SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI

SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI
SA ASTROLOGIJOM NA VI@ Carska NAUKA# Elite Astrologer NELA. Hodamjo Ogrnuti PLAŠTOM DOSTOJANSTVA kao što Saturn u Jarcu nalaže. Budimo Otvorena Knjiga ANĐELA, gde Čitko Piše: OPOVRGNUTI ISTINU JE ISTO ŠTO I OPOVRGNUTI PRAVDU.

AstroNelly

AstroNelly
ASTRONELLY@JARAC- VAGA

понедељак, 22. фебруар 2016.

Šta kažu planete na čelu sa Uranom u Ovnu? (od 28. maja 2010. do 6. marta 2019. godine)     Već duže vreme planet Uran je u znaku Ovna, i kao kakav komandant bije bitku na svim poljima, urušavajući neke stare dotrajale programe napadnute virusima, podižući ih na pristojan nivo kosmičkih zakonitosti. Taj proces zasigurno nije lak, jer nekada je veoma teško osloboditi se starih loših navika, koje se naprosto ne daju iskoreniti preko noći.
     Za sve je potrebno vreme, bezgranična volja i istrajnost, a za to je zadužen Saturn, koji se dostojanstveno kreće putanjama širokogrudog svetskog Strelca, praveći pometnju na granicama. Da bi stvar bila još temeljnija, u reformu je uključen i Pluton, koji neprekidno rudari u znaku Jarca, radujući se svakoj vrednijoj iskopini.
I Neptun sa svojom plovidbom ne zaostaje, delujući iz svog sedišta u Ribama, nalik i morskom vuku u nekim riskantnim momentima. More dešavanja može ga zabaviti u nekim svojim lucidnim fazama, ali i razludeti i razbesneti, ukoliko neko pokuša da božji lik sroza u njegovim očima.
“Na milostivim rukama obitava sreća, zato uvek budite u dosluhu sa vašim anđelom čuvarom”, drži mu stranu dobročinitelj Jupiter, iako se već prilično skučeno oseća u Devici, koja pokušava da postroji oteto kontroli i da iznese na čistac pravo stanje stvari.
      Uran nastoji da bude kontrolor letenja i svojevoljno preuzima inicijativu, pružajući svesrdnu podršku svojim naučnim vibracijama da iznedre neki delotvorni napredak, i lek na polju medicine. I ekonomija je meta promena. Alarmira kad god se dokači Devičine tvrde računice. Sve je pod kontrolom, uključuje se predostrožnosti radi i mudri Saturn. Pripazite da ne izvučete deblji kraj sudbine.
Glavom kroz zid nikako, jer za glavu i oči zadužen je Ovan, a kod njega se uveliko odomaćio Uran, i sedi na samom čelu planetarnog okruglog stola, sve do marta 2019. godine. Stoga oprez, ne treba vam čvoruga, više. Nađite što bezbolniji način da stignete do samospoznaje i saznanja, naučite da izvlačite pouke na tuđem iskustvu.

Mars je prilično ogorčen, nije mu baš pravo da neko drugi sedi na njegovom mestu, naviknut da uvek bude prvi za volanom, pa će Uranu veoma često kontrirati, izazivajući ga svim svojim ratničkim bojama. Uran će automatski znati da mu uzvrati udarac, pa makar to bilo obično verbalno kontriranje. Mogle bi i bombe da lete, sve bliskijom kvadraturom ga čikajući izaziva potuljeni Pluton.

Ali Venera (Vaga) iz svog strateško ugla vrši diplomatske miroljubive pregovore sa susedicom Devicom, nepresušnom informacijama i krcatu armijom. Moraju zajedničkim snagama pravovremeno preduzeti mere i nastojati da izmire situaciju, kako bi sačuvali mir na planeti zemlji (Bik). Sunce se tvrdoglavo drži svog sunčevog sistema, i kad ga Uran malo – malo dokači nekim svojim buntom, ukoliko uoči neopravdan autoritet vlasti.
On je tu da radi za napredak, dok njegova desna ruka, Merkur, propagira i beleži sve što ide u prilog uvođenju novih tendencija, koje su zasnovane na poštovanju tradicije. Na Mesec gleda pokroviteljski, i kad ga budno motri, ponekad i namazano lopovski, dok vešto drži narod pod kontrolom. Čak i onda kad se sve zvezde povuku u bazu sudbinskih podataka, tamo negde iza oblaka.Nelly Poerich


Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi Put do Astrologa pravog - istini na videlo. Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.


Nelly Poerich ima  objavljenih tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59

nellypoerich@gmail.com1 коментар: