уторак, 15. март 2016.

ŠKORPIJA - LJUBAVNO SLAGANJE


U mojoj dugoj astroloskoj praksi Najdominantnije je pitanje: Kako se u ljubavi slažem sa partnerom?Naravno, da mnogo zavisi od vaših ličnih horoskopa tj. Uporednog planetarnog uticaja, ali to ćemo sad izuzeti, osvrnuti se samo na slaganje po znacima. Odškrinući, neke stranice mog iskustva i iprikazati svaki znak ponaosob u ljubavnom odnosu prema drugim znacima zodijaka. A Zašto je astrološki savet koristan, zaključite sami.

ŠKORPIJA – OVAN

Energičan i duhovit , avanturistički nastrojen Ovan odamah će se dopasti strasnoj Škorpiji. Škorpija neće gubit vreme odmah će krenuti sa svim svojim varijantama zavođenja. Ovan privučen Škorpijinim magnetizmom neće dugo okolišati. Preko noći može doć do spoja koji će vrcati od erotičnih i strasnih trenutaka. Ni jedno ni drugo ne trebaju se igrati vatre tj da jedno drugo izazivaju jer eruptivna pririoda Škorpije može biti pogubna za oboje. Škorpija ne treba da svoje mračne faze pripisuje Ovnu ni da ga navodi na nešto čega se on gnuša.


ŠKORPIJA – BIK

Ova kombinacija glasi za jednu od najboljih u zodijaku. Bik bez sumnje može da utoli sve Škorpijine apetite i da obuzda njenu strasnu prirodu. Ljubomora i posesivnost je njihova dominantna crta u karakteru, i često im služi kao dokaz njihove ljubavi. E ovde se komotno može reći- Posle svađe poljupci su slađi. Ostaju dugo zajedno često do kraja života. Škorpija ne treba da bezrazložno podbada svojim sumnjama Bika kada ga dokači žuta minuta, jer njegova trpeljivost se može preobratiti za tili čas u razjarenost. Bik nikada ne treba da Škorpiju shvata zadravo za gotovo, jer njena naivnost nije tako bezazlena.


ŠKORPIJA – BLIZANAC

Škorpiji će Blizanac delovati privlačno i zanimljivo i rado će sa njim voditi duge razgovora. Jedna burno provedena noć ostaće im u lepom sećanju, ali problem nastaje kada uđu u vezu, kad sloboda Blizanca bude ugrožena. Ljubomorna Škorpija neće sedeti skrštenih ruku dok se Blizanac švrćka koje-gde. Krenuće provera, ulagivanje i klasično zamazivanje očiju samo da bi se zadržao mir i veza potrajala.

Bolji su kao prijatelji . Škorpija ne treba da obuzdava lepršavu prirodu Blizanca. Blizanac ne treba da stalno čika Škorpijinu zajedljivost i sarkazam.


ŠKORPIJA – RAK

Slično se sličnom raduje. Naoružani su istim ljubavnim alatkama, koje će upotrebiti pravovremeno kako bi sačuvali svoju vezu. Selektivni su po pitanju prijatelja i neće dozvoliti uplitanje sa strane. Posvećeni su domu i porodici . Izbegavaće svakog ko ih ne opterećuje i neće voditi tuđu brigu. Svađe su izvesne i podbadanje kad god ih potkači sumnja. Škorpija ne treba da oprobava izdržljivost emotivno preosetljivog Raka svojim oštrim jezikom. Rak ne treba da štipka svojim kleštima Škorpiju kad -god se oseti manje pažnim i maženim. ŠKORPIJA – LAV

Ne baš slavna kombinacija, potrebno je puno usaglašavanja. S početka Škorpiju će Lav zadiviti svojim dostojanstvenim držanjem, pozicijom u duštvu, a Lava Škorpijina moć i autoritet. Pothranjivaće jedan drugom ego i emocije sve do momenta kada nastupa rivalstvo na scenu. Ova drama može potrjati i do mučne katarze, koje se obično završi ne slavno. Udaljavanje je neminovno ako ne neguju odnos i ne eliminišu ono što može porušiti njihovu vezu ili brak. Ni Lav ni Škorpija ne treba da jedno drugo tretiraju figurama u naletu svojih neumerenih želja.


ŠKORPIJA – DEVICA

Škopriji će se dopasti Devičina visprenost i okretnost uma u kome analiza boravi. Devica može neko vreme zazirati ispred Škorpijinog udvaračkog nastojanja da je pridobije, lukavo se povlačeći u bezbedinju bazu ,iako će joj negde prijati njena upornost. Ali kada napokon uplovi u Škorpijine vode vešto će se snalaziti i kada je zapljusnu opasniji talasi ljubomore. Mogu ostati do kraja života zajedono ukoliko eliminišu, Škorpija sumnju i ljubomoru, a Devica čangrizavost i cinizam.


ŠKORPIJA – VAGA

Ako je Škorpija pikirala da osvoji Vagu svojim magmetizmom i tajnovitim pristupom, bez sumnje da će je privući u svoj strasni zagrljaj. Kao začaranaVaga se neće opirati sve do momenta dok joj neka žestoka sarkastična situacija ili svađa ,bliska Škorpiji, ne ovori oči. Ne odlučna kakva jeste i tad će prepuštati vremenu odluku . Škorpija će se za to vreme pribrati, znati da se iskupi i da je ponovo opčini. Ako prođu sedam burnih godina skupa ima šanse i da ceo život ostanu zajedno, pa čak i u bilo kakvom odnosu. Vaga ne treba da uzima zdravo za gotovo svaku Škorpijunu opasku, najbolje da se povuče u neki mirniji kutak , dok je ne prođe zajedljivost. Škorpija ne treba da sputava Vagu svojom opsesivnom ljubomorom i da prati svaki njen korak, glumeći detektiva.


ŠKORPIJA- STRELAC

Na nekom izletu ili proputovanja svetom mogu se ukačiti onako u letu . Često su to avanture, ali ako ih njihovi podznaci jače privuku i uđu u vezu ili brak, potrebno je sigurno godinu, a moguće i tri da se prilagode . Škorpija fiksni znak sa stavom sve ili ništa, a Strelac promenljivi, koji često viori sa parolicom haj- nehaj. Ali kako vreme prolazi sve se to da dovesti u skaldniji i bogatiji odnos. Iako su startovali sa siromašnijom bazom, kroz vreme će zajedno sticati i ništa im neće pa ni materijalno nedostajati. Mogu živeti u beloj prostranoj kući pored vode. Ako prevale neke razlike i teže godine mogu ostati zajedno do kraja života.


ŠKORPIJA- JARAC

Jarac, ozbiljan obziran i ambiciozan , Škorpiji se može jako dopasti. Jarac ima dobre štitove za Škorpijina oruđa za oprobavanje volje i moći, te će ih s vremenom sve manje upotrebljavati. Vodiće uglavnom miran život okružen decom, rodbinom i prijateljima. Svako će imati odrešene ruke, u korist sticanja i očuvanja porodice i porodičnog ugleda . Kod njih će važiti, dogovor kuću čuva. Škorpija ne treba da Jarca isuviše ptitiska ne nešto što on ne želi da radi. Jarac ne treba da tretira Škorpiju kao stvar kada zakorače u zrele godine, već da joj poklanja više pažnje i da je s vremena na vreme negde izvede .


ŠKORPIJA – VODOLIJA

Mnogo će trebati vode da proteče ispod mosta života da se ove dve prirode usaglase. Ovde su velika ljubav i strpljenje presudni za njihov opstanak. Ukoliko to zaista žele uspeće , a ukoliko jedno od njih dvoje dignu ruke ode mast u propast. Škorpijina isključivost i ljubomora mogu naići na minu Vodolijske buntovne i nepredvidive prirode. Uvek treba da neguju prijateljski odnos kao temelj njihove duge ljubavi. Škorpija treba da razume prijateljsku i slobodoumnu Vodoliju i da joj stalno ne zamera na potrebi za prijateljskim terevenkama koje mogu potrajati i do zore i van doma. Vodolija ne treba da izvrdava istinu jer će Škorpija laž uvek prepoznati.


ŠKORPIJA – RIBE

Idealna kombinacija ukoliko u startu budu otvoreni jedni prema drugom. Škorpiji će se dopasti nežna i čulna Riba i kad joj pogled odluta u neka njena ružičasta prostranstva. Obožavaće da provode vreme skupa u strasnim izlivima emocija i zanimljivim pričama. Podržavaće jedno drugo u ambiciji I u svemu što ih čini srećnima. Obično se sreću iznenada na nekim udaljinim ili neobičnim mestima. Škorpija ne treba da muči Ribu nekim pitanjima koje se nje ne tiču. Riba ne treba da Škorpiju guši svojim promašenim investicijama bilo kog tipa.


Nelly Poerich


Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem romana, SA ASTROLOGIJOM NA VI. , dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.

Nelly Poerich ima objavljenih 17 tekstova na Astro portalu.062 626 191 ili 063 181 41 59

nellypoerich@gmail.com
Нема коментара:

Постави коментар