понедељак, 10. јул 2017.

SATURN U TRIGONU SA URANOM- OZBILJNE PROMENE NA VIDIKU



 I Saturn i Uran se već duže vreme nalaze u dva veoma žustra vatrena znaka.  Uran u prvom kardinalnom znaku, Ovnu,  poborniku velikih tehničkih dostignuća, sportskih tendencija i postignuća,  kao i svim sistemima delovanja naročito sitema  vrednosti, koji je već duži niz godina u padu, ne samo kod nas, već i u svetu/ a Saturn u Strelcu se nastanio već dve godine u devetoj  božjoj kući da pripomogne , duhovnosti  visokom obrazovanju, saobraćaju  granicama, i sl,/. Isitna puno se toga  izdešavalo u poslednjih sedam godina, otkako je Uran kročio u Ovna i lepog i manje lepog, posebno dok je prvim ulaskom bombastično izvršio svoj uticaj,/najviše su ga osetili kardinalni znaci Ovan, Rak, Vaga i Jarac/ Ni u drugoj dekadi nije bio više milostiv, ali s rezlogom koji verovatno najbolje kosmos zna. E sada dok  ove dve prijateljski povezane planete,  jel s u obe vladari Vodolije, tj Uran je vladaoc, Satrun suvladar,  moglo bi se reći da u tandemu  od starta spremaju ozbiljne promene a koje su sada na vidiku. Saturn , retrogradam  na 22 stepenu Strelcu  pravi trigon sa Uranom na 28 stepenu Ovna, u prenosnom sada igraju jednu veoma važnu životnu utakmicu, ali s kojim ishodom ostaje nam za sad da samo navijamo, grickajući pitanja kao kokice, umesto noktiju.
 Zašto tako, zašto ne ovako, užasno me živcira nihova mučna nagodba oko terena , samo da ne bude klizav da nas vreme posluži, da se Neptun iz Riba  ne po vampiri sa svim svojim olujnim vetrovima i oblacima...Jupiter se polako kreće kroz Vagu, treba mu još mesec i dva da ih potkači svojim  ttasom gde će ovisiti viseći o taj klin nebeske  pravde za koji je inače Vaga, jedini predmet u zodijaku, zadužena. Uporno alrmira, Mir,  Nikako sila ,  na sebi svojstven fin i uzoran način, Ja ću vam dati signal kada da delujete protokolu kulture, najačim oružjem kojim se ja Vaga, jedino služim. Neverovatno, Ćutimo sležući pomirljivo ramenima kao da se svi nalazimo u ogromnoj sudnici, čekajuči presudu, kao da nam je u pitanju smaknuće... Ali i ćutanje je bolje nego delovanje usijanom glavom... Strpljenje na visini zadatka pod kontrolom Saturna Rx Sve ima svoje vreme, pa tako i ovo koje budućnost istače svojim peščanim satom... Uran već smirenije odbraja dane sate i minute, do evidentnih promena kojima večito teži.

KAKVE SVE PROMENE MOŽEMO OČEKIVATI NA LIČNOM I GLOBALNOM PLANU

Kao što gore navedoh na meti ličnih promena su Ovan Rak Vaga I Jarac. Ovan vlada glavom te Uran ovde može jako podstaći osobađanje od starih dotrajalih obrazaca ili pak nametnutih uverenja bilo da je to od strane porodice ili bliskih ljudi. Osoba teži slobodi misli i delovanja , s početka šokantno za okolinu i društvo. Vrlo je bitno da to ne radi pod tenzijom koja može narušiti njegov sistem  i dovesti ga do pshičkih oboljenja, pshosomatskih ponajpre Ukoliko osoba sama ne može da se nosi sa novom energijom nije zgoreg da poseti nekog pshoterapeuta, psihijatra, jer će za mnoge delovati mahnito ludo, da ga muči nesanica i sl.








.
Nelly Poerich

Нема коментара:

Постави коментар