Nekadašnji fudbaler, a sada trener Siniša Mihajlović, rođen je 20. februara 1969. godine u Vukovaru, u znaku Riba sa podznakom u Jarcu. Na ascedentu mu je fiksna zvezda Askela iz zasvežđa Strelca, koja mu daje optimizam i istinoljubivost, sreću i zadovoljstvo.

U prvoj kući  mu se pritajio Merkur na 4, stepenu, u umetnutom znaku Vodolije, na fiksnim zvezdama Dabih, Alšat i Okulus iz sazvežđa Jarca,  koje daju nesebično žrtvovanje, ali i srećnika bistrog intelekta.
Kako Merkur, sa svojim dispozitorom Uranom na 3. stepenu Vage, na fiksnoj zvezdi 1 iz sazvežđa Zmaja, pravi trigon, to mu daje snažan upliv kosmičke svesti, budnosti, samoukosti,  spretnosti i spremnosti da stvari uzme u svoje ruke. Veoma smelo preuzima odgovornost nad svojim životom i ljudima do kojih mu je stalo.
Taj magnetizam i genijalan kod podržava i konjunkcija Urana sa Jupiterom na 4. stepenu Vage, na fiksnoj zvezdi Zania iz sazvežđa Device, ujedno dajući i savršenog pregovarača, koji mirno prilazi i rešava sukobe. Daruje mu i prefinjenu, prijatnu prirodu, koju sreća u životu često iznenadi putovanjima, od kojih mahom ima koristi. Njegova čuvena “božja levica” bi se mogla ogledati kroz ovu postavku, povezanu sa sekstilom Marsa i Neptuna u egzaktnoj konjunkciji u Škorpiji u 10. polju karijere.
Jupiter koji mu je u konjunkciji sa Uranom u trigonu sa Merkurom daje mu stalnu potrebu da napreduje, da se usavršava i obrazuje, a Siniša tome veoma rado pristupa, posebno kada je reč o službi i napredovanju u karijeri. Primetno je i lako učenje stranih jezika, jer poseduje odlično pamćenje (Merkur trigon Neptun).
NellyNatalnaSinisaMihajlovic
Njegovo Sunce na prvom stepenu Ribe, na fiksnoj zvezdi Enif iz sazvežđa Pegaz (Leteći konj) dala mu je priliku da uzleti veoma visoko i da loše stvari preokrene na dobro. Ovde postoji potreba natusa da stalnim usavršavanjem postigne sjajne rezultate u sportu, gde se konstantno traži velika brzina, što je u fudbalu neprikosnoveno.
Ovaj uticaj zvezde se ogleda i u tome što stiče besmrtno ime od velikog ugleda. Siniša ga već živi na svetskom nivou. Ako se projicira lošim uplivima energija, izvesne su opasnosti i gubici bilo koje vrste. A s obzirom da je ovo Sunce u inkonjukciji sa gore spomenutom konjunkcijom Jupitera sa Uranom, to mu daje sklonost ka neprestanom dokazivanju, kako u karijeri, tako i u prijateljstvu, pa izgleda kao da je uvek u ofanzivi.
Neki ga upravo zbog naizgled samouverenog i arogantnog stava doživljavaju kao pretnju, da im gazi po prstima, a dok kod nekih to pak izaziva divljenje. Sklon je i da se preoptereti u preuzimanju previše odgovornosti i poslova, kako svojih tako i tuđih. Savet, potrebno je vežbati umerenost u svemu što čini, u cilju izbegavanja ličnih i zdravstvenih problema, koji se mogu manifestovati sa godinama u vidu gojaznosti, pada imuniteta, i slično.
Sunce u kvadratu sa Marsom, na 27. stepenu Škorpije u desetom polju, čini ga agresivno direktnim, gde borbeno stavlja težište na karijeru, ne izmičući pred preprekama koje ono nosi.  Mars u egzaktnoj konjunkciji sa vladarom Riba, Neptunom na 28. stepenu Škorpije, čini ga emotivnim maštarom koji voli senzacije.
Sinišin bezgranični entuzijazam nije uvek pod kontrolom te se mnogima čini da nije sa ove planete, kao i da je iznad zakona koji važi za obične ljude. Može se reći da poseduje vanzemaljski ton, zbog svoje urođene magnetske privlačnosti i ekstrasenzornih sposobnosti.
Svojim snažnim pobedničkim duhom boji svaki svoj poslovni uspeh, i sa izraženom motivacijom prenosio je taj duh na igrače kad je bio selektor Fudbalske reprezentacije Srbije. Neminovno je da je Siniša čovek velike energije kome je uvek potreban sigurnosni ventil.
Kako je ovaj aspekt kvadrata izazovan, ne treba ga suviše iritirati, posebno glupostima i manje važnim stvarima, koje njegov genijalni um zasigurno ne trpi, u najblažoj formi negodujući odmahivanjem ruku i  glavom.
U suprotnom nisu mu ni strani žestoki verbalni, pa i fizički obračuni. Ova žustra karakterna crta je više evidentirana u njegovim mlađim godinama. Kada ga dokači krivo nasađen tren, spasonosno pokušava pribeći brojanjem do deset, ali obično pukne na trojci (Uran na trećem stepenu).
Mars je, takođe, u sekstilu sa svojim dispozitorom Plutonom, koji se smestio na 24. stepenu Device u osmom polju, na fiksnim zvezdama Kor Karoli i Kopule iz sazvežđa Lovačkog psa, koje daju uspeh u javnom poslu, korektnost i nekorumpiranost, kao i bogaćenje samo kroz svoj rad i lične zasluge, što je očigledno po njegovim mnogim uspešnim fudbalskim godinama.
Takođe, naglašava i oprez od neprijateljski mu nastrojenih ljudi. Njegov Mesec je u Ovnu, u egzaktnoj konjunkciji sa Venerom u 3. polju, na fiksnoj zvezdi Alferak iz sazvežđa Andromede, koja  je, takođe, nosilac velike slave i izuzetne popularnosti. Sudeći po tome da mu je Mesec najjači provodnik uticaja fiksnih zvezda, to samo dodatno pojačava životnu sliku ispunjenja usmerenu na radost.
Kako Mesec vlada njegovom sedmom kućom braka, a otišao je u treće polje komunikacije,   vidi se ženidba iz ljubavi te da mu od njegovog partnera zavisi sudbina življenja, što je najčešće inostranstvo, u njegovom slučaju Italija. Da će mu žena biti strankinja, jedan od  čestih pokazatelja toga je i Jupiter u Vagi (kao i to da je lepa), a njegov dispozitor, Venera u trećoj kući, govori i da je ona medijska ličnost (voditeljka na RAI televiziji).
Stelijum Meseca, Venere i Saturna čuva brak, a Siniši daje krajnje ozbiljan i tradicionalan pristup porodici. Veliki je gurman, ljubitelj dobrog vina i konja. Njegov Merkur, vladar 5. polja, dece, zabave i sporta, mu je u prvoj kući, i govori o velikoj vezanosti za  svu njegovu decu. Šestoro dece se ogleda upravo kroz aspekt Merkura u trigonu sa Jupiterom i Uranom, što mališanima, takođe, dodaje prizvuk genijalnosti, originalnosti i samostalnosti.
Saturn, na fiksnoj zvezdi Baten Kaitos iz sazvežđa Ketus (Morsko čudovište), prisilnih emigracija, brodoloma i opasnosti od vode uopšte, upozorava ga da treba da se čuva neprijateljskih tajnih i zakulisnih radnji (otuda i nedavna lažna afera, kao atak na brak).
Ova postavka ukazuje i na genetski dug koji vuče iz davnina kroz oca ili dedu, kao direktnu pretnju, što se i pokazalo u ratu,  kroz uništenje kuće, a u vidu namirenje porodičnog karmičkog duga. Neka se na tome završi. Prihvatanje odgovornosti je ovde neophodan uslov, ma koliko se nešto osobi činilo nepravedno i teško, jer samo tada dolazi do mogućnosti stvaranja novijih i zdravih temelja života.
Siniša je još kao mali u osnovnoj školi, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Venerom (lopta) u 3. polju, znao da će se baviti fudbalom. Konjunkcija sa Saturnom mu je dodatno davala samodisciplinu i jaku volju, da istraje na tom nimalo lakom putu. I zaista, kada sveobuhvatno sagledamo sve aspekte unutar njegovog  horoskopa sa sjajnim postavkama zvezda, sam je svojim iscrpnim zalaganjem i isticanjem u igri (Sunce  u drugom polju), uspeo da ga primete i protežiraju moćni ljudi, i kao fudbalera, a sada i kao trenera.
Predstoji mu sjajna trenerska karijera do kraja njegovog sportskog rada. Dosad je trenirao fudbalske klubove “Bolognu”, “Cataniju” i “Fiorentinu”, a potom je bio selektor Fudbalske  reprezentacije Srbije. Zatim je trenirao “Sampdoriju”, a sada je trener fudbalskog kluba “Milan”.
Saturn iz Strelca mu je tokom 2015 godine donekle ometao rad sa igračima FK “Milan”, ali u 2016. i 2017. godini će mu zvezde biti naklonjenije da izvuče maksimum od svojih igrača i da se ispenju na željenu poziciju na tabeli Calcio Italija.

Nelly Poerich