петак, 22. јун 2018.

NUMEROLOGIJA ANDJELA / CETVORKE- 494 , 584 , 674 , 764 , 854 , 944 , 314 , 224 , 134


CETVORKE- 494 , 584 , 674 , 764 , 854 , 944 , 314 , 224 , 134

764
Vaša kombinacija brojeva sa sedmicom u bioritmičkom broju, šesticom u generacijskom broju i četvorkom u ličnom broju daje dosta lošu perspektivu. I vi ste kao i sve četvorke svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka, od kojih ste nasledili nasledne kodove. Život ćete provesti u velikim odricanjima i sa mnogim otežanjima prolazićete životnom stazom. A sve to može da se odrazi na vaš nervni sistem. Nemojte zapadati u depresivna stanja, niti se obeshrabriti ako vam nešto ne ide, jer i za vas kao i za sve četvorke važi pravilo rad, red i disciplina. Kad god se osetite destruktivno krenite da radite neki težak fizički posao koji će vam očistiti i um i telo. Šestica u generacijskom broju govori o vašem velikom šarmu. Probajte da kroz život upravo to koristite. Jer kad ste prijatni svi će biti spremniji da vam pomognu i da sa vama sarađuju. Ta šestica u generacijskom broju govori da nosite jedan svoj lični karmički dug koji će vam dodatno otežati već postojeću karmu vaših predaka. Sedmica u bioritmu vam kaže da posedujete izuzetnu intuiciju i veliku duhovnost. Materija koju vam daje četvorka i šestica i duhovnost koja izlazi iz sedmice se ne slažu. No nemojte da vas to brine. Neka vam upravo ta intuicija sedmice bude vodilja za sve što u životu želite da postignete. Želite zaista da uvek budete slobodni od svega. Inventivni ste i možete da budete i dobri inovatori. Nauka i vaša originalnost pomoći će vam da postignete mnogo više nego što i sami mislite. Posao kojim bi trebalo da se bavite trebao bi da bude vezan za medije, jer ste vrlo komunikativni. Takođe biste bili izuzetan numerolog, parapsiholog, ali biste mogli nažalost da se bavite i magijom. Ovo poslednje vam ne preporučujem, jer linija od tame do svetla je veoma tanka i lako ju je prekoračiti. Zdravstveno povedite računa o vašem grlu, sa kojim biste mogli da imate problema u mlađim godinama. Zbog celog vašeg numerosklopa mogli bi da vam budu ugroženi organi za reprodukciju. Vodite računa o vašoj venskoj cirkulaciji. I sada su vam verovatno ruke ili noge ponekad hladne. U kasnijim godinama može da dođe do trnjenja prstiju. Vrlo vodite računa o vašim bubrezima, kao i o receptorima u koži.

584
Kombinacija ovih brojeva je vrlo interesantna. Vi ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka, a to nije ni malo lako. Život će vam proći u otežanjima i svakih devet godina kada se nađete u ličnoj godini četvorke možete osim problema na poslu očekivati i zdravstvene tegobe. Peticu koja vam daje želju za promenama, duhovnu zrelost i slobodarski duh, samostalnost, kao i da radite stvari na drugačiji način, blokiraće vam četvorka u ličnom broju. Osmica koja je vaš generacijski broj i predstavlja Anđela čuvara pomoći će vam i sve to ublažiti tako da bez obzira na karmički dug koji nosite vi živite peti nivo i na sreću budućnost je uvek vaša. Kad imate probleme probajte da pobegnete bar 100 kilometara od mesta rođenja i karmički dug koji plaćate biće ublažen. Vama je inače aspektovano da živite van mesta svog rođenja gde nalazite novu sreću. Skloni ste umetnosti, pisanoj reči i vrlo ste kreativni. Pokušavate da spojite duh i materiju, racio i intuiciju. Vrlo ste komunikativni i čulne percepcije su vam izuzetno izražene. Voleli biste da živite u stalnim promenama i bili biste izuzetan pisac. Trgovina vam takođe nije strana kao ni tehnika. Bili biste i izuzetan građevinac. Možete da se bavite poslom gde je potrebna velika istrajnost i planiranje. Čitav vaš život je zidanje temelja. Pored svih ovih ograničenja vi možete zaista da napravite izuzetnu karijeru ukoliko u životu poštujete rad, red i disciplinu. Takođe vam je zabranjeno da bilo šta uradite nepošteno, a kamo li da nešto smuvate. Primetili ste kada ste nešto pokušali da smuvate, em vam nije uspelo, em ste debelo platili za to. Morate da naučite da sve, ama baš sve što postižete u životu možete postići samo teškim i zaista mukotrpnim radom. Čuvajte svoje zdravlje, jer biste zbog psihosomatskih oboljenja, koje sami možete da prizovete, mogli zaista i da se razbolite. Jedino ozbiljno što vam je aspektovano su mišići, glava, bešika, nadbubrežne žljezde i reproduktivni organi. Kontrolišite češće eritrocite, jer možete da imate dovoljan broj, a da budu prazni. Moguće da vam nedostaju kalcijum, gvožđe i šta još oni sadrže. Pogotovo vodite računa o vašim motoričkim nervima u starijim godinama.

944
Vaša kombinacija devetke u bioritmu, četvorke u generacijskom broju i četvorke u ličnom broju, daju pojačano otežanje, jer imate duplu četvorku. Vi ne samo da ste uzeli svojim rođenjem na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka, vi vučete prokletstvo i u pojavnom obliku što vam daje četvorka u generacijskom broju. Vaš život neće biti ni malo lak, jer ćete čitavog života plaćati tuđe grehe. Ovo je prokletstvo i karma koja traje jako dugo i verovatno da se sve to desilo u nekoj dalekoj prošlosti. Nažalost mi ne možemo da biramo svoje pretke, ali smo birali u kojoj porodici ćemo da se rodimo. Toga danas nismo svesni i vi sigurno dosta teško podnosite svoju situaciju. Ovakva kombinacija ne treba da vas obeshrabri, bez obzira na otežanja i probleme koje ćete nositi i plaćati na svom životnom putu. Možete da postignete veoma visoke rezultate ukoliko vam životna deviza bude rad, red i disciplina. Budući da je ovo teška i opterećujuća karma vama je potrebna velika istrajnost do rezultata. Možete da ostvarite vrlo lepu karijeru ako vam život bude osmišljen na temeljima tradicije. Devetka u bioritmu vas zatvara za sve uticaje sa strane. Vama je nemoguće pomoći, jer vi pomoć ne prihvatate i ne tražite je. Iz vas je teško izvući da uopšte imate neki problem, jer vi sve to držite u sebi. Ukoliko ne nađete zaista dobrog prijatelja ili iskrenog rođaka na koga možete da se oslonite, vaš život će biti mnogo teži nego što možete i da zamislite. Devetka vam daje moć predosećaja. No vi se plašite da to koristite, jer mislite da predosećate samo loše stvari u životu. Nije istina, vi znate da nije tako, ali vam je lakše da budete žrtva. Vaši snovi su vrlo interesantni kad ih se sećate. Naučite da tumačite snove i oni će uskoro postati vaše vizije budućnosti. Vama bi najbolje bilo da se bavite građevinom. Dizajn i računovodstvo su takođe poslovi gde biste vi imali uspeha. Interesantno je to što biste najviše postigli ako biste se bavili zemljoradnjom. Verovatno bi se tada držali svakog zacrtanog plana do završetka posla. Sposobni ste da pronađete uvek nove puteve kojima biste mogli da prosperirate..
Život pre ovoga proživeli ste u Kaliforniji. Bili ste poznati pisac. Doživeli ste veliku slavu još za vreme života. Sav novac koji ste zaradili prodajom knjiga, potrošili ste na svoja lična uživanja i putovanja. Niste ostavili potomstvo.
U sadašnjem životu ostao vam je taj dar za pisanje, ali ga vi nećete iskoristiti. Naučite da koristite svoju moć predosećaja.
U sledećem životu bićete ponovo umetnik i bićete poznati slikar.

674
Nažalost, kombinacija vaših brojeva šestice u bioritmu, sedmice u generacijskom broju i četvorke u ličnom broju, govori da ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka. Saturn, ekvivalent broja četiri biće vaš mučitelj i kroz život stvaraće vam prepreke i otežanja na svim segmentima života. Nemojte da vas to obeshrabri, jer bez obzira na karmu koju plaćate i nasledne kodove vi možete da postignete zavidne rezultate. Probajte da koristite moć intuicije koju imate kroz sedmicu u generacijskom broju. Slušajte svoju intuiciju. To je obično prva misao koja nam padne na pamet kada krenemo da rešavamo neki problem. Probajte da tada potpuno isključite racio, jer ste več videli da vam on nikada nije doneo rezultate. Vaša životna deviza morala bi da bude rad, red i disciplina, jer samo tako sve što radite privešćete kraju i sve če se završiti na vaše veliko zadovoljstvo. Obratite pažnju na vašu genetiku, da li je neko od vaših predaka imao moždani udar, jer bi kasnijim godinama to moglo da se dogodi i vama. Zato vam je moj savet nemojte se nervirati, nemojte dozvoliti da vam stresovi budu preokupacija. Znam da je to teško postići, ali u ime života i zdravlja pogotovo kod nasledne genetike vi to naprosto morate. Šestica u generacijskom broju daje vam šarm koji bi trebalo da koristite u svakoj životnoj situaciji. To je vaše najveće oružje. Porodica vam je veoma važna i vi ste tu da u svojoj porodice nađete mir i spokojstvo. Probajte da više razmišljate o sebi i da se više posvetite sebi, jer tada možete da promenite svoju zacrtanu stazu života. Vaša lepota zrači iz vaše duše i zato izgledate mnogo lepši nego što to zaiste i jeste. Vi ste jedna umetnička duša i najviše što vam leži u životu to su umetnost i mediji u svim oblicima. Samo kroz rad, ali upravo ako to bude javan posao vi možete da nađete smisao svog života i da za divno čudo budete izuzetno srećni. Bili biste izuzetno dobar političar ili diplomata gde biste smeli sve javno da iznesete pred narod, a narod bi vas za uzvrat mnogo voleo. Dopada mi se vaša kombinacija brojeva, i ako vi mislite da je više kombinacija ružnog nego lepog. Na vama je da odaberete pravu stazu života i sreća vas neće mimoići. Kada je zdravlje u pitanju vodite računa o vašim moždanim funkcijama i zglobovima. Znate i sami da posedujete telesni elektricitet i jasno vam je koliko se razlikujete od drugih.
Vaš prošli život je bio vrlo interesantan. Proživeli ste ga na tlu današnjeg Kuvajta. Bili ste žena i život ste proveli u haremu. Da biste postigli da budete glavna ljubavnica svom gospodaru, bavili ste se raznim intrigama. Otkrivali ste skrivene mane svojih suparnica i to koristili protiv njih. Iznad svega ste voleli nakit i zlato. Da ste mogli i da se moglo, vaša odeća bi cela bila od zlata.
U ovom životu ste izuzetno šarmantni, na vama je kako ćete taj šarm iskoristiti. Imate dobru intuiciju i neka vam ona bude vodič za sve vaše odluke.
U sledećem životu bićete neka vrsta zabavljača naroda.

854
Sklop vaših brojeva osmica u bioritmu, petica u generacijskom broju i četvorka u ličnom broju, govore da ste vi malo srećniji od drugih četvorki. Četvorka u ličnom broju se manifestuje kroz sva moguća otežanja. Nažalost, vi ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka. Mi smo mnogo ratovali i na ovim prostorima mnogo je toga lošeg učinjeno. Ko zna ko je od vaših predaka možda čak i pre nekoliko vekova učinio nešto, čiji dug vi danas plaćate. Sve se to dešava po onoj narodnoj, mi jedemo kiselo grožđe, a našim unucima trnu zubi. Zato vam možda i nije dato da se obogatite, već da imate samo dovoljno sredstava za život. Ako vam se desi da ne možete da odradite vaše zamisli, bilo da su vezane za posao ili emocije, možete da upadnete u bolest. U takvom neraspoloženju vi stagnirate i niste u mogućnosti da uradite išta valjano. Mnogi od vas moraju da nauče da se i iz loših iskustava rađa nova nada i novi poduhvati. Uvek se zapitajte zašto je to što se desilo dobro i uvek ćete iz toga izvući korist. Saturn jeste opak i zao, ali je i plemeniti učitelj i ukoliko ispoštujemo njegove zakonitosti, a to je rad, red i disciplina, život vam može biti osmišljen..
Petica u generacijskom broju vam daje smisao za umetnost i želju za stalnim promenama. Verovatno ste i rođeni u godini promena ili nečega što je bilo važno baš te godine. Osmica u bioritmu daje vam dobre Anđele čuvare, koji svu muku koju imate ublažavaju maksimalno. Anđeli čuvari traže od vas da u životu sve radite pošteno. Vi nikada ne smete ništa ni da smuvate. Primetili ste kada nešto pokušate da smuvate, em vam ne uspe, em debelo platite za to. Onog momenta kada ne budete poštovali zakon Anđela čuvara, zakon poštenja i iskrenosti, Anđeo čuvar će vas napustiti. A tada umesto Anđela čuvara dobićete ekvivalent broja osam planetu Mars. Tada će vas mars uništiti, i ne samo vas lično nego i sve ono što radite i naravno i vaše istomišljenike. Sama kombinacija brojeva govori da ste dobri kao radnici u svakom poslu, tako da svako zanimanje gde je potrebna istrajnost vama odgovara. Mogli biste da budete dobar novinar. Racio i intuicija su vam izuzetni i možete da se bavite svakom vrstom kreativnosti. Vrlo ste spretni sa rečima. U životu biste mogli da putujete, jer vam promene veoma prijaju. Trgovina i tehnika bi vam takođe dobro išle. Što se tiče zdravlja savetujem vam da uradite EEG glave, jer bi mogao da vam bude ugrožen nervni sistem i mozak. Ako vid počne da vam slabi i da vas bole šake tada potražite savet lekara. U nekim godinama bi mogao da vam bude i povećan šećer. Obratite pažnju na respiratorni sistem. On bi mogao da bude ugrožen već u srednjim godinama.

314
Vaša kombinacija trojke u bioritmu i jedinice u generacijskom broju i četvorke u ličnom broju daje jednu izuzetnu osobu. Vi ste vrlo disciplinovani, imate snagu i postojanost i svaki posao obavićete dobro i sa puno energije. Uvek ćete se unapred organizovati i nećete dozvoliti da se i jedna greška desi u toku rada. Jedinica govori da volite puno da razmišljate i da se u svakoj kombinaciji sami sa sobom raspravljate šta je dobro, a šta ne. To vaše razmišljanje često može da ide i do cepidlačenja, tako da ste nekada teški za okolinu. Perfekcionizam koji posedujete često prerasta u sitničarenje i može najviše da optereti vas. Zato se trudite da se ponašate u skladu sa zakonom rad, red i disciplina. Vi ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platitie karmički dug svih svojih predaka. To zaista nije ni malo lako. To vam neće smetati da napravite dobru karijeru i da postignete više od drugih upravo zato što ste vredni i znate šta hoćete. Morate da naučite da budete malo fleksibilniji i to na svim aspektima života. Bez obzira na sve uvek ćete postojano ići ka cilju. Ako doživite neuspeh nemojte da to zamerite sebi. Neuspesi kao i četvorka koja je ekvivalent planete Saturn i kvadrata može da bude milosrdni učitelj. Nemojte se držati strogih pravila, jer izuzeci mogu da donesu inovacije kada ste vi u pitanju. Ako odstupite od plana koji ste napravili nemojte da vas to brine, jer vašim brilijantnim umom možete sve učiniti mnogo boljim. Mogli biste da se bavite građevinom, dizajnom svake vrste, ali biste bili i izuzetan zemljoradnik. Sa trojkom u bioritmu mogli biste da se bavite i primenjenom umetnošću što bi vam donelo lep i veliki uspeh. Naučite da manje pomažete prijateljima. Ne zaslužuju svi vašu pažnju, a još manje vašu ljubav. Kada vas prijatelji razočaraju patite samo vi. Upravo zbog ove kombinacije naučite da tradicija nije najvažnija iako su vam preci ostavili da plaćate njihove karmičke dugove. Obratite pažnju na srce i na ono anatomsko, a i emotivno, jer jedno uslovljava drugo. Neko od vaših predaka je bio bolestan od srca i vas to upravo čeka. Cirkulacija bi mogla da bude vaš problem kao i slezina. Muškarci treba da obrate pažnju na desno oko, a žene na levo. To ne znači da slabije vidite. Možda postoji neki drugi problem.
U jednom od prošlih života koji je važan za ovaj život događao se u Kini. Bili ste muškarac, graditelj. Sazidali ste najlepše zgrade u Kini. Neke od njih i danas postoje. Iako ste bili veliki mozak, bili ste duhovno prljavi. Potcenjivali ste sve one koji su bili ispod vas.
U ovom životu vi ste se uvukli u svoju ljušturu, zatvoreni ste i teško vam je prići. U ovom životu vam je još dato da nemate visoku temperaturu, i da nikada ne znate kada ste stvarno bolesni. To je karma koju morate da iživite.
Sledeći život bićete arhitekta koji će ponovo graditi i biti jedan od inovatora svog vremena.

494
Kombinacija vaših brojeva sa četvorkom u bioritmu, devetkom u generacijskom i četvorkom u ličnom broju, govore da preovladavaju četvorke. Vladalac vašeg numerosklopa je ekvivalent broja četiri planeta Saturn i sve osobine koje ona nosi. Znamo da je Saturn hladna i neprijateljski raspoložena planeta, ali planeta odgovornosti, dužnosti ali i napora. Morate da naučite da svako žrtvovanje donosi i velike rezultate. Mnogi kažu da je Saturn najzlobnija planeta, ali i milosrdni učitelj. Naučite da rad, red i disciplina mora da bude vaša jedina životna preokupacija. Tada će Saturn da pokaže svoje lice učitelja i vi ćete sve na kraju da završite na najbolji mogući način. Retko se smejete i drugima pokazujete natmureno lice. U stanju ste da dugo pamtite kada vas neko povredi, i ako malo govorite o tome. Ljudi misle da ste dvolični što nije uvek tačno jer se vi uvek borite za svoju postojanost. Ne možete da trpite ljude koji su tvrdoglavi i koji misle da sve najbolje znaju. Njih ignorišete ili zaobilazite u velikom krugu. Znate prema njima da budete i vrlo neprijatni. Probajte da se okružite pastelnim bojama i ako mislite da je vaša boja indigo plava. Žive boje će popraviti vaše raspoloženje i pomoći vam da drugačije gledate na život. DevetkA koju imate u generacijskom broju vam daje moć predosećaja. Vi ili ne verujete u to, ili mislite da uvek predosećate samo loše tako da to ostaje u najvećoj meri neiskorišćeno. Vaši snovi su vrlo interesantni, kada ih se sećate. Probajte da naučite da ih tumačite i oni će vrlo brzo postati vaše vizije budućnosti. Vi u životu sve nasleđujete počevši od imetka pa sve do bolesti. Nemojte se sekirati, jer upravo vas devetka zatvara za negativne uticaje. Čuvajte se svih bolesti koje su imali vaši preci, jer biste mogli da od istih bolesti obolite i sami. Takođe vodite računa o svojoj kičmi i stopalima. Vi na telu sigurno imate bar jedan izražen mladež ili bradavicu. Čuvajte se, jer sve to mogu da budu potencijalni tumori. To što nemate visoku temperaturu neka vas ne raduje. Nemate dovoljno belih krvnih zrnaca koji bi pošli u borbu radi odbrane organizma. Temperatura nam je prvi znak da nešto nije u redu sa organizmom.
U jednom od prošlih života koji je važan za ovaj život događao se u Kini. Bili ste muškarac, graditelj. Sazidali ste najlepše zgrade u Kini. Neke od njih i danas postoje. Iako ste bili veliki mozak, bili ste duhovno prljavi. Potcenjivali ste sve one koji su bili ispod vas.
U ovom životu vi ste se uvukli u svoju ljušturu, zatvoreni ste i teško vam je prići. U ovom životu vam je još dato da nemate visoku temperaturu, i da nikada ne znate kada ste stvarno bolesni. To je karma koju morate da iživite.
Sledeći život bićete arhitekta koji će ponovo graditi i biti jedan od inovatora svog vremena.

224
Kombinacija 224 pojačava četvorku u duploj dvojci i to nimalo nije dobra kombinacija.
Ovakvom postavkom dvojke vi u njenoj vladavini postali ste sanjari, puni nestalnosti, imaginacije, iluzija. „Darovi“ koje ste dobili su zaista jedna večita nesigurnost, neodlučnost, ali ste izuzetno maštoviti, emotivni i senzualni.
Nažalost, nemate jaku volju, ali iako se misli da na vas može lako da se utiče, na vašu sreću, ne može, jer ste oprezni i pomalo plašljivi, a pogotovo vam četvorka tu daje snagu da to izdržite.
Često ste nervozni, možete da budete nesrećni, ali mnoge osobe sa dvojkom imaju zaista neku mističnu moć i to je to „šesto čulo“ koje su ljudi odavno izgubili, a životinje zadržale.
To je takav instikt koji retko ko poseduje i svi misle za takve osobe da su vidovite, a one to mogu vremenom i da postanu ukoliko to znaju da koriste. Možete da budete i skromni i ćutljivi ali i bezvoljni, jer se plašite bitke, a volite usamljenost, ali i miran život. Trebalo bi da od nakita nosite srebro. U doba kada vaša dvojka vlada ili Mesec, tada ste najčešće opijeni, uzbuđeni, možete da budete zaneseni i niste sposobni ni za kakve praktične poslove. I ovako ste neodlučni i okrenuti svojim sanjarenjima i maštanjima.
Vi ste zaista večiti melanholik i sanjar i samim tim snaga dvojke odgovara jednom zelenom tragu sunčevog svetla, a to znači da je jasno koliko ste i koliko možete da budete promenljivi i usporeni. Reklo bi se za dvojku da je i senovit svet i dvojstvo čak i simbol pobune protiv jedinstva.
Ali, to je ipak broj dva, predstavlja ženu i eto i vama te emotivnosti koja je izuzetno intuitivna.
Vi ćete čitavog života upućivati zahteve za saradnju svima, jer porodični život i koristoljublje, kao i vremenski tokovi materija i ta nepostojanost vas dovodi do toga da možete vrlo često sami sebe da blokirate, jer ste izuzetno podložni negativnim energijama tako da ponekada može da se desi da i magija utiče na vas. E sad, koliko ćete vi biti jaki da sve to odbacite i krenete jednim drugim putem, to je pitanje kako ćete sebe orijentisati i uskladiti i naravno koliko ćete poslušati svog numerologa. Što se tiče vašeg zdravlja, jedino što je kod vas ozbiljno aspektovano to su grudi, stomak i probava. I zato, vodite računa o tome šta jedete, jer postoji mogućnost brzog, ali i lakog gubljenja i dobijanja težine. Možda je malo teže gubljenje kao i kod svih ljudi, ali budući da je broj dva ekvivalent Meseca, to će vama ići mnogo lakše nego drugim ljudima.
Četvorka u ličnom broju govori o tome da ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka, a to i sami znate da nije lako, i opet kad je četvorka u pitanju „rad, red i disciplina“ i taj „zlotvor“ će na kraju roditi plodom i vi ćete biti nova i vrlo, vrlo srećna osoba. Vi hteli to ili ne, morate da budete vredna i dinamična osoba koja će svoj život da provede u radu. Znate da ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka i to je u prevodu kod u prokletstvu. To ne mora da vas otežava i da vas usporava u životu, jer generacijska jedinica i trojka u bioritmu vam pomažu da zaista idete napred, bez obzira na otežanja koja vam pravi četvorka. Probajte da se bavite meditacijom, jer to je nešto što će vam pomoći da spoznate veru do kraja, a da saznate i šta je vaša duša, pa čak na neki način i sudbina.
Vi i jeste ljubav, i pružate ljubav, ali morate da vodite računa i o tome da vi upravljate porodičnim i društvenim životom ljudi oko sebe i svoje najbliže okoline. Vi ste kroz taj bioritmički broj dobili na neki način optimizam i da budete srećni, ali sudbina će biti često mnogo jača i vodiće vas na neki drugi put upravo zbog četvorke u ličnom broju. Ali na kraju ćete ipak postići i slavu i uspeh čak i jedno materijalno blagostanje, ukoliko se budete držali pravila četvorke „rad, red i disciplina“.
Volite dosta da analizirate i samim tim stvarate sebi probleme bez potrebe, jer jeste, treba praviti planove, treba analizirati, ali ne toliko kao vi, jer na kraju ćete umesto dobroga da upadnete u jedno teško stanje, stanje prizivanja negativne energije, a ona može da vas dovede zaista do težih bolesti. Znači, te bolesti mogu da budu psihosomatske i one vam apsolutno ni jednog momenta nisu aspektovane. Zato vodite računa, jer u godini vašeg rođenja vladalo je Sunce i ono vam daje snagu da pobedite i četvorku i sve ono loše što bi moglo da vam se dogodi. Jer broj jedan predstavlja i jedinstvo, ali intelekt je muškost.
Upravo vas i upozoravam na to da možete tim analiziranjem da se menjate i da postanete čak i okrutni i sebični, pogotovo kad pokušavate da krenete do nekog sopstvenog cilja. Zato nemojte da raščlanjujete nego pokušajte da idete u životu ambicijom, a najviše jednom svetlošću, a vaša najveća pomoć je molitva; spoznaja vere i Boga je na prvom mestu, kako sam vam već rekla. Što se tiče vašeg zdravlja, vama će prvo biti napadnuto srce, jer je neko od vaših predaka bio bolestan, a ovo je čista genetika. Jedino što je dobro u svemu tome je to što se od srca oboleva najkasnije, znači već u starijim godinama.
Obratite pažnju na leđa, cirkulaciju, slezinu, takođe desno oko kod muškaraca, a levo kod žena. Naravno, muškarci sa ovom kombinacijom četvorke u ličnom broju treba da obrate pažnju na potomstvo, znači na svoju spermu i uvek pre braka bi trebao da se uradi spermogram što kažem svima koji imaju u bioritmu jedinicu. Čak može da bude veliki deo života i životnog perioda sve u redu, a onda odjednom kada vam to najviše treba shvatite da ste tu nemoćni. Zato dragi muškarci, povedite računa kad, s kim i kako da ne bi došlo do neke infekcije, a tada bez obzira na sve što budete preduzimali može da bude kasno za rešavanje problema.

134
Vaša kombinacija vas debelo upozorava da ćete zbog otežanja kojih ćete imati u životu, vi pobeći u bolest. I samim tim možete da prizovete bolesti prvo kao opravdanje, a onda možete i teško da obolite. Vi sa jedinicom u bioritmu zaista umete da planirate i organizujete, jer to je vaša najveća vrlina. Broj jedan u bioritmu takođe kaže da volite puno i da analizirate; samo se čuvajte da to ne pređe u cepidlačenje. Možete da budete izuzetan rukovidilac, a vremenom ako budete imali dovoljno mudrosti možete udajom ili ženidbom da dođete čak i do neke titule. Jedinica vam takođe daje volju, mudrost, optimizam, ali i plemenitost. Takođe simbolizuje čoveka, tako da ste vi rođeni pod tim aspektom i tim sjajem upravo takvi. Jedinica potencira važne odluke i ako umete da koristite povoljne prilike možete da postignete velike uspehe. Zaista ste izuzetno ambiciozni i ne dozvoljavate nikakva protivljenja mimo vaše volje. Možete da budete srećni i radosni, ali previše ste ponosni i inteligentni i onda ste skloni zapovedanju. Vi ste izuzetno otmenog, nadmenog držanja, čak bi se reklo aristokratskog. Strogi ste, ali nikada i zlonamerni. Niste baš nešto preterano komunikativni. Navikli ste da komandujete, ali zbog četvorke u ličnom broju bi trebalo da se toga oslobodi...
Ni za šta niste posebno zainteresovani ni zagrejani i zato bi trebalo da se u kući okružite nekim zlatnim, žutim i jarko crvenim sitnicama kao što su jastučići ili bilo šta što bi vas ili vaš pogled okretalo ka tome i tada bi vaša glavna vrlina čestitost došla do velikog izražaja, a okrutnost koja vam je mana bi bila ublažena. Broj jedan u sebi nosi i još jedan poseban znak, a to je opasnost od vatre. Znači, čuvajte se vatre u svim oblicima pa čak i od grmljavine. Trojka u generacijskom broju vam daje dozu dobrote i želju da pomognete drugima, samo kao u prethodnom, što sam vas upozorila, i sad vas upozoravam, da u tome ne preterujete. Što se tiče ličnog broja četiri, on je sam po sebi dosta težak i otežavaljući, jer govori o tome da ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka, a to i sami znate da nije ni malo lako. Treba da znate da je ekvivalent broja četiri Saturn, simbol teškog i mukotrpnog rada, ali on može da vam da i mudrost, snagu, moć ravnoteže, oslobađanje, ali on je i kvadrat. Uvek ćete počinjati od zidanja temelja, jer ste po prirodi intelektualni, ali ste pomalo i spori. I to ograničenje koje imate u ličnom broju je i uslovljeno potrebom za predanim radom, ali Saturn je i pazitelj vremena, plemeniti učitelj, ali i neka kočnica za vraćanje u stvarnost. Vaša karma i jeste utoliko teža što vam je u ovom životu dato da upravo dajete bez nadoknade. Verovatno ste se u životu pitali zašto toliko činite, a drugi ljudi su vas upozoravali da ne treba da dajete i da vas drugi iskorišćavaju. Upravo sada vam je jasno da je to vaša karma i da je vaš život upravo da biste tu karmu na neki način manje doživeli i otplatili što pre, a to je upravo davanje bez nadoknade. Evo trojke u generacijskom broju gde vam je i ovako naglašena arterijska cirkulacija. Znači da imate ponekad hladne ruke i noge, a vremenom će početi i da vam trnu prsti. Stopala mogu da vam budu problem, takođe žučna kesa, kroz život i gornji deo čela. Vi kao niti bilo ko drugi ko u generacijskom broju ima trojku ne biste smeli da popijete ni kapi alkohola, jer vam je jako naglašena jetra i pankreas. Još nešto što se tiče vašeg broja. Ako vam se pojavi masno tkivo, najnormalnije je naravno da odete kod hirurga i da vam on to sanira, no vama to jednostavno nije dozvoljeno. Vama je najbolje da vi to uradite sami, iz prostog razloga, da sami istisnete, ne da seckate, jer vi ste skloni ožiljcima. Znači ako to sami odradite neće vam ostati ožiljak.


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

VENERA U VAGI /Čelična Lady u Svilenim Rukavicama