четвртак, 28. јун 2018.

ASTROPROFIL LEGENDARNE MARILYN MONROE




Merlin Monro je rodjena 1.06.1926.god. u Los Angelesu SAD u 9 i 30 h.

BLIZANAC / LAV

Merilin Monro je rodjena z znaku Blizanca, sa podznakom u Lavu. U prvoj kući se udobno smestio Neptun na 22 stepena Lava, darivajući joj harizmu, tananost, ljupkost ali i sposobnost kameleonske transformacije, što je  Merilin najviše ispoljila kroz glumu, na filmskom platnu, i zasigurno joj je doprineo u postizanju  legendarnog imena, 
pored ostalih astroloških astekata.
Sunce vladar ascedenta i dispozitor njenog Neptuna otišao je u 10 kuću karijere,/ lako primećena/ postavlejno na 10 stepenu Blizanca na fiksnoj zvezdi Aldebaran iz sazveždja Bika, a prirode Marsa. Ova zvezda se tretira kao vodeća zvezda zvezdi, a spada u kraljevske zvezda i jedna je od čuvara Neba ili zvezda kojom upravlja ArhandjelMihajilo, Vojni komadant Nebeske vojske. Astrološko značenje ove zvezde daje vodeći položaj u nečemu, ali u negativnoj kontaciji i neprijateljstvo od ortakluka i izdaju ili od javnih neprijatelja, što je kod Merilin evidentno putem uspeha u javnosti, kako je Mars vladar ove fiksne zvezde kao i vladar njene 9 kuće, a i dispozotor Venere u Ovnu/ šta će se kasnije dogoditi/ njene Venere u Ovnu istoj kući u konjunkciji Sa MC-om tj Zenitom, može se odmah uočiti da su izdaja i neprijateljstvo ovde prisutni. 
Sunce na 10 stepeni Blizanca u konjunkciji sa Merkurom na 6 stepenu Blizanca/ 4 stepen Raka, Njujork, zauzet muškarac i veoma uticajan samim tim što je njen podznak u Lavu, nagoveštava čoveka koji je na samom čelu vlasti jedne Države, što je i bio Džon Kenedi koji je takodje Blizanac, kao i njegovog brata, kome je prepustio pred kraj života/  na Aldabranu daje srećene velike ljubavne priče, bar na početku, a neretko i vezu sa  zauzetim muškarcem.
Merkur u knjunkciji sa Aldebaranom, nosi i deo mita vanbrančno rodjene dece, tj mogućnost da otac sa kojim je njena majka venčana, sa Martin Edward Mortenson nije stvarni otac, već  da je Merilin tj Norme Jeane bološki otac Charles Stanley Gifford, prodavač u filmskom studiju RKO Pictures gdje je Gladys radila kao montažerka. U intervjuu za Lifetime, James Dougherty, prvi muž njene majke od koga se razvela, rekao je da je Norma Jeane vjerovala da joj je Gliford otac. Što bi po zvezdama zaista i mogao biti,/ Sunce konjunkcija Merkur u 10 kući, prodavac , Sunce trigon sa Mesecom u Vodoliji iz 7 kuće/ 10 od njene 10, posao, karijera/ koji afliktuje Neptuna u prvoj kući, filmska industrija, kojoj  kasnijei sama se kreće, ali stopama glumice/.
Ali da se vratimo na detinsjtvo Norme Džin. Kako njena majka Gladys nije uspjela nagovoriti svoju majku Dellu da uzme malu Normu Jeane, Gladys ju je udomila kod Alberta i Ide Bolender iz Hawthornea, Kalifornija, gdje je živjela do svoje sedme godine/ Saturn u 4 kući, problemi u kući, sedma godina/
Norma Jeane
U knjizi o Merilin Monro kaže da je majka Gladys je posjećivala malu Normu Jeane svake subote/ Dan Saturna, Saturn u 4 kuć/. I dok  Jednog dana, ushićeno nije saopštila je kako je kupila kuću/ Mesec u Vodoliji/. Nekoliko mjeseci nakon što su se uselili, Gladys je doživjela slom živaca/ Mesec u Vodoliji opzicija Neptun, a Uran/ usvajanje, odvajanje od deteta/  dispozotor Meseca je otišao u 8 kuću, na 28, 59, na fiksnoj zvzedi Šeat iz kraljevskog sazveždja Pegaz/ Onaj koji odlazi i koji se vraća/ i predstavlja jednu od malefičnijih zvezda , jer je u neposrednoj blizini crne rupe/. U My Story, Monroe se prisjetila kako je majka "vrištala i smijala se" te da je na silu smještena u bolnicu u Norwalku/ Rak na vrhu Normine 12 kuće, bolnice, izolacije / . Prema knjizi My Sister Marilyn, Gladysin brat, Marion, se objesio nakon izlaska iz umobolnice,/ Jupiter  opozicija Neptun, kao i Dellin otac.Njihov deda je počinio istu stvar kad je patio od./ 1 i 7 kuća babe i dede/.
Mesec kroz detaljniju prizmu fiksnih zvzeda/ Mesec predstavlja duševno stanje osobe kao i majke i drugih bliskih ženskih osoba u natalu osobe/

Mesec na 19 stepenu Vodolije u 7 kući /braka, javnosti, popularnosti, javnih neprijatelja, ortakluka/ na fiksnoj zvezdi Kastra/ prirode/Satruna i Jupitera/ iz sazveždja Capricorniusa, Jarca, zvezda u stomaku Jarca, poznatija kao "Tvrdjava" ili "Vojni kamp". Ovde je prisutan vidan oblik destruktivnosti i teško duševno stanje usled velike količine različitih strahova a i koji proističe iz velike potrebe za sigurnošću.
Mese pravi konfiguraciju fiksnog T- kvadrata iz kardinalnih kuća 1, 4 i 7. Mesec Konjunkcija Jupiter u fiksnom znaku Vodoliji/ 7 kardinalna kuća/ opozicija Neptun u Lavu/ kasnije plavuša, Venera u Ovnu kratka kosa/grade kvardrat sa Saturnom u Škorpiji/ totalna Transformacija , klasična frizura/







Nelly PoerichNevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije.  Tri godine je pisala astroloprofile poznatih ličnosti i grand horokop  za "Grand reviju" sve do ukidanja. Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama, za Tv Košavu, Tv Stankom ...Piše za Astroprtal.hr. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi& Carska NAUKA". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.














nellypoerich@gmail.com




















Нема коментара:

Постави коментар