среда, 20. јул 2016.

ASTROPROFIL* MILENA NOVAKOVIĆ& PEVAČICA* ZVEZDA GRANDA

Milena Novaković18.05.1991, 04 i 45 Leskovac



Milena je dupli Bik. U pitanju je moćna mlada žena koja teži dominantnoj ulozi, pošto- poto, pa makar joj se to olupalo o glavu. Sunce se nalazi u prvom polju ličnosti nafiksnoj zvezdi Algol iz sazvežđa Perseja, poznatijoj kao "demon koji trepće", svrstava se u najmalefi;nije zvede na nebu. Milena teško slu[a svete, usled zaslepljenosti i svoje borbe za pravdu . Često je meta oženjenih zauzetih muškarca  i na njihovo maestralno udvaranje  moguće da popusti i uplovi u veze. 
Do uspeha dolazi prilično lako, često linijom manjeg otpora. Milena poseduje dodatnu sreću i protežiranost od strane mo'nih uticajnih ljudi. Voli odgovornost i rado je prihvata. Ambiciozna sjajnih poslovnih mogućnosti čvrsto je rešena da postigne uspeh što joj očito polazi za rukom. Ponekad deluje arogantno i nemilosrdno, pogotovo kada se usmeri na neki svoj cilj. Ali ponekad treba da zastane da promisli s kim i kako sarađuje da usled nekog skandala ne izgubi ugled i položaj .



 Saturn  u inkonjunkciji sa Venerom u Raku  iz 3 polja joj daje etiketu najboljeg radnika, što je često kompenzacija usled strahova i nezadovoljstva na emotivnom planu, što je dodadtno tera da da zablista na poslu. Njene emocije su veoma jake i one moraju biti preusmerene, kako se ne bi odrazile loše po zdravlje. Grudi, abdomen su najpre na udaru, s toga je poželjna kontrola s vremena na vreme. U tako nekim lošijim fazama sklona je i depresiji sa sampotcenjivom notom što vešto prikriva svojom učaurenošću i povlačenjem u osamu. Veoma joj je važana prijatna porodična atmosfera i finansijska sigurnost. Obožava svoj lepo uređen dom o kome rado brine, a često zbog izražene saosećajnosti spremna je da vodi brigu o celom svetu. Za sada to čini pesmom. Voli kada joj partner otvoreno pokazuje divljenje, pažnju  i emocije. Kako je izraženo sentimentalna , lepi se za one koje voli. Savet, usled loše aspekture Venere i Urana, teba da pazi da u nekim trenucima svoje ramaženosti ne pretera u očekivanjima te je poželjno da više uloži napora u očuvanju veze ili braka, jer se može događati da za najmanju sitnicu sve prekine. Takođe treba da ima u vidu oprez kada je u pitanju saobraćaj, posebno brodom. Kao i da se kloni mračnih, opasnih mesta, zamki, podvala, nagaznih mina, lažnih podvala, gde može biti i nevino kažnjena.
  Mesec u konjunkciji sa Marsom u Raku čini je nestrpljivom i društveno beskompromisnom, ali osetljivom na otvorene kritike. zbog izražene osetljivoste njene suptilno dominirajuće Venere u Raku, koja voli  uzeti u okrilje, lako ju je povrediti. Ali ta ista Venera zna biti neosetljiva kada su osećanja, njoj ne bitinih ljudi u pitanju. 
U biti problemima prilazi mirno, diplomatski. Poseduje talenat za muziku, ples, igru i sve lepe stvari. Harizmatičnost joj utire put gde god da se pojavi, a kamera je baš voli. Odvažne je prirode i prihvata rizik. Poseduje kreativnost  i osobine vođe. Evidentno je uzdizanje na društvenoj lestvici, ali nikako ne treba da pretera već da mudro planira svaki svoj korak i potez, jer nasuprot, sve sto radila brzopleto, sve pada u vodu. Njen Mars je u opziciji sa Neptunom, koji zna da pretera, da zanese, da  ponese iznad zakona koji važi za obične ljude, a i da uvede u obmane i samobmane kao i poročne  sklonosti. 

Merkur u 12 je upozorava da pametno iskoristi talente, kako pogrešnim pristupom ne bi promašila ceo svoj život. Povremeno može pesimistički gledati na stvari, što može uzrokovati neki traumatični događaj iz detinjstva.
Mileni sledi mnoštvo putovanja, a koja  joj mogu doneti dobit. U osnovi je dobra i plementia osoba i biće veoma srećna ako se bude vodila pozitivnim pristupom u svemu što radi.treba da shvati sopstvene vrednosti i da  prestane da se poredi sa drugima, na uštrb sebe same. Takodje i da se nuči samokontroli i samodisciplini da ne bi tokom života ulazila u finansijske i pravne probleme. 
Predstoji joj udoban život kao i nasledstvo i bela kuća na nekoj uzvišici u prirodi.
Kada je brak u pitanju, suprug može biti drugog kulturnog miljea, što će zahtevati oborstrano prilagođavanje.
Usled nedostatka takta može steći javne neprijatelje, a može biti ta koja utire svoj put i formira pozitivno javno mišljenje u svom polju delatnosti. U mnogim izazovnim životnim situacijama, Milena ima zaštitu Svete Petke. 

Nelly Poerich /Rubrika  iz Grand revije/

Nelly Poerich 
Nelly PoerichNelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.















Нема коментара:

Постави коментар