недеља, 13. март 2016.

ASTROPROFIL - KATARINA GRUJIĆ &ZVEZDA GRANDA


Rubrika iz Grand revije


Katarina je rođena u znaku Bika sa suncem na fiksnoj zvezdi Plejada- roj od 7 zvezda 7 sestara, što joj može dati uglavnom srećne i čulne ljubavne priče. Na samom Ascedentu tj. podznaku je fiksna Kiffa Australies, iz sazvežđa Libre(Vage) što joj daje borbenu prirodu, a i zlovoljan karkter koji teško oprašta, podložan osveti. Mars u Ovnu, svom sedištu, vladar Ascedenta, a suvladar Škorpije, smestio se u 5. Polje ljubavi, zabave, sporta, dece, praveći konjunkciju sa Fiksnom zvezdom Alderamin iz sazvežđa Kefej (Kralj Etiopije), dajući joj autrotet još kao mladoj, što je dobro, ako energiju koristi pozitivno. U suprotnom može upadati u nezgodne i prilično opasne situacije. Problemi mogu poteći od podređenih i potčinjenih ljudi. Kako Mars ne pravi harmoničan aspekt sa stelijumom planeta, Mesecom na 16 stepenu Jarca ,Uranom na 17. I Neptunom na 18., trabala bi poraditi na sebi da ne reaguje nepromišljeno i naglo. Upravo tu su dispozitori, navedenog stelijuma, koji joj potpomažu trasirajući put kojim će ako se potrudi uspešno kanalisati svoju energiju kroz logičnost, trezvenost, ljupkost i šarm (Mesec u trigonu sa Merkur I Venerom) da svojom genijalnošću i magnetskom pojavom opčini druge, plasirajući što više svoje dobre osobine koje su itekako cenjene u društvu( Merkur u konjunkciju sa Venerom u trigonu sa Uranom ). Merkur na fiksnoj zvezdi Rugba iz sazvežđa Kaisopeje( Kraljica Etiopije) poručuje da se kloni tračeva, i bilo kakvog njenog savetovanja drugih, kao i reči hvalisanja, ako želi da je drugi poštuju i cene. Takođe, trebala bi se obuzdati i onih sarkastičnih reči koje mogu povrediti druge. Ovde doslovce važi izreka “Ćutanje je zlato, a skromnost vrlina”. Jer u ovoj poziciji sve što kaže daleko više joj se meri od onog što uradi. Stoga savet, kloniti se tračeva , razmetanja, nagovaranja ponekad i od partnera, jer joj se vrlo lako neki od njih može obiti o glavu.
Katarinin talenat za muziku je neosporan i originalan što upotpunjuje stelijum u njenom drugom polju, (prirodnim poljem Bika, koji vlada grlom), Konjunkcija Meseca koji se nalazi na fiksnoj zvezdi Wega iz sazvežđa Lire, pravi konjunkciju i sa Neptunom, što je čest božiji pokazatelj kod pevača. Uran se tu smestio kao vip- gost u počasnu ložu darujući joj originalnost u nastupu i prepoznatljiv vokal. I Alrami iz sazvežđa Sagitarius (Strelca), tako]e daruje joj popularnost među ženama, preko umetnosti i kulture. Drugo polje sistema vrednosti, novca počinje u Strelcu, a vladar je otišao u deseto polje karijere, na petom stepenu skromne Device, što je takođe lep pokazatelj vladanja scenom. Sedmo polje javnosti, popularnosti počinje Bikom gde se nalaze sve tri benefične planete Merkur (u opoziciji sa Asc. Podložan tračevima), Venera u svom sedištu( koja pleni i lako ju je voleti, gde potire povremno zračenje suprtonog, kojim Mesec u Jarcu zna da zrači depresivnim fazama ako ne ostvari sebe posebno u ambiciji ). Sa potpisom zvezda, tvrdim da je Katarina pronašla sebe i svoj put koji će utirati dobrim i originalnim pesmama, sa smislenim rečima , jer kako navedoh gore u poruci zvezda vrlo je bitno šta govori samim tim i šta peva.




Katarina u septembru ulazi na farmu , što podržava njen sam znak Bik, ljubitelj ruralnog života, ali više ravničarskog, tipa Vojvodine, kao injen Mesec u Jarcu koji je takodje pristalica takvog načina života, ali u brdovitim predelima, planinama, što će joj zasigurno dati istrajnost kao ivolju. Jupiter u Devici je još jedan predstavnik ruralnih sredina usled zdravog života. Katarina se neće satirati od posla, jer njen Ovan na vrhu 6. Polja posla, svakodnevnice, govori da je u biti kampanjac. Njegov vladar Mars je otišao u 5 . polje zabave gde će Katarina vrlo rado pribeći drutvu, kad god joj se učini prilika, sa pričom i pijankom do zore. Sa svojom Venerom u Biku brzo će se uklopiti jer ume da balansira sa najrazličitijim profilima ljudi, ako to želi. Kako je podložna i aferama, može da je zadesi neka, izazvana sopstvenom ne pažnjom. Odlična je glumica i veoma zna da sebe svojom pojavom , ponašanjem i pričom izbaci u orbitu pažnje. Ne bi me čudilo da se ova Farma vrti oko Katarine, i njenih fiksnih zvezda iz Kraljevskog sazvežđa Kasiopeje, (Etiopske kraljice) i Kefeja (Etiopskog kralja). Kraljica je tu, a ko će biti Kralj Kefej ostaje nam da pratimo Farm



Nelly Poerich


Нема коментара:

Постави коментар