa racijom, pa će s vremenom sve više i sama naginjati ka tome da vam kaže zbogom . Izazovite je do tog momenta, koji joj negde veoma znači, jer ne voli da bude ostavljena. Kad sve dobro razloži u svojoj pametnoj glavici, velikodušno će vam dati slobodu, ali će vas u buduće izbegavati za nešto ozbiljnije, pa i kada je prijateljstvo u pitanju.








RAK
Sa damom Račicom morate postupati po upustvu njenih emocija, koje mogu biti izuzetno jake kad se stvarno zaljube. Ako ste imuni na njene sanjive oči, pune suza, izvolite recite joj zbogom, ali će vas ta reka ubrzo stići i vratiti na početak. Sa njom je ljubav plima i oseka, samim tim i raskid, koji će trajati danima mesecima, pa i godinama. Ukoliko ste stvarno rešili da napustite ovu magičnu damu, majku ,domaćicu, učinite to na krajnje džentlmenski način, prepuštaju joj inicijativu svojim gresima koje ste počinili u vašoj vezi. Vaš hladan i ne zaintersovan stav kod nje će isprojicirati nezadovoljstvo i gnušanje da će vam servirati prepečeno zbogom na koje ćete i zube polomiti ukoliko ga nesmotreno zagrizete.


LAV




Sa damom Lavicom, nema šale kad je u pitanju ljubav. Ispred njenih "šapa" teško da ćete uteći, naravno ako ste partner po njenim merilima. Ali ukoliko pokazujete drskost, izlažete je stidu pred svetom gazeći njeno dostojanstveno, stegnuće srce i najuriti vas istog časa. Iako se u ljubavnoj džungli savršeno ne snalazi preusmeriće ljubav na decu ukoliko ih ima, ili na neka druga interesovanja. Lavici može da se dogodi i poneka avantura , ali njena suštinska priroda je da nađe čoveka svog života i da zasnuje porodicu, za koju će se boriti baš kao lavica. Zato ne prekidajte olako vezu sa Lavicom, da se sutra ne biste kajali, jer ona ako ode zauvek će nestati iz vašeg života.

DEVICA








Sa Devicom potrebno vam je dobro uputstvo, i kad je razilaženje u pitanju. Ispod njene stidljivosti i skromnosti krije se prepotentna dama, koja zna itekako biti lukava i prepredena. Ukoliko ste njen tip muškarca, pametan, pedantan, tačan, duhovit, poslužiće se svim svojim veštinama da vas zadrži. Obično u tome uspeva. Zato ako ste zaista rešeni da raskinete sa ovom prefriganom damom moraćete se poslužiti njenim oružjem sve dok ne ugledate izlaz iz njenog skeptičnog srca. Budite sve ono što ona u dubini duše prezire i omalovažava, unesite nemir, nered i lenjost u njen programiran život i ona će sama otići.


VAGA











Vaga se teško odlučuje na raskid, sve dok dobro ne odmeri, da li do toga stvarno mora doći. Ona ne voli da bude sama i uvek se nada da će se vaš odnos izgladiti najfinije moguće i da ćete sami uvideti grešeke i shvatiti koliko vam znači, koliko je jedinstvena i ne zamenljiva. Ako ste zaista rešeni da je napustite radite to na miran i pristojan način, jer njima svaki prekid narušava ravnotežu, izazivajući strah, strepnju i nemir. Vulgarnost, sitničavost , neurednost i prevare je izbezumljuju, pa eto načina da sa njom raskinete na prečac, i brže nego što ste mislili.

ŠKORPIJA





Dama Škorpija je izuzetno intuitivna i naslutiće veoma brzo ukoliko želite da raskinete sa njom.Kako je intezivnih emocija i veoma dostojanstvena uradiće sve da vas zadrži, jer ne podnosi da bude ostavljena. Obožava borbu, sa tragičnim momentima. Priuštite joj dramu u tri čina, svo to zadovoljstvo i raskid će ići tim sledom. Mada ako ste joj opsesija, i kada raskinete s vremena na vreme će vas proganjati baš kao detektiv nekog akcionog filma, i još zadugo vam nedati mira.



STRELAC




U koliko ste na margini razlaza sa ovom zanimljivom damom, ne okolišajte s istinom već je sručite pred njene noge, ma kakva bila. Ona će pokušati da razume i da spremno prva nestane iz vašeg života, usput praveći od sebe emocionalnu žrtvu. Povući će se na neko vreme, potom se pojaviti sasvim iznenada da se još koji put uveri da li ste zaista taj rastanak želeli, ili je to bio samo jedan riskantan trenutak vaše uzbudljive veze. Kad se sasvim uveri, da to natezanje ne vodi nikuda, da vašoj klimavoj vezi više nema spasa, posle toliko popravnih ispita, nestaće zauvek iz vašeg života.






JARAC








Dama Jarac, ozbiljnoj vezi pristupa veoma iskreno i postojano. Teško prihvata raskid jer joj nanosi dosta bola i patnje, s toga će uporno raditi na kvalitetu vašeg odnosa i njenog očuvanja. Iako se dogodi prevara na nju će gledati kroz prste, mada će je duboko ubeležiti u najskrovitiji deo duše, kao valjan argument ukoliko poželi da vas sutra napusti, ili pak vi nju. Na ruganje nije imuna, iako savršeno zna svoje kvalitete. Ako ste sigurni da želite da je napustite kritikujte njenu porodicu, poreklo, način na koji odgaja decu, izbegavajte obaveze i napusti će vas zauvek, bez problema.


VODOLIJA






Sa damom Vodolijom i raskid je nekako lakši i ležerniji, bez velikih trauma. Prijateljski će vam pružiti ruku i poželeti sve najlepše u budućoj ljubavnoj vezi Predložiće vam da ostanete u dobrim odnosima, da ostanjete prijatelji, jer ne voli da iko pati. Ukoliko dođe do naglog raskida, razlog može biti uplitanje u njene tajnovite prostore života, i ljude sa kojima se druži. Alergična je na špijuniranje i svaku vrstu agresije i pretnje. E, Tada, zna biti i krajnje rigorozna i isključiva. Munjevito bez sumnje će vam pružiti zbogom, okrenuti leđa zauvek, i nestati iz zauvek vašeg života.






RIBERIBE





Sa damom Ribom raskid je prilično bolan i mučan ukoliko ste je emotivno pridobili. Njeno bezrezervno davanje i požrtvovanje je opšte poznato kada je ljubav u pitanju i teško da će se odreći svoje voljene osobe na prečac, drsko. U stanju je da trpi što-šta kako bi vas iznova osvojila i pridobila vaše poverenje i ljubav. Ukoliko ste stvarno rešeni da raskinete sa ovom ljupkom sanjalicom potrudite se da pogodite momenat njene trezvenosti i saopštite joj krajnje iskreno koji su razlozi vašeg odlučnog zbogom . Neko vreme će patiti i plakati na jastuku na kom ste donedavno sanjali, ali će s vremenom prihvati raskid.












Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi , SA ASTROLOGIJOM NA VI. Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu..




Nelly Poerich ima objavljenih tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com Nelly Poerich

Нема коментара:

Постави коментар