петак, 22. јун 2018.

NUMEROLOGIJA ANDJELA / TROBROJI JEDINICE I DVOJKETrobroj - stepenasti sistem računanja parametara u datuma rođenja koristi se u praktičnoj numerologiji.
Za izračunavanje bioritamskog broja: Odredjuje vase umne sposobnosti i mentalne kvalitete.

24.5.1988 -> datum (dan rođenja + mesec rođenja) -> 24 + 5 = 2 + 4 + 5 = 6 + 5 = 11 = 1 + 1 = 2.

Za izračunavanje generacijskog broja: Opisuje osobinu godine koja ce ostaviti licni pecat u vasem zivotu u zavisnosti kakva je bila i sta se desavalo u njoj.Pokazuje i ozbiljne bolesti od kojih mozete bolovati.

24.5.1988 -> godina rođenja -> 1988 = 1 + 9 + 8 + 8 = 10 + 16 = 26 = 2 + 6 = 8.

Za izračunavanje ličnog broja: Odredjuje vase osobine,sanse,talente.To je vas broj.

24.5.1988 -> zbir ( bioritamskog i generacijskog broja ): B + G = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1.

Trobroj gore navedenog datum je 2 8 1.-jako je bitan redoslijed brojeva,uvijek ide BGL!

JEDINICE- 191 , 281 , 371 , 461 , 551 , 641 , 731 , 821 , 911

DVOJKE- 292 , 382 , 472 , 562 , 652 , 742 , 832 , 922 , 112

TROJKE- 393 , 483 , 573 , 663 , 753 , 843 , 933 , 213 , 123

CETVORKE- 494 , 584 , 674 , 764 , 854 , 944 , 314 , 224 , 134

PETICE- 595 , 685 , 775 , 865 , 955 , 415 , 325 , 235 , 145

SESTICE- 696 , 786 , 876 , 966 , 516 , 426 , 336 , 246 , 156

SEDMICE- 797 , 887 , 977 , 617 , 527 , 437 , 347 , 257 , 167

OSMICE- 898 , 988 , 718 , 628 , 538 , 448 , 358 , 268 , 178

DEVETKE- 999 , 819 , 729 , 639 , 549 , 459 , 369 , 279 , 189

JEDINICE- 191 , 281 , 371 , 461 , 551 , 641 , 731 , 821 , 911191

Vi ste vrlo vitalni, imate snagu i mogućnost liderstva. Sposobni ste za rukovođenje i da budete uspešni. Autoritet koji posedujete ne bi smeo da bude naglašen jer sa ličnim brojem i bioritmom u jedinici, vi mnogo analizirate tako da to ide do sitničarenja.Vi crpite energiju drugih ljudi, a da često niste ni svesni da to radite. Druge osobe se u vašem društvu osećaju umorno i ne znaju šta im se dešava. Jedinica u ličnom broju kaže da posedujete neverovatne sposobnosti, tako da se izraz „Bog na nebu, a čovek izuzetnih sposobnosti na zemlji“ odnosi direktno na vas. Otmenog ste duha, čak i nadmenog držanja. Strogi ste, ali ne i zlonamerni. Ne smejete se često, a niste ni posebno komunikativni. Možete biti i nesrećni u braku ukoliko ove osobine ne suzbijate u sebi. Vaša najveća vrlina je čestitost, a mana okrutnost. Vaša glavna osobina je želja i ljubav prema moći. Kada ne uspete da rešite i postignete sopstveni cilj, postajete sebični i sitničavi. Posedujete moć predosećaja, i snovi su vam veoma interesantni, kada ih se sećate. Ako naučite da tumačite svoje snove, vremenom to mogu da budu snovi prekognicije. Morali bi da povedete računa tokom života na sve bolesti koje su imali vaši preci. Niste skloni visokoj temperaturi, izuzev ako je u pitanju upala krajnika i slično. To dolazi iz razloga što nemate dovoljno belih krvnih zrnaca, koji kao vojska kreću u odbranu organizma. Jedino ozbiljno aspektovano od bolesti tokom života, i na šta bi trebalo da obratite pažnju su kičma, stopala i hipofiza. Vodite računa, jer tumori su na prvom mestu vaših naslednih bolesti.

Jedinice koje ćemo (pogotovu za potrebe ovog sadržaja) nazvati tipičnim. Između ostalog, ovo podrazumeva da - kod većine sa ovom kombinacijom – „znate na čemu ste“, odnosno nemate nedoumica u pogledu ciljeva, želja, ambicija, a neretko i motiva ovih osoba. Neposredno i otvoreno nastupaju, ne prikrivajući težnju da na svakoga ostave utisak što ponekad može biti zamorno za okolinu. Iako teško razumeju i još teže tolerišu padove motivacije (kako kod sebe tako i kod drugih) leže im odgovorne, rukovodeće pozicije na kojima bi njihove organizatorske sposobnosti na pravi način bile iskorišćene, a idealno bi bilo da, prvom prilikom kada im okolnosti to dozvole, otpočnu i vode sopstveni posao. Energične kakve su, sklone su da bolesti preleže na nogama što kao posledicu može dati oslabljen imunitet za koji već postoje predispozicije. Navedeni se prvenstveno manifestuje izostankom visokih temperatura kao reakcije na bolest tj. kao simptom bolesti, a najlakše očitava praćenjem broja leukocita. S obzirom da su sklone naslednim bolestima zdravstvene tegobe će najpre imati sa kičmom (i leđima uopšte), stopalima, a zatim cirkulacijom i srcem. Kao učesnicima u saobraćaju preporuka je da vode računa posebno noću, po magli, kiši ili kada je iz bilo kog razloga vidljivost smanjena.

Kod vas je važan prošli život. On ima najviše uticaja u vašem sadašnjem životu. Živeli ste u Francuskoj. Bili ste član visokog plemstva, vrlo blizak dvoru. Ubijeni ste na giljotini u Buržoaskoj revoluciji. Vaše ćelije sećanja na neki način pamte to vreme, te sada imate problem sa egom. Uvek dugo razmišljate praveći planove, šta bi bilo kad bi bilo, pa sve do cepidlačenja. Nemate mnogo poverenja i zato ste se učaurili ne dozvoljavajući nikome da prodre u vaše misli i tajne.

U sledećem životu bićete neka vrsta poreznika. Tada će vam biti dato da se potpuno očistite i da skinete celokupnu karmu sa svoje duše.

281

Vi sa ovom kombinacijom brojeva tražite međusobno razumevanje, materijalnu i duhovnu ekspanziju. Često ste u stanju da refleksno delujete, tj. u idu, u podsvesti. Imate izražen instikt koji može da se meri, do nekle sa šestim čulom životinje. Vaša dvojka u bioritmu upravlja ličnim interesom, rastom, i plodnošću, svešću, robom, prodajom i trgovinom. Poslovi vezani za javnost su vam veoma naklonjeni. Umete da koristite tuđu energiju, ali u momentu kad zatreba, i da je date drugima, jer osmica u generacijskom broju na to obavezuje. Sunce koje je vladalac vašeg ličnog broja, kao simbol života, daje vam dovoljno svetlosti da kroz molitvu ublažite delovanje dvojke. Ova dvojka u bioritmu govori da ste prijemčivi na negativnu energiju. Vama je dovoljno da neko pomisli zlo i biće vam zlo. Mržnju drugih ljudi možete da osetite kao bol u potiljku. Nemate jaku volju, ali se na vas ne može tako lako uticati, jer znate da budete oprezni i tačni. Posedujete neku mističnu moć, pa vremenom možete postati i vidoviti. Kada je zdravlje u pitanju, jedine ozbiljne probleme možete imati sa grudima. Stomak, probava, takođe sekrecija žljezda sa unutrašnjim lučenjem kao i ravnoteža tečnosti u telu može da izazove problem. Povedite računa o variranju krvnog pritiska koji može da se javi i u starim godinama.

Manje tipične jedinice kojima kolebljivost nije nepoznata. Bitno im je da budu prihvaćene, pa povremene izostanke samopouzdanja mogu prikriti predstavljajući se taktičnijim nego što zapravo jesu. Kondiciju najčešće održavaju, sportom se baveći makar samo u rekreativne svrhe, a kao vozačima preporučen im je oprez. Mogu biti sklone glavoboljama i visokom pritisku, a na bolest reaguju (izrazito) visokim temperaturama i često upalama. Prvi na udaru su srce, glava i mišići uopšte, potom nivo gvožđa u krvi i sve u vezi s tim, kao i svi problemi prouzrokovani preteranim lučenjem adrenalina.

Jedan od prošlih, a važnih života odigrao se u Francuskoj. Bili ste vodeći kardinal. Bavili ste se spletkarenjem za sopstvenu korist i uvećanje svog materijalnog dobra. Duhovno ste vrlo prljavo živeli. Da bi vam stali na put, vaši najbliži saradnici su vas otrovali. Umrli ste u vrlo teškim i bolnim mukama. U ovom životu imate strah od nepoznatog i koliko god da se trudite, životne situacije se dešavaju sudbinski. Zato toliko i razmišljate pre nego što donesete konačnu odluku.

Sledeći život biće život iskupljenja. Ponovo ćete biti sveštenik u katoličkoj veri. Biće vam dato da poučeni prošlim životima zaista napravite potpuno iskupljenje duše, da bi ste mogli da odete na bolje i više nivoe postojanja.


371

Vi sa takvom kombinacijom brojeva tokom života težite harmoniji, sreći, materijalnoj i duhovnoj ekspanziji. Viši um i optimizam su osobine kojima težite, ali i prepuštanje uživanju i putovanjima. Imate naglašenu ljubav prema životinjama, izuzev ako ste u detinjstvu doživeli neku traumu sa njima. Za vas često kažu da ste tuđa kuća, jer svojim prijateljima, rodbini i familiji ne samo da činite usluge kada to od vas traže nego i sami nudite pomoć kada vidite da vam je potrebna, a onda kada vas oni razočaraju patite samo vi. Ipak za vas se može reći da ste srećni, jer vas krase osobine kao što su pravednost, čast, dostojanstvo i nada. Uvek se borite za pravedne stvari. Boja koja bi vas činila srećnima je ljubičasta i bronzana. Kada vas ponesu osećanja u stanju ste da napravite pogrešne korake zbog kojih se kasnije kajete. Posedujete moć intuicije, ali često se plašite da predosećate samo loše stvari i tada zanemarite dar koji ste od Gospoda dobili. Vrlo biste se uspešno bavili tajnim naukama i tajnim učenjima, kao i magijom, ali i psihologijom. Takođe biste bili odličan fizičar ili inženjer elektronike. Bolesti koje su vam aspektovane i od kojih bi mogli da obolite tokom života su moždane funkcije i zglobovi. Kod vas je vrlo naglašen telesni elektricitet. Zbog sve vaše osećajnosti može vam se desiti da tokom života tražite ljubav, a da je nikada u potpunosti ne nađete.

Spadaju u jedinice vične rečima i kreativnosti zbog čega mogu delovati previše samopouzdano i nametljivo. Pružanje pomoći prijateljima ili svima koje prijateljima smatraju nije im strano, ali neće biti nerazumni u tome, a do zrelog doba će svakako naučiti da budu selektivniji po tom pitanju. Impulsivnost i sklonost da planu će, s druge strane, teško naučiti da obuzdaju, što vremenom može izazvati srčane aritmije, iako su prvenstveno predisponirane na tegobe sa zglobovima (podrazumeva i pršljenove kičme; najpre vratnog, a zatim i lumbalnog dela leđa) i probleme sa visokomoždanim funkcijama odnosno moždanom cirkulacijom.

Od mnogih prošlih života, važan život za vaš sadašnji, bio je u Rusiji. Bili ste brat velikog kneza koji je tlačio i iscrpljivao svoje podanike. Niste mogli mirno sve to da posmatrate i koristili ste svaku priliku da savetujete brata da bude drugačiji. Govorili ste mu o duhovnosti, o zakonu setve i žetve. Upozoravali ste ga na mogućnost da to sve može jednom da mu se vrati u mnogo gorem obliku. Zli knez, vaš brat vas baca u tamnicu. Posle dugog tamnovanja, naređuje da vas mučki ubiju dok ste bili u molitvi.

Posledica koju ste dobili u ovom životu je da razmišljajući teže donosite odluke. Dobili ste dar velike intuicije. Vaše sećanje koga niste svesni daje vam dobrotu i želju da svima pomognete.

U sledećem životu bićete nagrađeni za sve pretrpljeno i bićete vlasnik velike korporacije. Savet numerologa vam je da ovaj život provedete više u duhovnom, nego u materijalnom svetu.


461

Sa četvorkom u bioritmu imate opterećujuću karmu. Vi ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka. Ovo u prevodu znači i kod u prokletstvu. Naša zemlja je u prošlosti mnogo ratovala i ne znamo ko je od vaših predaka zaslužio tu karmu koju vi danas plaćate. Ova bioritmička četvorka je i kvadrat, a i simbolizuje planetu Saturn koja vam u životu pravi ograničenja. To ne znači da nećete ostvariti karijeru. Naprotiv, ako se budete držali Saturnovskog pravila rad, red i disciplina, uspeh neće izostati. Osoba ste koja drži do tradicije i znate da valjano koristite vreme. Šestica u generacijskom broju daje vam smisao za lepo, ali i za pomoć drugim ljudima. Ona će vam pomoći da se materijalno obezbedite, kroz bračni život, ako nađete odgovarajućeg partnera. Vi ste fizički beskrajno šarmantni, i vaša lepota izlazi iz vaše duše. Jedinica će vam pomoći da kada postavite svoj životni cilj, tada ćete i imati svrhu za svoje akcije. Ne dozvolite da vas preterana ambicija dovede do okrutnosti ili sebičnosti. Vaše zdravlje tokom života moglo bi da bude ugroženo kada je venska cirkulacija u pitanju. Osetićete da vam trnu ruke, a noge i ruke vremenom postaju hladne. Grlo, bubrezi, organi za reprodukciju i receptori u koži mogu da budu problem tokom života. Zbog jedinice u ličnom broju i ambicija morate da povedete računa o vašem krvnom pritisku, koji može vremenom da šeta od niskog ka visokom.

Od jedinica ove su svakako među (naj)upornijim i (naj)istrajnijim. Osim ljudstva odlični su u organizovanju prostora, a često su i dobri konstruktori. Od ostalih jedinica razlikuje ih sposobnost da uspore i po potrebi budu disciplinovane što ne znači da im to i prija. Sklonije ćutanju nego priči, do perverzije mogu sistematizovati stvari zbog čega mogu izgledati preozbiljno, štaviše strogo, ali ih ovo istovremeno svrstava u najtemeljnije među nosiocima (njih)ovog broja. Slab(ij)e su venske cirkulacije i osetljivih organa za reprodukciju i bubrega. Kod muškaraca je moguće ranije oboljenje prostate. Eventualnim problemima sa kožom uzrok je verovatno psihičke prirode.

Za ovaj život važan vam je vaš poslednji život koji ste proživeli u Americi. Prvo ste bili veliki general, i mnogo ste okrvavili ruke uništavajući nevine. Kao nagradu dobili ste da budete guverner nekog kantona. Napravili ste grešku, jer ste svog zamenika obučili svemu što znate, ali i nečovečnosti. Jednog momenta, kada je dovoljno ojačao, ubio vas je zbog vlasti.

U ovom životu dato vam je da naučite da birate prijatelje i saradnike. Takođe, nosite tešku porodičnu karmu da biste se što pre očistili. Vi ste sada veoma šarmantna osoba, što vam je upravo dato ne kao lepota, već kao iskušenje.

U sledećem životu bićete misionar. Kroz ovaj život i sledeći vam je dat kao iskupljenje za sve što ste nekada loše činili.


551

Petica u bioritmu i generacijskom broju simbolizuje pentagram, koji u zavisnosti kako je okrenut donosi sreću i radost ili preterano naglašeno sitničarenje ako je okrenut suprotno. Vi ste jedina kombinacija brojeva koja lako izvodi zaključke iz svakog iskustva. Promena je reč koja vama najviše odgovara. Skloni ste putovanjima, i uvek novim prijateljstvima. Uvek ste ravnodušni i mimo svega što vas okružuje. Priroda vam je brza, i pokazujete nemar u svemu što radite. To je razlog što tražite trenutnu sreću i što se vezujete za prolaznosti, ne mareći za posledice. Upravljate razvijenim razumom, komunikacijama, intelektom, spretnošću, rečima, i čulnim percepcijama. Racio vam je uvek iznad emocija i ako imate emotivni potencijal. Bili biste izuzetan umetnik ili pisac, jer vama je lakše da živite tuđe živote nego svoj sopstveni. Trgovina bi vam takođe bila dobar posao, ali trgovina vezana za inostranstvo, upravo jer vas petica tera na putovanje. Jedinica u ličnom broju vam pomaže da istrajete na svom životnom putu, jačinom vođe i samo onda kada je vaš pentagram pravilno postavljen. Upozoravam vas da obratite pažnju na vaš nervni sistem i mozak. Kada vid počne da slabi, a šake da vas bole,onda je već minut posle dvanaest da se obratite lekaru. Kontrolišite svoj respiratorni sistem, a kod žena problem hormona potrajaće ceo život. Ne zaboravite da ako budete imali stresova štitna žljezda može da bude ugrožena.

Osobe uglavnom raspoložene za razgovor i nadasve – analitične. Bave se najčešće pipavim poslovima. Bilo da je reč o novinarima, neurohirurzima ili strip-crtačima strpljenje im, mimo profesije, najčešće nije jača strana pa povrede prstiju i šaka zadobijaju uglavnom upravo u brzopletosti. Iz istog razloga neprilike mogu imati u saobraćaju. Kod ove kombinacije od značaja je ovo naglasiti jer su, nezavisno od toga da li im je posao vezan za putovanja ili ne, stalno u pokretu. Izuzev nervnog, na udaru može biti i respiratorni sistem. Žene moraju pratiti status hormona. Problemi sa moždanom cirkulacijom su mogući, pa sa godinama moraju kontrolisati prohodnost krvnih sudova glave. Ako većim delom života i budu pošteđeni tegoba sa vidom, kada do njih dođe obavezno proveriti nivo šećera u krvi.


641

Bioritmički broj šest u ovoj kombinaciji brojeva predstavlja savršenstvo i sklad, a to je inače i Božji broj. Vi ćete uvek preuzeti odgovornost, bilo da je vaša porodica u pitanju ili baš sve što radite. Može vam se desiti i da budete žrtva svoje porodice jer vi smatrate da je samo ono što vi uradite dobro. To vas dodatno opterećuje, iako imate veliku energiju koju vam daje jedinica, može da dovede do pogrešne dominacije i počećete da gubite kvalitetne ljude oko sebe. Probajte da sačuvate lepe osobine šestice koja vam je božanski podarena. Četvorka u generacijskom broju govori o prokletstvu u pojavnom obliku. Ovo je najteže prokletstvo kada se nađe na ovom mestu tj. po generacijskom broju. Najveći procenat sa ovom kombinacijom brojeva ljudi jedan deo ili ceo život provede van svog mesta rođenja, a ako i ostanu u mestu rođenja život im je dosta težak, i tek posle 52-e godine života polako dižu glavu iznad vode i počinju da ostvaruju dobitnu kombinaciju. Uspeh u poslu ostvaruju sa velikim trudom, radom i istrajnošću. Vi se brinete i kad nemate razloga za to. Vama je data karma u ovom životu da dajete bez nadoknade. Verovatno su vas mnogi savetovali suprotno, ali vi ste to podsvesno shvatili, i to je pravi put ka ublažavanju prokletstva. Kada je vaše zdravlje u pitanju, povedite računa o skeletu i zubima, jednom od kolena, žučnoj kesi, ligamentima, tiroidnoj žljezdi i telesnim belančevinama. Skloni ste niskom pritisku, ali se čuvajte da se to zbog načina na koji živite, tokom života ne promeni.

Među jedinicama, u nastupu verovatno najprijatnije. Sposobnost unošenja harmonije kod ove kombinacije nije rezervisana samo za međuljudske odnose. Mogu biti podjednako dobri u uređivanju prostora, osmišljavanju odevnih kombinacija ili novih kulinarskih recepata (u zavisnosti od znaka kome pripadaju). Na šta god se opredele da utroše i primene svoj umetnički talenat verovatno će se odlučiti za opciju koja je u tesnoj vezi sa odnosima sa javnošću. Preporuka je da žive daleko od mesta rođenja, poželjno je u inostranstvu kome već po životnim načelima naginju. Pored problema sa kostima celokupnog skeleta, zubima i kožom, osetljiva tačka je štitna žlezda, a često i po pravilu i želudac.

731

Sedmica u bioritmu vam je donela slobodarski duh, otkrića, orginalnost, stvaralačku volju. Vaše raspoloženje se menja iznenadno i neočekivano. Ne volite tradicije i negirate ih kad god možete, jer volite sve što je neobično. Vrlo ste jaki kada je volja u pitanju, ali i svojeglavi. Uvek ste spremni na promene, humani ste i uvek spremni da pomognete čak i kada se to ne traži od vas. Imate izuzetnu intuiciju koje ne smete da se plašite. Iskoristite je, jer će vas uvek upozoriti na vreme bilo da se radi o povoljnim ili nepovoljnim momentima. Težite ličnoj slobodi i iventivnosti. Okultne nauke su vam bliske i trebate da se čuvate, jer možete da budete božanski ili demonski tip. Izbor je samo vaš. Trojka vam daje mogućnost sreće i radosti. Uvek je sudbina kod vas na prvom mestu i ako je planetarni ekvivalent simbol uspeha, slave i materijalnog stanja. Zbog snage jedinice udružene sa intuicijom sedmice, možete sebe dovesti u tešku depresiju, ukoliko se dešavanja ne budu realizovala po vašim zamislima. Međutim, zbog kombinacija vaših brojeva, ponovo ćete poleteti kao Feniks iz pepela. Vi zbog sedmice u bioritmu, kao magnet privlačite osobe koje vas uvek iskoriste na najprljaviji mogući način. Probajte da tada, a i u svim ostalim situacijama ne reagujete impulsivno, gde ćete samo sebi učiniti zlo. Povedite računa o arterijskoj cirkulaciji, kukovima, stopalima, žučnoj kesi i gornjem delu čela. Vama je strogo zabranjena i jedna kap alkohola, jer vam je jetra naglašeno aspektovana. Vodite računa o ishrani, jer vaš pankreas može tokom godina da bude ugrožen. Ako se jave masna tkiva na telu probajte da to sanirate sami, alternativom, što bi bilo najbolje rešenje.

Specifične po smislu za introspekciju. Originalne, sa najrevolucionarnijim idejama, vešte i sa računarima. U nastupu umeju da budu naprasite i nepredvidive. Spremne su i vole da eksperimentišu, pa su često vrlo kreativne u odevanju, a naročito kada im posao kojim se bave to dozvoljava. „Pretplaćene“ su na partnere stranog porekla ili/i osobe koje imaju sopstveni posao tj. privatnike. Uprkos slabijoj arterijskoj cirkulaciji, zbog osetljivosti jetre, alkohol ne bi trebalo da konzumiraju ni povodom proslava i svetkovina. Probleme mogu imati i sa kukovima (i lumbalnim delom leđa), endokrinim sistemom, a ukoliko ne budu kontrolisali burne reakcije jasno je da će se to ponajpre odraziti na žuč. Zbog svega navedenog moraju kontrolisati i vrednosti šećera u krvi i holesterola.

821

Ova kombinacija brojeva govori da do uspeha dolazite kroz veliku borbu i hrabrost. Snaga vam je često pomešana sa agresivnošću. Harizma vam je vrlo izražena, kao i ležernost i ratobornost. Osmica upravlja vašom animalnom prirodom i seksualnom energijom. Ambiciozni ste, posedujete snagu i moć, ali i takmičarski duh. Mogli bi da

budete izuzetan hirurg, advokat, kao i dobar oficir. Ova osmica vam daje da možete da budete ili genijalac ili kriminalac. Na vama je da se opredelite. U svakom slučaju, vi ne smete nikada da uradite bilo šta nepošteno, ili da nešto „smuvate“. Em vam neće uspeti, em ćete debelo platiti za to. Dvojka vas otvara za negativne uticaje, ali vam i daje izražen instikt. Trebalo bi da vodite računa kakvi vas ljudi okružuju, jer vam je veoma bitno da u vašoj blizini budu pošteni i pozitivni ljudi. I ovde će vam jedinica pomoći da budete uspešni radeći sa puno autoriteta, čak i na rukovodećim mestima. Ako ste muškarac, možete da postignete visok položaj, a žena udajom može da dođe i do titule. Sreća će uvek biti na vašoj strani ako zadovoljite osmicu koja ovde predstavlja Anđela čuvara. Mnoge kriminalce Anđeo čuvar je ostavio i zna se kako su završili. Bolesti koje su vam aspektovane su grudi, stomak, probava, sekrecija žljezda sa unutrašnjim lučenjem i povremena melaholična stanja.


Hiperaktivni pod uslovom da imaju vozilo. Osobe od inicijative, odličnih organizatorskih sposobnosti i sa zavidnom moći koncentracije. Tegobe mogu imati s vidom, probavom, stomakom i grudima, kao i svim vezanim za ravnotežu tečnosti u organizmu. Moraju voditi računa o krvnom pritisku odnosno njegovim oscilacijama ako žele da izbegnu ozbiljnije probleme. Za navedeno je često dovoljno da koriguju svoje navike. Mogu se činiti mlađim nego što zapravo jesu, a kada to i nije slučaj - naročito kada je reč o muškarcima - ovakav utisak može biti posledica ležernog i ponekad neozbiljnog stila oblačenja, što s godinama postaje uočljivije.

Jedan od prošlih važnih života živeli ste u Rusiji. Bili ste vladar – vojskovođa. Trudili ste se da budete pravedni kako prema porodici, tako i prema potčinjenima. Narod vas je voleo. Ubijeni ste u zaveri koju je organizovao vaš rođeni brat, da bi se domogao vašeg čina.

U ovom životu dobili ste slobodnu volju da birate životnu stazu. Probajte da je iskoristite na najbolji mogući način, jer vam u tome pomaže moć vašeg šestog čula.

Vaš sledeći život biće takođe u Rusiji, i ponovo ćete biti predsednik države.911

Vaša kombinacija brojeva govori o tome da imate moć predosećaja i da su vam snovi interesantni, onda kada ih se sećate, ako naučite da tumačite svoje snove mogu da budu i snovi prekognicije. Volite glamur, iluzije, duhovnost, mističnost i predosećaj. Mnogi sa ovom kombinacijom su skloni laskanju, alkoholizmu, hipohondriji, ali i transu i hipnozi. Imate moć da upravljate masama i silom, početkom i krajem, rođenjem, a i smrću. Vama je nemoguće pomoći kada se nađete u teškoj situaciji, jer vi priznajete samo svoje mišljenje. Imate sposobnost planiranja i organizacije i muza numerologije vam je dala zvezdu prinčeva i genija i zato uvek, pod sjajem te zvezde, upornošću možete da ostvarite i postignete velike uspehe. Mana vam je što ste skloni zapovedanju. Imate aristokratsko držanje i niste preterano komunikativni, ako ste muškarac niste veliki ljubavnik i možete biti nesrećni u braku. Vaša glavna osobina je želja i ljubav prema moći, posebno naglašavam da se čuvate od vatre. Skloni ste oboljenjima srca, jer ste genetski to nasledili od nekog pretka. Takođe obratite pažnju na leđa, cirkulaciju i slezinu. Muškarci bi trebalo da vode računa o broju spermatozoida i da na vreme urade spermogram. Do ovih problema bi moglo da dođe kako u ranijim tako i u kasnijim godinama.

Premda najmanje formalne, ništa manje ambiciozne od ostalih jedinica. Na momente mogu izgledati dezorijentisano, štaviše konfuzno. Ipak, utisak sveukupne nesnađenosti kod ove kombinacije ne treba da vas zavara jer biste u suprotnom mogli biti zatečeni kad shvatite da nisu ni (toliko) nespretni, nezainteresovani, saosećajni, a ni naivni koliko vam se moglo učiniti. Naprotiv. Reakcije često ne pokazuju što će, pod pritiskom odgovornosti, doprineti lošem stanju (prvenstveno lumbalnog dela) leđa, a zatim i srca. Muškarci bi trebalo da urade spermogram. Problemi u saobraćaju su kod ovih osoba više nego mogući, a verovatno ih je imao i barem jedan od roditelja. Isto važi i za srčana oboljena.DVOJKE- 292 , 382 , 472 , 562 , 652 , 742 , 832 , 922 , 112


112

Potreba da bude primećena osobu ovakvog numeričkog koda može koštati toga da bude ozbiljno shvaćena, naročito u prvoj polovini života. Sa ulaskom u zrelo doba verovatno će postati izbirljiviji u pogledu sredstava i postupaka koji će ih učiniti zapaženim. Ponašanja u mnogome kontradiktornog sopstvenoj suštini, česti su inicijatori situacija i događaja, a time i reakcija okoline. Ipak, samostalne, odgovorne uloge ovim osobama – inače idejno sposobnim – ne odgovaraju. Daleko se bolje snalaze kada za sebe pronađu odgovarajućeg partnera. Listi zanimanja za ovakav sklop treba pridružiti turizam i prateće delatnosti. Vid može biti problematičan. Uz podsećanje na oprez u saobraćaju, računa treba voditi o srcu, leđima, cirkulaciji, a sa njom i o krvnom pritisku. Aktivnost spermatozoida može biti problem kod muškaraca.

Ovde imamo jednu kombinaciju kada je lični broj u broju dva, a bioritmički i generacijski su jedinice. Kada je dvojka u ličnom broju dva, kažemo da su to ljudi sudbinskog broja i oni se često u životu sreću i sa usponima i sa padovima. Takvi ljudi vole svoj dom i naravno, najviše na svetu svoju porodicu. Dvojka će se uvek naći tu kada vam je pomoć najpotrebnija. Ovo je jedan izražen instinkt gde često kažemo da su samo životinje zadržale to šesto čulo, a ljudi dvojke i te kako ga poseduju i trebalo bi najčešće da obrate pažnju baš na svoje instinkte i da ih poslušaju baš kada je to najpotrebnije. Kad se osetite tužno ili kada ste neraspoloženi ili ste pod stresom, tada je najbolje da odete pored neke vode bilo to reka, more, jezero ili običan potočić i da svoje baterije ponovo napunite, jer em vam oduzima negativnu energiju, em vas puni svim što je pozitivno. Tako ćete se osećati ponovo podmlađeni duhom, ali i u fizičkom smislu. Ako nemate mogućnosti da odete pored vode, uzmite u kući neku kućnu fontanu i videćete kako ćete se osećati mnogo bolje. Ovo govorim iz razloga što sam i ja to sama probala i rezultati su zaista neočekivani i veoma pozitivni. Ovo su vrlo verne osobe i u njih uvek možete imati poverenja, jer će vam se naći onda kada su vam najpotrebnije. U drugom delu života bićete zainteresovani za parapsihologiju i mnoge dvojke su veoma i uspešne u tom poslu. Budući da ste skloni da sami sebe blokirate, a uz to veoma ste podložni negativnim energijama i negativnom uticaju tako da bi o tome trebalo da povedete računa. Vama je dovoljno da neko pomisli zlo i vama će zaista i biti zlo. Čuvajte se da ne izazovete samim tim i psihosomatske bolesti koje jednostavno mogu da utiču i na teža oboljenja. Bioritmička jedinica vam daje da možete uvek da imate promene i pionirske poduhvate. Nove događaje, nova poznanstva, ali i neke nove situacije koje su samo vama date. Moć volje je toliko razvijena da možete sebi da postavite cilj i uvek ćete doći do uspeha. Budući da imate i bioritmičku i generacijsku jedinicu, vodite računa da ne postanete okrutni i sebični, ukoliko vam ne ide i ako ne možete nešto da završite kako ste vi planirali. I vama je dato da puno analizirate tako da možete da dođete i do toga da to bude i sitničarenje. Imate izuzetnu duhovnost ukoliko se budete okrenuli onome što nije samo novac. Ovo je u bioritmičkom broju sunce koje vam daje jedan divan simbol života, ambiciju, strast ali i svetlost koja vas otvara ka veri što će vama puno pomoći ako budete poslušali savet svog numerologa. Vrlo ste uspešni i kao rukovodilac, jer vam autoritet i mogućnost daje zaista mesto na rukovodećim mestima. Možete da postignete visok položaj i ako budete spoznali osećanja identiteta. Vitalni ste, ali trebalo bi da vodite računa kada je zdravlje u pitanju. Obratite pažnju prvo na srce, jer to je nešto što je nasledno i genetska stvar. Neko od vaših predaka je bio bolestan od srca i vama je ono aspektovano. Naravno, do oboljenja srca dolazi u kasnijim godinama. Takođe, leđa mogu da vas bole, cirkulacija vam nikada neće biti potpuno dobra. Vodite računa ako ste muškarac, desno oko vam je slabije od levog, a kod žena obrnuto. Vodite računa takođe i o vašoj slezini, jer bi i ona mogla da bude ugrožena tokom života. Muškarci bi još trebalo da povedu računa o spermi, naročito oni koji su u kasnijim godinama, a mnogi sa kombinacijom dvojke u ličnom broju treba da urade spermogram da vide da li su spremni za stvaranje porodice.

Jedan od vaših važnih života, živeli ste u Americi. Bili ste pionir u istraživanju zlatne rude. Krenuli ste da kopate zlato znajući da ćete imati uspeha. To se ispostavilo kao velika istina i vi ste se vrlo brzo obogatili. Bili ste jedan od graditelja prve železnice kroz Ameriku. Iako ste bili istraživač, nažalost život ste završili kao kockar na ivici bede. U sadašnjem životu previše analizirate po sistemu šta bi bilo kad bi bilo, da često idete do cepidlačenja.

U sledećem životu bićete poznati pisac fantastike. Imaćete plodan život i bićete veoma popularni.
292

Ovde imamo dve dvojke koje pojačavaju značaj dvojki. Rođeni pod vladavinom dvojke vi ste sanjari, često nestalni, od života pravite ponekad imaginaciju i iluziju. „Darovi“ koje ste dobili od dvojke su večita nesigurnost, neodlučnost, ali i maštovitost, emotivnost i nadasve senzualnost. Nažalost, nemate jaku volju, ali se na vas ne može tako lako uticati, jer vas devetka u generacijskom broju štiti od mnogih negativnih uticaja.Kod vas je izuzetno izražena moć instikta, tj. šestog čula koje imaju samo životinje, a ljudi su odavno izgubili. Vi ste imali sreće da vas muza astrologije obdari tom mističnom moći, pa vremenom možete postati i vidoviti. Devetka u generacijskom broju vam daje moć predosećaja, i vaši snovi kada ih se sećate su vrlo interesantni. Ako naučite da ih tumačite mogu da budu i vizije budućnosti. Skromni ste, alii i ćudljivi. Umete da budete bezvoljni i plašite se da se upustite u „bitku“. Zato i volite usamljenost i miran život. Vaši srećni brojevi jesu 2 i 7. Dobar dan vam je ponedeljak. Mesec izuzetno utiče na vas i u doba Meseca, vi ste uzbuđeni, zaneseni i niste sposobni ni za kakve praktične poslove. Tada ste neodlučni, okrenuti svojim snovima i mašti. Duša vam je divna, iako ste večiti melanholik i sanjar, tako da ste promenljivi i usporeni. Vi naprosto nasleđujete sve, od imetka do bolest. Ako ste muškarac vodite računa o mladežima ili bradavicama na telu, a ako ste žena aspektovano vam je područje materice i jajnika, i u toku života može doći do pojave mioma i cisti.

Dvojke koje ćemo okvalifikovati kao tipične. Popularne u krugovima kojima pripadaju, izraženog su instinkta i živopisnih snova, sa osećajem za melodiju, neodlučne, podložne promenama raspoloženja usled čega često nedosledne, bojažljive, nesigurne. Koliko god bile sposobne da steknu, ni izuzeci među ovakvim numeričkim kodom (bez rada na tome) ne mogu se pohvaliti umećem raspolaganja stečenim, najvećim delom zbog poriva kampanjsko-stihijskog trošenja novca. Iako maštovite, budući sklone oponašanju uzora, često viđene kao povodljive. (Ekstremni primeri mogu biti potpuno neautentični). Interesuju ih finansije, odgovaraju im ugostiteljske delatnosti bezmalo svake vrste, zanimanja svakako vezana za velike skupove ljudi, nekretnine, pretežno žensku klijentelu, kao i profesije za koje je bitna maštovitost. Lečenje čajevima i homeopatskim rastvorima (uopšte vodom, a na dalje glinom) ne samo da je vredno pokušaja, već je preporučljivo kao terapija prvog izbora.

Zdravstveno gledano, najbitnije za spomenuti su nasledne bolesti, a nezavisno od njih osetljivi mogu biti kičma (i stopala), stomak , a sa njim i grudi (posebno kada je reč o ženama) i nestabilan pritisak, odnosno sve što ima veze sa ravnotežom tečnosti u organizmu. Kontrola broja leukocita ovde može biti od izuzetnog značaja. Trovanja razne vrste su moguća, a tek izuzeci sa ovakvom varijacijom kodova na bolest reaguju visokom temperaturom. Moguća je i sklonost ka hroničnim ili povremenim tegobama vezanim za probavu.

Poslednji vaš važan život proživeli ste u Italiji. Bili ste žena koja je bila izuzetno lepa. Nažalost, spalili su vas na lomači zbog veštičarenja. Zaista ste bili zla veštica i uništavali ste stoku seljacima. To ste sve radili, jer vam nije bila uzvraćena ljubav lepog seoskog momka.

U ovom životu vam je data dupla moć šestog čula, kao i moć predosećaja. Vi naprosto i sada imate deo moći koju ste imali u tom važnom prošlom životu. Sada ste dobili karmu da nemate visoku temperaturu i da se organizam ne bi branio od bolesti. Ta zatvorenost za druge ljude vam je upravo data kao odbrana od loših događanja.

Sledeći život bićete ponovo žena i bićete poznati lekar za dušu. Upravo ćete iskoristiti sva znanja iz prošlih života.
382

I u ovoj kombinaciji brojeva dvojka u ličnom broju daje izražen instikt i zajedno sa trojkom u bioritmičkom daje i neku vrstu intuicije. Trebalo bi da uvek poslušate taj instikt i nemojte dozvoliti da racio upravlja vašim odlukama, naročito ne onim od životne važnosti. Prepustite se instiktu i intuiciji da vas vodi, jer uz generacijsku osmicu, kroz koju vas vodi vaš Anđeo čuvar, uvek ćete sve dovesti do pravilnih rezultata. U generacijskog godini imate osmicu koja simbolizuje energiju, snagu volje, ambiciju, ponekad agresiju i fanatizam. Osmica ako je pozitivno usmerena ona vam kroz vašeg Anđela čuvara pomaže u svemu. Ali, u suprotnom može da bude i izazivač katastrofa i nemira uopšte. Tada ste spremni na svako zlo, i velika želja za slobodom izaziva ratobornost i svađalački duh. Na vama je da se odlučite da li ćete u život ići sa Anđelom čuvarom ili sa Marsom. Ukoliko se odlučite za ovo drugo Anđeo čuvar vas napušta i tada idete ka tamnoj strani. Tada ste skloni da svoje postupke opravdavate i što je najgore smatrate se pravednim. Neka vam u pomoći bude vaša bioritmička trojka jer kroz sudbinu spoznaćete ljubav i naravno vaša duša će biti sa Bogom. Što se tiče vašeg zdravlja, morali biste da vodite računa o glavi, reproduktivnim organima i motoričkim nervima. Vi verovatno imate dovoljan broj eritrocita, ali predlažem da uradite analizu, jer postoji mogućnost da nemate dovoljno gvožđa, kalcijuma ili šta već sadrže eritrociti. Ukoliko bi vam puls prešao drastično gornju granicu potražite pomoć lekara jer su verovatno u pitanju nadbubrežne žlezde. Bešika vam je dosta osetljiva, te se čuvajte prehlada.

Umešne u artikulisanju svojih emocija, stanja i raspoloženja. Kreativnost u slučaju ove varijacije trobroja retko ostaje nepretočena u neki vid umetnosti odnosno barem jedan njen vid. Zbog emotivno rasplinutih reakcija kojim su sklone, mogu se činiti svojeglavijim i goropadnijim, ali i nesebičnijim i pravdoljubivijim nego što uistinu jesu. Potrebni su im stalni dokazi naklonosti, pažnje i ljubavi, a kada izostanu razočaranje je neminovno, zbog čega im raspoloženje može varirati do krajnjih granica. Najsklonije bavljenju sportom među dvojkama, što je i preporuka, prvenstveno u cilju poboljšanja psihičkog stanja. Organski, najugroženiji su srce, želudac i (prevashodno) glatki mišići. Upale urinarnog trakta su moguće, a glavobolje mogu biti (pro)uzrokovane poremećajem nivoa gvožđa u krvi.

Za vaš sadašnji život najvažniji je vaš prošli život. Živeli ste u Srednjem veku na tlu današnje Afrike. Bavili ste se istraživanjem okultnih nauka. Bili ste vidoviti i imali ste određeni zadatak za to doba u kome ste živeli. Do ispunjenja zadatka nije došlo, jer vam je bilo važnije da vladate svojim plemenom. Bili ste najbogatija osoba ne samo u plemenu, već i na mnogo većoj teritoriji. Iako ste zgrtali bogatstvo, umrli ste u dubokoj starosti, sami i bolesni. U međuvremenu, do ovog života niste živeli, jer ste u nekom drugom obliku plaćali svoju karmu. Zato u ovom životu morate da obratite pažnju na bes koji se povremeno javlja. Koristite tu moć šestog čula i trudite se da u ovom životu pružite mnogo ljubavi, da ne biste zaradili novu karmu.

Vaš sledeći život živećete u Rusiji. Bićete poznati i priznati astrolog. Ponovo će vam se dati šansa da raspolažete vašim nekadašnjim moćima.
472

U ovoj kombinaciji brojeva, nosite jak instikt, šesto čulo. Takođe sedmica u generacijskom broju vam daje izuzetnu intuiciju kao i sklonost ka nekim alternativnim zanimanjima. Ako ste mlađi mogli biste postati izuzetan numerolog, astrolog, bili biste i vrlo uspešan bioenergetičar. Ako ste već u nekim godinama i radite nešto drugo uvek možete da uradite profesionalnu preorijentaciju i počnete da se bavite nečim što pomaže ljudima od čajeva pa sve do alternativne medicine. Vaša karma u ovom životu je da dajete bez nadoknade. Što pre to naučite to ćete lakše da podnesete kod u prokletstvu koje vam daje bioritmička četvorka. Vi ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka. Vi morate da radite mnogo više nego drugi da biste na kraju zadovoljili aspekt Saturna koji jeste zlobna planeta, kako kažu astrolozi, ali budući da je četvorka i kvadrat, tada je Saturn i milostiv i učitelj koji na kraju ukoliko smo zadovoljili aspekte nas i nagradi. Kada osetite da uživate u bolu drugih ljudi, setite se da je to neka karma iz prošlog života i da u ovom treba da se ponašate potpuno suprotno. Takođe, morate da naučite da žrtvovanjem za druge vi zadovoljavate ćud četvorke. Vaš život biće i jeste težak i mukotrpan, ali on i uslovljava naredbu za predanim radom. Dvojka u ličnom broju označava da ste vrlo prijemčivi na negativnu energiju. Dovoljno je da vam neko pomisli zlo i vama će zaista i biti zlo. Nemojte dozvoliti da blokirate sami sebe kada vam nešto ne ide, bilo to posao ili privatni život. Naprotiv, neka vam to bude podsticaj da prepreke rešavate temeljnije, jer će na kraju i zadovoljstvo biti veće. Budući da nosite nasledne kodove svojih predaka vama su od bolesti aspektovane moždane funkcije i zglobovi. Postoji mogućnost da vam stomak i probava jedan deo života budu problem. Upravo vam sedmica u generacijskom i dvojka u ličnom broju naglašavaju solar kojim primate sve životne nedaće.

Uglavnom dobro situirane, a ipak neprekidno zabrinute za materijalnu sigurnost i kada potiču iz sličnih materijalnih uslova. Možda najstereotipnije među dvojkama, jer prilikom oponašanja retko odstupaju od podražavanog modela, teško se odvažavajući da svoj nastup oplemene nečim što već nije viđeno. Napor će rađe eskivirati, a kada je to neizvodljivo (čak i ako obećava zavidnu materijalnu nadoknadu) verovatno će biti propraćen utučenošću. Izbegavanje je čest odgovor (naročito prvi) i na suočavanje sa činjenicama posebno onim nepoželjnim ili nepovoljnim. Bojažljivost naime, kod ovakvog rasporeda kodova lako može prerasti u strah, s obzirom da su sklone mračnim raspoloženjima. Na udaru je dakle, psiha, a posledično želudac i kompletan stomak koji reaguju na stres. Očekivane su i tegobe sa zglobovima.
562

Vaša kombinacija brojeva govori da ste vi skloni umetnosti, ali i pisanoj reči. Posedujete jedan poseban šarm koji vam daje šestica u generacijskom broju, te se trudite da to i koristite. Šarmom ćete postići više nego da se okrenete despotskom ponašanju koji bi mogla da vam da petica u bioritmu. Bez obzira na školsku spremu, ova petica vam je dala obrazovanje i izraženu rečitost, kao i aktivnost duha i tela. Sposobnost ubeđivanja vam je izuzetno izražena i zato možete da obavljate svaku vrstu posla, naročito umni rad. Petica vam je „darovala“ osobinu beskrupuloznog spletkaroša, ali veoma sposobnog. To je sve ublaženo dvojkom u ličnom broju, te ste dobili sposobnost prilagođavanja. Dan petice je sreda, a ekvivalent planeta Merkur. Vi uvek želite i imate taj poriv za saradnju. Umete da budete nervozni, često i neshvaćeni, ali ta dvojka u ličnom broju vam daje neku mističnu moć i pomaže da rešite mnoge probleme. Znamo da je dvojka moć instikta, tako da vas je muza numerologije obdarila šestim čulom. Znate da budete neodlučni, da živite u svojim snovima i maštanjima. Trudite se da budete manje promenljivi i usporeni i koristite dane u mesecu koji sabrani daju dvojku, tj. vaš lični broj i tada možete da radite šta god hoćete i sve će vam polaziti za rukom. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte svoje grlo, bubrege, organe za reprodukciju i čulo ukusa. Vaša venska cirkulacija je slaba te imate hladne ruke ili noge i u srednjim godinama počeće da vam trnu i prsti. Sve drugo je prolaznog karaktera i ne bi trebalo da obraćate pažnju na to.

Vešte u komunikaciji i poslovima vezanim za nju, kao i transakcijama bilo koje vrste, svakako i onim vezanim za nepokretnosti. Pored navedenog, transport, trgovina i turizam oblasti su u kojima se odlično snalaze. U sebi integrišu naglašen instinkt i racio što ponekad može izazvati konfuziju i biti uzrok povremenim greškama u proceni zbog raskoraka koji, po definiciji, postoji između ova dva. Za poboljšanje stanja organizma – kada za tim postoji potreba – od nezanemarljive pomoći mogla bi biti jednostavna korekcija režima ishrane. Venska cirkulacija je slabija, a osetljivi su grlo, bubrezi, organi za reprodukciju i stomak u celosti, ponekad i štitna žlezda.
652

Posedujete izuzetan umetnički talenat, šarm, dobar ukus, ali i želju za posedovanjem. Ljudi vas doživljavaju kao kulturnu i finu osobu sa dobrim saosećanjem okoline, prirode i ljudi. Vi ste u svakom društvu voljeni, rado primani, ali i slušani i saslušani. Kada ste u problemu možete biti slabi, indolentni, pa i da izgubite finoću, lastičnost i razumevanje. Dvojka u ličnom broju je ekvivalent Meseca tako da možete da napravite uspeh u svemu što se tiče javnosti, publike ili bilo koje vrste umetnosti, za šta imate talenta. Petica u generacijskom broju sa kombinacijom dvojke vam daje da možete da budete izuzetan pisac, jake stvaralačke veštine. Uspeh vam je zagarantovan. Mnogi će na vaš uspeh u životu biti ljubomorni, no ne obraćajte pažnju, već se ponašajte po sistemu plime i oseke. Često ste u životu nezadovoljni, jer nemate mnogo sreće u ljubavi, jer ne umete da odaberete pravu osobu za sebe te dopustite da neko u vašim očima sagleda ljubav i odabere vas. Porodica će vam biti na prvom mestu i možete lako postati žrtva svoje porodice i zanemariti sve talente koje nosite u sebi. Ako na svoja pleća prihvatite jedini porodični teret izgubićete sve ono što vam je muza numerologije na rođenju dodelila...

Neosporni umetnički talenat, ticao se on umetnosti u klasičnom smislu ili nekog njenog alternativnog oblika doprineće njihovoj popularnosti. U društvu rado viđene kako zbog svoje mladolikosti, tako i zbog diplomatskog pristupa. Privržene porodici iz koje su potekle i nakon osnivanja vlastite. Glavni zdravstveni problem predstavljaju nervni sistem i mozak, a ostale tegobe javljaju se mahom posledično. Reagovati mogu respiratorni sistem, želudac, a vrednosti šećera mogu varirati (na nervnoj osnovi). Nervoza može biti uzrok nevoljama u saobraćaju, a kod žena se ona može javiti kao rezultat disbalansa hormona.

742

Vaša kombinacija sa sedmicom u bioritmu će vam uvek donositi iznenadne događaje: neočekivani dobitak ili gubitak, sudske procese, mogućnost lišenja slobode, naprasne ozlede, iznenadni krah. Sa četvorkom u generacijskom broju sedmica vam daje nezavisan karakter i snagu da sami krčite put kroz život. Bićete „pionir“ svog vremena, šta god to značilo. Nažalost, uvek ćete isterivati pravdu, iako vam dvojka u ličnom broju daje diplomatsku snagu i popularnost. Takođe, četvorka u generacijskom broju daje vam jednu dozu sentimentalne filozofske prirode, ali bez posebne sreće. Vodite računa o tradiciji, jer ste rođeni sa prokletstvom u pojavnom obliku. I svojim ste rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka. To će vam praviti otežanja tokom života i čuvena osobina četvorke kao kvadrata i ekvivalenta Saturna je – rad, red i disciplina. On će vas često kočiti da mnoge stvari ne možete da realizujete do kraja, jer je on i kočnica vremena. Ova kombinacija vam daje mogućnost duhovnog učenja tokom života i priliku da u potpunosti promenite svoj karakter. Dvojka i četvorka će vas kočiti i zatvarati da imate dovoljno novca, i on će biti uvek problem pogotovo kada vam bude najviše trebao. Umete da budete melanholični i veoma ste podložni tuđim uticajima. Negativna energija se za vas lepi. Podložni ste svim negativnim uticajima i to najviše osećate u svom potiljku. Tokom života jedine probleme sa zdravljem imaćete kada su u pitanju skelet i zubi, koleno, žučna kesa, ligamenti, tiroidna žlezda i telesne belančevine. Sve drugo biće prolaznog karaktera i nemojte obraćati pažnju na to.

Dešavanja u životu burno preživljavaju pa umeju tako i da odreaguju, što ih može (ali ne mora) koštati nekih prilika i u životu pruženih im šansi, u zavisnosti od toga u kojoj meri navedeno utiče na njihovo rasuđivanje. Stepen (samo)kritičnosti u mnogome je određen već samim horoskopskim znakom pod kojim je osoba rođena. Sposobnost da proniknu u karaktere drugih ove osobe lako mogu unovčiti, bilo neposredno – baveći se psihologijom i zanimanjima vezanim za nju, ili posredno – oslanjajući se na svoj dar u svakodnevnoj komunikaciji i prilikom odabira osoba od poverenja. Niži tip će, logično, češće biti subjektivan u ocenjivanju okoline, u drugima – po mehanizmu refleksije – najpre uočavajući sopstvene mane. Poželjno je da žive daleko od mesta rođenja, što je najčešće i slučaj. Teškoće mogu imati najpre sa kostima, štitnom žlezdom, želucem i grudima. Sa godinama mogu izgledati sve mlađe, čemu doprinosi i to što im je organizam podložan zadržavanju tečnosti.
832

Ovo je vrlo interesantna kombinacija brojeva gde je dominantna osmica koja je ekvivalent planete Mars. Osmica vam donosi energiju, elan, hrabrost, ambiciju, ali i neprijatelje, ozlede, manje nesreće, istrajnost i borbeni duh. U stanju ste da kada je to potrebno „sečete kao sabljom“, jer zastupate istinu i pravdu. Kada ste u pravu i branite pravdu ne treba vas dirati. Uvrede ne zaboravljate lako. Vrlo ste okretnog duha i ne verujete u „ne mogu“. To vam daje mogućnost da radite u vojsci ili da budete dobar sportista. Do uspeha dolazite kroz veliku borbu i hrabrost. Snaga vam je često pomešana sa agresivnošću. Harizma vam je vrlo izražena kao i seksualna energija. Čuvajte se da ne reagujete iz svoje animalne prirode pogotovo kada je želja za seksualnim prohtevima. Mogli biste da budete izuzetan hirurg, oružar, ali i dobar inovator. Čuvajte se upala i opekotina. Ova osmica u bioritmu vam ukazuje da imate dobrog Anđela čuvara koji će vam uvek pomoći kada radite sve ono što je pošteno i ispravno. U suprotnom vas napušta i tada vaš život može da skrene ka kriminalu. Toga se čuvajte, sa tog puta nema povratka. Dvojka u ličnom broju može često da napravi blokade na vašem životnom putu. Najgore je što vi sami sebe možete da izblokirate, najčešće kada su emocije prisutne u bilo kom segmentu života. Vi se trudite da svima budete od pomoći, i da se svima nađete onda kada je pomoć najpotrebnija. Drugi vam to ne vraćaju istom merom, naprotiv, od takvih „prijatelja“ pravite ljude koji vam zavide, a razočarenje je samo vaše. Ukoliko dobro usmerite život možete da dođete do velikog uspeha, jer godina u kojoj ste rođeni je bila godina Jupitera koji može da vam da velike uspehe, položaj, ugled, čast i vlast i uopšte sreću ukoliko svoj život u skladu sa osmicom osmislite na pozitivan način..Vaše zdravlje tokom života bi moglo da bude ugroženo kada su kukovi i stopala u pitanju, kao i desno uvo, žučna kesa, bedra i gornji deo čela. Vi nikada ne biste smeli da popijete ni kap alkohola da vam se ne bi aktivirale bolesti jetre i pankreasa, a s tim i šećer jer vam je to aspektovano u vašoj generacijskoj godini. Sve drugo je prolazno i trenutno delovanje, tako da vas ne treba opterećivati.

Ovo je vrlo interesantna kombinacija brojeva gde je dominantna osmica koja je ekvivalent planete Mars. Osmica vam donosi energiju, elan, hrabrost, ambiciju, ali i neprijatelje, ozlede, manje nesreće, istrajnost i borbeni duh. U stanju ste da kada je to potrebno „sečete kao sabljom“, jer zastupate istinu i pravdu. Kada ste u pravu i branite pravdu ne treba vas dirati. Uvrede ne zaboravljate lako. Vrlo ste okretnog duha i ne verujete u „ne mogu“. To vam daje mogućnost da radite u vojsci ili da budete dobar sportista. Do uspeha dolazite kroz veliku borbu i hrabrost. Snaga vam je često pomešana sa agresivnošću. Harizma vam je vrlo izražena kao i seksualna energija. Čuvajte se da ne reagujete iz svoje animalne prirode pogotovo kada je želja za seksualnim prohtevima. Mogli biste da budete izuzetan hirurg, oružar, ali i dobar inovator. Čuvajte se upala i opekotina. Ova osmica u bioritmu vam ukazuje da imate dobrog Anđela čuvara koji će vam uvek pomoći kada radite sve ono što je pošteno i ispravno. U suprotnom vas napušta i tada vaš život može da skrene ka kriminalu. Toga se čuvajte, sa tog puta nema povratka. Dvojka u ličnom broju može često da napravi blokade na vašem životnom putu. Najgore je što vi sami sebe možete da izblokirate, najčešće kada su emocije prisutne u bilo kom segmentu života. Vi se trudite da svima budete od pomoći, i da se svima nađete onda kada je pomoć najpotrebnija. Drugi vam to ne vraćaju istom merom, naprotiv, od takvih „prijatelja“ pravite ljude koji vam zavide, a razočarenje je samo vaše. Ukoliko dobro usmerite život možete da dođete do velikog uspeha, jer godina u kojoj ste rođeni je bila godina Jupitera koji može da vam da velike uspehe, položaj, ugled, čast i vlast i uopšte sreću ukoliko svoj život u skladu sa osmicom osmislite na pozitivan način..

Veoma sposobne osobe, monetarno talentovane, vladaju svojim reakcijama što im olakšava poslovni i finansijski uspeh. Umeju da budu asertivne, a budući mentalno i psihički izdržljivije od ostalih dvojki, gotovo nikada ne „ostaju kratkih rukava“ kada je reč o materijalnim rezultatima, ma kojim poslom se bavili. Potpunim izbegavanjem alkohola mogli bi izbeći ili barem ublažiti neke od zdravstvenih problema vezanih za osetljivost jetre, pankreasa i arterija. Slab(ij)e tačke organizma takođe su kukovi, žučna kesa i celokupan endokrini sistem. Zbog svega navedenog poželjna je provera nivoa holesterola, kada za to dođe vreme, ali i vrednosti šećera u krvi posebno ako se pojave problemi sa vidom.

Za ovaj život, vaš prošli važan život, živeli ste negde na Mediteranu. Bili ste naučnik – istraživač. Tada ste patentirali nešto novo, što je bilo vezano za vodu. Imali ste još mnogo zamisli i ideja, ali niste stigli da ih dovršite. Umrli ste mladi, u 33. godini života.

Sada vam je dat dar da možete da učite sve ono što drugima nije ni lako, ni dostupno. Sve to radite sa velikom snagom koja je često pomešana sa agresivnošću. Takođe vam je dato da mnoge stvari predosetite što vam daje dvojka u ličnom broju.

U sledećem životu bićete profesor koji će svojim naučnim metodama postaviti novi način učenja.
922

Ova kombinacija brojeva govori da je vodeći broj numerologije broj dva. On je ekvivalent Meseca i govori o senovitom svetu kome možete da budete podložni. Imate naglašen instikt šestog čula kao i sve dvojke. Vi živite isključivo po svojim sentimentima i često puštate da vas „voda nosi“. Mesec nije nesrećna planeta tako da ne morate da se brinete. Skloni ste nestalnosti, imaginaciji i iluziji. Vi to svojom maštovitošću, emotivnošću i senzualnošću nadoknađujete i na vas se ne može uticati, jer ste oprezni i pomalo plašljivi. Umete da budete nervozni, jer ste često neshvaćeni, ali mnogi od vas poseduju mističnu moć tako da vremenom možete postati i vidoviti. Plašite se „bitke“ i zato najradije vodite miran i usamljenički život. Vaš dan za započinjanje svih poslova je ponedeljak, a dan za provod je petak na noć. Vama se ne preporučuju nikakvi praktični poslovi, jer kad odlutate u svoja sanjarenja i maštanja može se dogoditi da napravite veću štetu nego korist. Iako ste podložni negativnim uticajima, devetka u bioritmu vas štiti, kao što vas štiti i od vas samih i zatvara za druge ljude da ne mogu da primete u kakvom se stanju nalazite. Osim instikta imate i moć predosećaja. Vaši snovi su vrlo interesantni kada ih se sećate. Ako naučite da tumačite snove oni vremenom mogu da postanu i vizija budućnosti. Kada je zdravlje u pitanju vaša oboljenja tokom života mogu da budu grudi, stomak, probava, levo oko muškarca, desno oko kod žene, ravnoteža tečnosti u telu i sekrecija žljezda sa unutrašnjim lučenjem. To je nešto što vam je aspektovano, ali ne znači da ćete od svega bolovati, već vam je to dato pod uticajem Meseca i sve to možete da izbegnete ukoliko živite jednim normalnim životom. Vi sve primate solarom. Solarni kraj se nalazi dva prsta iznad pupka. To je vaše najosetljivije mesto i može vam se dogoditi tokom života da na sve nedaće reagujete izbacivanjem hrane, tj. povraćanjem.

Tajnovite, saosećajne, snova često prekognitivnih zbog čega je poželjno da nauče da ih tumače. Dvojke na koje je verovatno najteže uticati ili je to bar opšti utisak o njima. Izuzev već navedenih, odgovaraju im profesije koje podrazumevaju okruženje žena ili beba, kao i poslovi negovateljstva, s tim da je za posao kojim se bave bitno da ne bude fizički preterano zahtevan zbog osetljivije konstitucije ovih osoba. Često imaju i detinje crte lica. Najpodložniji promenema u funkciji su želudac, probava, bešika, kod žena svakako i organi za reprodukciju i grudi, vid. Promenjivih su emotivnih stanja, a pratiti treba krvni pritisak.

Jedan od vaših prošlih života živeli ste u Engleskoj. Bili ste žena i bili ste dobra bela veštica. Dali ste tadašnjem svetu mnogo dobrih dela i mnoge ste spasili kada im je pomoć bila najpotrebnija. Tek u 30. godini života ste se prvi put zaljubili. Ljubav vam nije bila uzvraćena, jer je u to vreme bilo sramota da se neko venča sa osobom kakva ste vi bili. Jedini izlaz videli ste u samoubistvu, što ste i uradili.

U ovom životu nosite karmu spoznaje. Upornost i zatvorenost vas ne spašavaju od loših uticaja. Uzalud je što imate moć predosećaja, kao i moć šestog čula, nasedate na provokacije nedobronamernih ljudi oko vas.

U sledećem životu bićete poznati i cenjeni neuropsihijatar.


IZ KNJIGE NUMEROLOGIJA ANDJELA/ ANDJELE SLOBODINE

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

VENERA U VAGI /Čelična Lady u Svilenim Rukavicama