SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI

SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI
SA ASTROLOGIJOM NA VI@ Carska NAUKA# Elite Astrologer NELA. Hodamjo Ogrnuti PLAŠTOM DOSTOJANSTVA kao što Saturn u Jarcu nalaže. Budimo Otvorena Knjiga ANĐELA, gde Čitko Piše: OPOVRGNUTI ISTINU JE ISTO ŠTO I OPOVRGNUTI PRAVDU.

петак, 08. јун 2018.

ASTROPROFIL@ LUNE DJOGANI


Zadruga * Luna na detektoru laži

 

ASTROLOŠKI PROFIL LUNE DJOGANI

/Vreme rodjenja je orijentaciono, po proceni mog dugogodišnjeg astrološkog iskustva / na hiljade i hiljade uradjenih horoskopa što kroz samostalni rad, što kroz rad u astrocentru/ i na osnovu dešavanja u zadruzi; u analizi najviše ću se oslonti na položaje planeta, aspekata i fiksnih zvezde, jer su i najbitniji elemetni u kreiranju sudbine natusa./                            RIBA - LAV

Luna je rodjena u znaku Ribe sa podznakom u Lavu. Njeno Sunce na 18 stepeni Ribe,  vladar ascedenta otišao je u osmu kuću seksa, nasledja, tudjeg novca, okultnog, smrti, i obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Marsom na 17 stepenu/. Tamo gde ode Mars tamo nam je težnja/,koji vlada njenom desetom kućom karijere koja počinje znakom Ovna/ te je lako isticanje i potreba za dominacijom/. 
Sunce konjunkcija Mars daje  energične ljude, sebične, svadljive,  takmičarskog duha, i da u drugima često izazove iritantnost,odbojnost, nesimpatičnost, prosto rečeno takvim stavom često ljudima ide na živce. Za ovaj aspekt kažu da može pposvadjati dva oka u glavi. Parola ovog aspekta bi mogla glasiti Ispeci pa reci

A obe te  Planete se nalaze na fiksnoj zvezdi Fum Al Samakah/prirode Jupitera i Merkura/ zvezda u ustima Ribe,  koja inače ukazuje na impulse kreativnosti i prenos izmedju Neba i  Zemlje. U ovoj zvezdi je sadžana velika moć i mudorst, za koju kažu "Odozgo poverena" uz naglasak da duša u ovom životu nastavlja svoju misiju  započetu u Prošlosti u nekom životu tamo. 
Nameće se pitanje: Gde je ta misija zakazala? Pogledaćemo ponaosob uticaj na obe planete.

Sunce u  Ribama u konjunkciji sa Fum Al Samakah: Ovo je slika tajni i upravljanje tajnama zavisno od konkretne priče. I upravo ovde se može videti tajna veza sa oženjenim muškarcem, javno/ Ribe/ koju će "svevideće oko žene, ovog puta Kije  odmah primetiti, i tajnu raskrinkati. 
Mars u Ribama Konjunkcija Fum Al Samakah, nosi deo mita u kome dve osobe napada Tifon. 
I Merkur  upozorava postavljen na 1 stepenu Riba u osmoj kući na fiksnoj zvezdi Enif / prirode Marsa I Merkura/ iz sazveždja Pegaz/ Leteći Konj/ ukazuje na inteligenciju još od najranijeg detinjstva kao i  na opasnost  kroz sukobe i bitke svake vrste, ukoliko se ona ne upotrebi. Sklonost poeziji. 

Da li će se osoba spasiti ili ne od opasnosti koja se s ovim položajem neočekivano pojavljuje, opisuje stanje sa dispozitorima. A dispozitori su  i Sunca i Marsa , Neptun kao vladar Ribe i  suvladar Jupiter, pa da vidimo šta oni kažu.

I Sunce i Mars prave sekstil sa Jupiterom na 12 stepenu u šestoj kući, što je povoljno i samim tim što se Suncu u 8 kući puno toga oprašta/ na fiksnoj zvezdi Pelagus iz sazveždja Strelca,* Zanimljivo je da na toj  zvezdi Slobodan ima Neptuna, a Kristina i Saturna, i Neptuna, i da se cela medijska priča prevare vrti oko njih troje aktera/ Da potražimo objašnjenje i od  vladara vrha sedme kuće partnerstva i braka, i osme kuće, koji počinju u Vodoliji,  i njihovog vladara Urana, pošto je to još jedan od signifikatora veze sa oženjenim ili razvedenim muškarcem/ Lunina Mama Anabela je Vodolija/ i suvladara Saturna. Uran na 3 stepenu Vodolije, otišao u šestu kuću/ zdravlja, posla, svakodnevnice,/ i pravi konjunkciju sa Neptunom na 27 stepeni Jarca, veoma kritičnom za psihu do ludila, posebno pri konzumiranju alkohola i drugim opijatima / dispozitorom Sunca i Marsa/ i gradi kvadrat sa Venerom na 2 stepenu Bika. Kako vladar 8  kuće, Uran pada u 6 kuću zdravlja, te je ovde  seksualni život usko povezan sa zdravljem natusa.
Tranzitni Uran  je  15. 05. 2018 ušao u znak Bika , nakon 84 godine, i već pravi uticaj na Luninu Veneru u Biku, gde nosi veoma buran prekid veze sa oženjenim muškarce, a napolju donosi jednu novu lepu ljubavnu priču. Novu ljubav može sresti na nekom putu ili inostranstvu. 

Protumačiću ponaosob ova dva aspekta, Venera kvadrat Neptun nosi afere, a Venera kvadrat  Uran, magnetsku privlačnost, razmaženost, detinju potrebu da dobije ono što poželi, što obično i dobije, kao i poriv za zavodjenjem i osvajenjem, a kada dobije ili osvoji ono što želi izgustira, i postaje ravnodušna. Ovakve veze su gotovo uvek grčevite,  pod histerijom i tenzijom i često pucaju, a onda iznova se nastavljaju ,  dok na kraju ne  puknu na običnoj sitnici. U daljem ljubavnom životu potrebno je poraditi na ovom aspektu, zarad sreće. Ne prihvatati prosečnost koja može preći u razvrat, već se izdići i pribeći kvalitenijem  pristupu života. Previše otvoreno pokazivanje emocija prema svemu što voli, bilo to partner prijatelji i sl. nije poželjno kod ovog aspekta, jer tada natus obično izlazi kao gubitnik . Takodje sam uočila kroz svoje dugogodišnje iskustvo Astrologa da ovaj aspekt Venera kvadrat ili opozicija Uran poboljšava miri i spaja dva supružnika, koja su do tada bila u problemu, a natus, ljubavnik ili ljubavnica nastavljaju dalje svojim putem/ Što se već pokazuje u Slučaju Kije i Slobe. Luna treba Uključiti mozak i stvari sagledavati logički pametno trezveno, realno, što joj daje aspekt Mesec u Vagi u trigonu sa Merkurom u Ribama.....

Venera na 2, 43 stepena Bika se nalaze na 6 fiksnih  zvezde, pa da vidimo kako to one utiču

Venera na fiksnoj zvezdi Mira iz sazveždja Cetus, Kita/ Morsko Čudovište/ prirode Marsa i Saturna/ je locirana na vratu kita, /ogrlica ove konstalacije/  i ova zvezda je promenljive veličine koja tokom 5 meseci bude nevidljiva do praga ispod 6 magnitude nevidljivosti a onda naraste do zvzede druge veličine. Po drevnim ljudima verovalo se da ova pulsirajuća asktivnost zvezde predstavlja otkucaje srca monstruma Cetusa.
Ovde usled varijacija moguće su suicidne misli, kao i promašen život ako natus pogrešno koristi svoje talente koje ima u svom natalu. Savet, na ovoj zvezdi treba posebno raditi baciti akcente na druge pozitivnije aspekte u horoskopu.
Ovde se treba se čuvati boravka na riskantnim mestima, jer u lošem aspektu kao što je u ovom natalu natusa postoji mogućnost napastvovanja, pokušaja silovanja.Opasnost od kradja tašne i nakita. Zbog teške prirode natusa ili bolesti partnera postoji potencijalni razvod.  

Venera na 2, 38 Bika , na fiksnoj zvezdi Angetenar ,iz sazveždja Eridaunusa/ podzemna reka, prirode Saturna/zvezda na krivini reke. Po ovoj zvezdi ovde natus  nalazi ljubav na putu ili u inostranstvu. Brak počinje lepo ali se kasnije stvari mogu oteti kontroli/ T- kvadrat Mesec kvadrat Uran, kvadrat  Venera/ i da osoba nema snage da iznese ovaj brak, sa mnoštvom problema, te je moguć razvod. Ovde Natus u svakom muškarcu traži sliku oca. U vezama se može naći u ulozi Lutke za pokazivanje Takodje ova pozicija nosi tajne ljubavi i vezu sa oženjenim muškarcem. 

Venera na 2, 38 Bika, na fiksnoj zvezdi Til, iz sazveždja Draco, Zmaja, Prirode Marsa i Saturna,  kroz koju se najviše ispoljava Jabuka razdora, odnosno sujeta , sa podsvesnom težnjom  Najlepša. Treba se kloniti promiskuiteta usled nestrpljvosti i razočarenja.

Venera na 2, 38 Bika, na fiksnoj zvezdi Mesartim iz sazveždja Ovna ,  prirode  Marsa i Satrun /zvezda u levom rogu Ovna. Ova zvezda se drugačije nosi naziv Debeli Ovan/ primetno je da se Sloba podobro ugojio pored Lune/ hrabrost  kao i mogućnost uletanja u nepotrebne opasnosti.  

Venera na 2, 38 Bika na fiksnoj zvezdi Šeratan iz sazveždja Ovna : Hrabrost i opasnost kao  i telesne povrede koje nastaju usled impulsivnosti.

 Ove dve poslednje zvezde Mesartaim i Šeratan su često nosioci 2 braka ,  agresije ljubomore i spletki


Konfiguracije T- kvadrat Mesec opozicija Venera kvadrat Uran/eskaliranje besa, raskid/ Ali kako je i Mesec na 25 stepeni Vage u 4 kući/ vezanost za majku, majčin uticaj na razmišljanje i postupke/ u izazovnom apektu, opoziciji sa Venerom na 2 stepena Bika u 10 kući/ javnosti, posao/ primetno je teško rasudjivanje , što zbog uticaja majke najviše, koja je razvedena što se vidi kroz T- kvadrat/ Mesec kvadrat Venera kvadrat Uran/.  Kako je  dominirajuća središna planeta Uran, ona koja nalazi protok akumulirane energije, besa, nezadovoljstva i koja kanališe , teško da će se to dogoditi bez praska histerije i agresivnosti i afektnim situacijama u datom momentu, kad je ljubav i prijateljstvo u pitanju, što se često pokazalao kod ovih aspekata  da je naglasak na tugi zbog prijateljstva i ljubavi. 
Stoga i ova priča sa Slobom se upravo na takav način završava/ Venera u Biku i Mesec u Vagi imaju do jednog momenta toleranciju i stprljena, ali ne zadugo kada  uranska energija proradi i traži oslobadjanje, koje potpireno ljubomorom / Venere u Biku/ zna biti i pogubno u želji da ta osoba samo bude njena, kako je i više puta ponavljala u rijalitiju Zadruga. A kako je svima poznato da njen izabranik u zadruzi Slobodan je oženjen i da mu je tu žena, ne moguće je to dočekati jer Uran to ne može, a i Sunce u egzaktnoj konjunkciji sa Marsom,/ otac, agresija u porodici/, uvek spremnim za napad pa i fizički kad vidi da stvari ne idu onom brzinom kojim njen Uran tj. natus to želi.  

  HORARNA ASTROLOGIJA 🤔🤩
Prikaz jedne od takvih situacija koja proizilazi iz gore navedenog aspekta..


Kako u Luninom horoskopu Venera na 2 stepenu Bika pravi kvadrat sa Uranom na 3 stepenu Vodolije, Venera je aplikaciona tj ide prema Uranu znači da muškarac sa kojim ulazi u vezu još nije razveden tj u braku je,  ali tokom veze o tome počinje da ramišlja o razvodu, što se i pokazalo. Ali da li će do tog razvoda doći? Neće, što ću uz dalju analizu pojasniti...HORARNA ASTROLOGIJA


Horarna astrologija je umetnost tumačenja odgovora na pitanja iz astrološke karte napravljene u trenutku u kom je pitanje postavljeno.


06.10. 2018

POSTAVLJANJE PITANJA STARIH ZADRUGARA

Saška postavlja pitanje Luni gde svi zadrugari  zatečeni ostaju u šoku

Nastavak sledi.....Astrološka analiza zahteva vreme tako da ću direktno pisati u blogu, i trebaće mi vremena, lagano me pratite uz eventualne prekide zbog podrobnosti analize... by Nelly
 ASTROLOG
Nevenka J art. Nelly Poerich

Nelly Poerich

Nevenka Jovanović art. Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godine pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije.  Tri godine je pisala astroloprofile poznatih ličnosti i grand horokop  za "Grand reviju" sve do ukidanja. Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama, za Tv Košavu, Tv Stankom ...Piše za Astroprtal.hr. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi "Sa astrologijom na Vi& Carska NAUKA". Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.Nelly Poerich ima 56 objavljenih tekstova na Astro portalu.


062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар