ASTROPROFIL@ SLOBODANA RADANOVIĆASTROPROFIL SLOBODANA BOBE RADANOVIĆ


Slika čista simbolika, Lune i Kije/ Luna, strast/Škorpija i Kija, ljubav/Blizanac, njegov par njegovo drugo JA/

BLIZANAC- DEVICA

Moj mali astrološki osvrt
Pevač Pinkovih zvezda, Slobodan Radanović je rodjen u znaku Blizanca sa podznakom u Devici. Njegovo Sunce u 10 kući, analognoj Jarcu, se nalazi  na 29 stepeni Blizanca , na fiksnoj zvezdi Menkalinan iz sazveždja Auriga/ Kočijaša/ prirode Merkura i Marsa/. Zvezda u desnom ramenu kočijaša. Ovaj položaj nosi uspeh, ali i uništenje u negativnoj konotaciji kad stvari omaknu kontroli. Nosi nasilje, kao i opasnost od kriminala i požara usled ne- pažnje. Sa ocem je moguć sukob mišljena i neslaganje po pitanju životne filozofije i poimanja života. Dispozitor njegovog Sunca je Merkur, koji je u njegovom natalu na petnaestom stepenu Blizanca, na fiksnoj zvezdi Rigel iz sazveždja Orion/ Veliki Lovac, prirode Jupitera i Marsa/, a  koja je povezana sa slavom i bogatstvom samo ukoliko se natus fokusira na ono što radi, jer samo tada postiže uspeh. Kako se Merkur nalazi u njegovoj 10 kući karijere, što znači da ga  njegova  supruga Kija podstiče i da mu daje vetar u ledja onda  kada posustane /Kija je takodje rodjena u znaku Blizanca, vladar Merkur/
Kristinin Jupiter pravi konjunkciju sa njegovim Merkurom/ u biti lepa priča i komunikacija izmedju supružnika/, te ga stalno podseća da se fokusira na poziv pevača/ jer ukoliko se ne fokusira dolazi do razočarenja i neuspeha. Slobodan poseduje pronalazački duh.

Merkur je u sekstilu sa Marsom iz 8 kuće/, ljubavi, dece, zabave,/..na 14, 42 Ovna/ planeta Mars u svom sedištu/ u egzaktnoj konjunkciji sa fiksnom zvezdom Alferac iz sazveždja Andromede/ Okovana devojka/kaput Andromede ili Andromedina glava. Prirode Jupitera i Venere. Ovde su strasti veoma naglašene kao i ljubomora koja otuda proizilazi, što takodje prouzrokuje i sukob dva muškarca oko jedne žene, pa i fizički. / Setimo se Slobine ljubomore i sukoba sa Nikolom na žurci zbog Lune/. Kako Mars trpi i aflikciju od Urana koji je uvek u konfliktu izmedju slobodnog života i braka dolazi do nesmotrenosti i srljanja u veze . Avanturizam. Treba da se čuva svake izazovne rizične situacije koje bi mogle izazvati nesrećne okolnosti i padove. Jednom rečju ne izazivati sudbinu usijanom glavom.

U ovom položaju živi i Andromedin san o sreći, tj natusa, Slobodana. U ovoj postavci Najbolji kanal  za višak energije je  sport, pesma i ispunjenost u seksulanom životu. Mars je  vladar osme kuće koja počinje Ovnom, gde mora kontrolisati pristup svemu što bi ga ne pažnjom dovelo u ozbiljnu opasnost, da sam sebi ugožava život. Mars kvadrat Uran, obično kontrira istini, a Neptun,  koji takodje kvadratira Marsa, a pravi konjunkciju sa Uranom u četvrtoj kući, voli zabašuriti istinu, izreći laž, ili je jednostavno nonšalantno izbeći što smo takodje uočili tokom rijaliti Zadruge. U tom Marsu na fiksnoj zvezdi Alferac iz Andromede, i kvadratu sa Uranom i Neptunom, leži javna prevare /ne kontrolisanim strasnim porivom/ koju je počinio njegovoj zakonitoj supruzi Kristini Kiji Kockar sa modnom blogerkom Lunom Djogani/osma kuća, strast/. Veza počinje iz čiste stasti i sa strašću se završava , jer njegov san o sreći nije kod Lune, ma koliko tako delovalo, jer  famozni Neptun/Vladar Riba, medije, dolazi iz 7 kuće braka, što govori da je u brak ušao iz ljubavi
/ ljubavnica, u ovoj priči Luna  je u znaku Ribe / zna pravu sliku zamagliti, već kod žene koju voli Kije, koju tretira kao princezu, jer je u ljubavi idealista, a od koje negde strepi, da li će mu to ikada oprostiti i osvetiti mu se/. I da li će taj san o velikoj strasnoj ljubavi u budućnosti biti dosanjan u onoj meri koju su imali i zasnovali na uzajamnom poverenju, i  u koju su se zakleli ispred oltara na crkvenom venčanju..

U Slobodanovom natalu je dominantan T-kvadrat Jupiter u Raku u 11 kući analognoj Vodoliji u opoziciji sa Neptunom u 5 kući/ ljubavi sporta, zabave/  a u kvadratu sa Marsom u Ovnu. Ovde je Mars izduvni ventil nagomilanog revolta, besa i seksualne energije usled nezadovoljstva. Sve tri planete su položene u kardinalnim znacima, Ovan, Rak Jarac, i kako rekosmo da je težište ovog T- kvadrata, Mars. I bilo je nezaobilazno da se u jednom životnom trenutku ne napravi žestoka kardinalna životna medijska greška/ žestoka, Mars u Ovnu/ gde je i evidentno po Slobodanovim izjavama. Prisetimo se  Priznajem, pogrešio sam što sam ze zaljubio i što sam to uradio ovde pred kamerama što sa Kristinom to ranije nisam razrešio napolju / Mars u Ovnu iskrenost , rizik, prvi put/ , streljajte me, pogrešio sam , uvek sam ugadjao drugima/ Jupiter u Raku, u opoziciji sa Neptunom u Jarcu, žrtvovanje radi poslušnosti porodice, i njemu dragih bliskih ljudi / i neka sam, ne kajem se jer  sam prvi put uradio nešto dobro za sebe.
E sada se postavlja da li sve to zaista bilo tako ili je to bila trenutna ponešenost, opijenost , zanos, ili nešto savim deseto/ Mars Kvadrat Neptun/ jer posle izvesno vremena sa ulasko nejgove supruge počinje to treženjenje. 

Jupiter u Raku je na fiksnoj zvezdi Vasat, /prevara,otrovi, davljenja gušenje, na nervnoj bazi što se kasnije odrazilo na natusovu alergiju usled povlačenja u staru ljušturu, onog Bobe,  usled iskrenog pokajanja prema svojoj ženi Kristini, i suočavanja sa svojom nesmotrenoću koju bi najviše pripisala gore navedenom Marsu u Kvadratu sa Uranom, konjunkcija Neptun/gde se u Kristininom natalu nalazi Mars u Raku, koji pada baš u njegovu 11 kuću ciljeva, te čini Mars Konjunkciju Jupiter, veoma plodan aspekt u sinastriji i što se tiče odnosa, dece, novca imovine.
/ Merkur vladar Slobodanove prve i desete kuće mu daje da lako bude primećen te mu je doneo pored pevačkog zapažanja i obelodanjivanje njegovih prepiski sa drugim ženama koje je Kristina neke i videla dodatno se povlačila u sebe što je stvorilo jaz i sumnju, da li je on i dalje stvarno voli a koje su eskalirale svadjama od strane nje povremenim izjavama, da hoće da se razvede, pa i pred samo venčanje.  Kristina je negde ozbiljno posumljala u njegovu ljubav, a volela ga je kao Boga.

ps. Ništa nije slučajno jer dok ovo pišem Sloba izlaže zbog čega se sve kaje što je počinio u zadruzi/

Sloba: Luna mi postaje odbojna zbog svojih gluposti, zar me Kija toliko voli da bi mi oprostila sve?...VideoMesec na 24 stepenu Bika na fiksnoj zvezdi Zaurak u 9 kući inostranstva,  iz sazveždja Eridaunus, Podzemna reka, daje strah od smrti i sucidne pomisli, kao i osetljivost na mišljenje drugih ljudi. Suštinski ovo je zvezda pročišćenja od grešaka. Pa greške kroz ovaj mit treba prihvatiti i živeti umereno.Posebno se čuvati svakog preterivanja. Ovde je moguć nedovoljno blizak odnos sa porodicom, a naročito sa jednim roditeljem, majkom. Mesec u Biku daje tesnu vezu sa majkom, ali ne baš dobro slaganje sa . Pronalaženje pravog doma negde u inostranstvu. Kuća pored vode, hrama ili crkve. Opasnost od davljenja, kao i neumerenost koja osobu može odvesti u propast.


 Ako bi Slobodan uspeo da povrati mir u svojoj duši posle svega što mu se izdogadjalo tokom rijaliti Zadruge, gde je javno prevarom sa Lunom Djogani ponizio svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar, na majčinu podršku prenosom pogrešene informacije da je Kristina podnela za razvod/ Neptun vladar 7 kuće braka u 5 kući ,  Merkur na 15 stepenu Blizanca, na Rigelu/   gde se odmah  upliće i majka devojke Lune te se ortače mogao bi zaustaviti i prevazići probleme kroz nju, njegovu majku , kroz koju se emituje loš uticaj ove fiksne zvezde . 

 Venera konjunkcija Mesec / Žena / nalaze se u njegovoj 9 kući  inostranstva, božjoj kući,  crkveno venčanje  sa  Kristinom koju iskreno voli i kroz pesmu rekao  SAMO SAM JEDNOM VOLEO , koju je često na žurci i slavljima u Zadruzi pevao Kiji, i ne zavarajte se, jer to je jedina prava istina. Kako su Mesec i Venera u trigonu sa Saturnom iz 5 kuće  /Mića kao stariji čovek staje tvrdokorno na stranu njihovog braka/gde ovaj aspekt čuva instituiciju braka i prevazilaženje eventualnih kriza, da ne dodje do razvoda.

Sloba peva Kiji, SAMO SAM JEDNOM VOLEO; SAMO JEDNOM SRCE VOLI

Mesec na 24 stepenu Bika na fiksnoj zvezdi Kapulus iz sazveždja Perseja, prirode Marsa i Merkura, daje grube likove , primitivnu mušku seksualnu energiju, kao i dogadjaje koji se tiču velikog broja ljudi. Moguć problem sa vidom. Nosi i težak početak života, kao i neslaganje roditelja sa svojim roditeljima, što prelazi u genetski sukob , te i sam natus prolazi kroz to. Svadje oko kuće, tuča zbog uvrede majke. Sa majkom su izvesni ratovi , jer je natus kadkad vidi kao glavnog nepriajtelja- Meduzu, što ona natusu često i može biti , naročito ako je majka bila lepotica u mladosti, pa u svakoj njegovoj ženi vidi rivalku..  Astrološki savet-Potrebno je naći mir u svojoj duši kako bi se zaustavili problemi koji se kroz majku šalju na potomstvo.

Mesec na fiksnoj zvezdi Segin iz sazveždja Kasiopeje, kraljice Etiopije, prirode Venere i Saturna, zvezda u kolenu Kasiopeje. Ovde leži slika matrijahata , u kojoj majka natusa ima izuzetan uticaj na život natusa. Majka prosto uživa da se meša u privatni život svoje dece, a češće je vodjena materijalnim interesima nego potrebama srca, pa je najbolje ovde držati majku na pristojnoj distanci, kada je u pitanju emotivan život. Takodje na veliko loše insistiranje uticaja majke na decu može pruzrokovati porodičnu tragediju, pruzorkovanu pogrešnim odnosom prema deci.. Ključna stvar je za dušu ovog natusa je da vežba da bude bezazlen i nikada proračunat, i nikako agresivan, jer u suprotnom gubi, biva osramoćen i odbačen, i ostaje usamljen.


Venera na 24 stepenu Bika u 9 kući  natusa , na fiksnoj zvezdi Kapulus,/ prirode Marsa i Merkura/ iz sazveždja Perseja, daje jaku strast i dogadjaje koji se tiču velikog broja ljudi , kao i grubost u nekim situacijama. Kako je Venera tu Kija tu grubost blaži/ njegova žena Kristina zna da ga smiri, a i da ga razbesni kako je govorila, dok Luna sa njenim Suncem u egzaktnoj konjukciji s Marsom tu grubost raspiruje vodeći ih u ozbiljnu opasnost,/.Sa ovom zvezdom potrebno je prevazići i pobediti tako očitu nepravdu, a da se harmonija ne poremeti,  što se upravo dogadja atakom na njihov brak. U ovoj zvezdi živi lepotica / Venera, 7 kuća braka njegova žena Kristina/za koju se on ovde treba izboriti i onako iskreno pokajati baš kako ona to želi. I ta borba pokajanja radi sticanja ponovnog poverenja u ljubav, mora biti  sa velikom hiruškom  preciznošću kako je ne bi ranio iznova, pritom oštećujući i svoju veliku ljubav koju gaji prema njegovoj venčanoj ženi Kristini.

                           
 ASTROLOG
Nevenka J art. Nelly Poerich

Nelly Poerich

Nevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije.  Tri godine je pisala astroloprofile poznatih ličnosti i grand horokop  za "Grand reviju" sve do ukidanja. Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama, za Tv Košavu, Tv Stankom ...Piše za Astroprtal.hr. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi& Carska NAUKA". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.Nelly Poerich ima 56 objavljenih tekstova na Astro portalu.


062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com-


  

Коментари

Популарни постови са овог блога

JUPITER TRIGON PLUTON - POTENCIJALNI BOGATUNI

ASTROPROFIL@ KRISTINE KIJE KOCKAR i KIJIN PRVENAC@ NE VRAĆAM SE NA STARO # prilog video

astronellypoerich ASTROLOPROFIL ALEKSANDRA VUČIĆA/ RIBA- RAK ...