SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI

SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI
SA ASTROLOGIJOM NA VI@ Carska NAUKA# Elite Astrologer NELA. Hodamjo Ogrnuti PLAŠTOM DOSTOJANSTVA kao što Saturn u Jarcu nalaže. Budimo Otvorena Knjiga ANĐELA, gde Čitko Piše: OPOVRGNUTI ISTINU JE ISTO ŠTO I OPOVRGNUTI PRAVDU.

AstroNelly

AstroNelly
ASTRONELLY@JARAC- VAGA

понедељак, 14. март 2016.

RAK - LJUBAVNO SLAGANJE

U mojoj dugoj astroloskoj praksi Najdominantnije je pitanje: Kako se u ljubavi slažem sa partnerom?Naravno, da mnogo  zavisi od  vaših ličnih horoskopa tj. Uporednog planetarnog  uticaja, ali to ćemo sad izuzeti, osvrnuti se samo  na slaganje po znacima. Odškrinući, neke stranice mog iskustva i iprikazati svaki znak ponaosob u ljubavnom odnosu prema drugim znacima zodijaka. A Zašto je astrološki savet koristan, zaključite sami.


RAK – OVAN

 Rak  iako deluje tiho i nenametljivo uživa da suptilano dominanira partnerom i situacijim.U poznanstvu sa Ovnom  možda neće emotivno  reagovati na prvu loptu, čak šta više može  ići na živce njegovo agresivno nastojanje da skrene pažnju na sebe.   Ali kako vreme odmiče,  steknuće poverenje  i pomiriti njihove  očite  razlike.  Odbaciće odbrambene stavove,  a  duhovitost  i iskrenost će  naću prolaz do njihovih  srca. Ovan će tada prepustiti Raku inicijativu I neće mu teško pasti da ga on nadalje vodi. Njihov dom će odisati toplinom gde će rado dočekivati svoje prijatelje. Rak ne treba da sputava Ovna onda kad mu je potrebna akcija i inicijativa. Ovan ne treba nikako  da se grubo obračunava s Rakom jer i pored straha koji mu ukorenjuje, naćiće načina da mu se kad-tad osveti ili da ga zauvek napusti.

RAK- BIK

Raku će se odmah svideti porodičan Bik. Obično se sreću u društvu prijatelja bilo da su to kućne sedeljke ili druga javna mesta. Iako je Rak stidljiv naći će načina da mu da do znanja da mu se dopada i da treba da mu priđe. Slični su im pogledi na život, ljubav im je na prvom mestu pa mogu od nule početi da grade svoju mirnu luku. Graditelji su i  čuvarni, gnušaju se svakog rasipanja, pogotovo Rak. Sjajna kombinacija ukoliko ljubomorom ovladaju . Rak treba da Biku prećuti u kritičnim mometnima i da previše ne ističe svoje mišnjenje u društvu, naročito kad je u pitanju žena Rak. Bik  treba da  Raku da odrešene ruke što se domaćinstva tiče .

RAK BLIZANAC

Ako se jedno drugom dopadnu,kako su negde detinjasti i radoznali neće oklevati dugo, a da ne uskoče u primamljivu ljubavnu avanturu. Biće tu oscilacija u karakteru, ali prilagodljivost Blizanca može biti veoma korisna u opstansku ove ljubavne veze. Bliznac često izgubi pojam o vremenu što će Raka navesti na razne misli i sumnje. Rak ukoliko želi da sačuva svoju vezu ili brak ne treba da sputava Blizanca kada ga vetar ponese u neke druge životne sfere. Blizanac ne treba da previše iskušava strpljenje Raka, bar da mu nađe opravdane razloge svojih postupaka.

RAK-RAK

Dva Raka će u ljubavnu vezu uploviti neosetno preko noći . Brižno će plesti svoju mrežu ljubavi daleko od očiju  svet, na čiju raodznalost će spremno reagovati kako bi sačuvli svoju oazu mira Voleće da puno vremena provode skupa prožimajući se emocijom i pažnjom,  a njihov brižno opremljen dom će odisati harmonijom i blagostanjem.  Kako su prijemčivi na loše uticaje biće tu raznih situacija od povlačenja u svoju ljušturu. Biće tu i dana ćutanja koja može delovati blagotvorno na njihov poljuljan odnos.   Treba da se čuvaju čangrizavosti i gunđanja i da jedan drugom ne staju na put bez realnih realnih osnova. Jedan drugog treba da podrže u ambicijama.

RAK – LAV

Raku će se dopasti  srdačnost  Lava  i njegovo svesrdno zalaganje da  otvori svoju ljušturu kako bi lakše došao do njegovog bojažljivog i nepoverljivog srca. Lav će poštovati Rakovu privrženost  i nesebičnu pažnju , sve dok poštuje njegovo dostojanstvo i ponos. Oboje su graditelji , poštovaoci tradicije i druženja okupljajući rodbinu i svoje drage prijatelje u svom domu ili negde drugde. Rak treba da podrži Lava u uspinjanje na društvenoj lestvici i da mu ne ruši autroitet. Lav ne traba da ruši Rakovo samopuzdanje onda kada želi da zablista na svom putu uspeha.

RAK- DEVICA

Ovo je jedna od boljih kombinacija. Oboje poseduju notu stidljivosti i nepoverenja kada su neke takve stvari u pitanju. Dosta će razgovarati praveći razne planove  pre nego počnu sa realizacijom. Raku neće smetati rutunski pristup životu a ni pedantnost kojom odiše Devica. Veoma im je važna ljubav sloga i mir i nikada neće dozvoliti da bude nerušena ambicijom I nekim drugim riskantnim uplivima. Rak treba da osluškuje Devicu, da je hrabri unekim svojim zamislima i  da pothranjuje njenu ambiciju. Devica ne treba da svojim skeptičnim stavom loše utičena na Rakovu otvorenost prema najrazličitijim  ljudima, jer on je predstavnik naroda.

RAK- VAGA

Lepota i šarm Vage privućiće  Raka  i neće puno okolišati da je obasipa komplimentima i osvajačkim varijantama. Vaga će sa smeškom odgovarati, ali će ujedno biti kolebljiva ispitujući njegove iskrene namere. Ali kada svi uslovi budu zadovoljeni spremno ulaze u ljubavnu vezu koja može odisati ljubavlju i strašću. Problem nastaje kad na površinu isplove strahovi nepoverenje od strane Raka na Vaginu potrebu da koketira posebno u društvu. Vaga će se opirati pa čak Iiljutiti na Raka s pretnjom da će ga napustiti ukoliko nastavi sa takvim ponašanjem. Rak treba da prihvati Vaginu potrebu za dopadanjem i njen hladnokrvan stav kad su njihovi interesi u pitanju. Vaga ne treba da osporava Raka i da ga potiskuje u zapećak radi njene potrebe za isticanjem.

RAK- ŠKORPIJA

Jedno drugo će obožavati uranjajući u emocije i strasne trenutke . Njihov intezitet ljubavi može ići do usijanja, koji može da proizvede ljubomoru pa i pogubna za oboje. Neće se libiti da svoju ljubav pokažu pred drugima.  Rak će dosta vremena  provoditi u kuć ia, dok će Škorpija nastojati da više vremena provodi napolju. S vremenom ukoliko svojim svađama naruše dugo željeni mir Škorpija će izlaziti čak i tajno, ne mareći kako Rak može reagovati kad se vrati. Rak ne treba da Škorpiju irtira svojim čangrizavim i namćorastim ponašanjem, jer Škorpijin sakrastičan jezik ga može povrediti tamo gde je najosetljiviji. Škorpija ne traba da Raku zamera na potrebi i da sebe istakne u nekim svojim naletima ambicije. Oboje su osvetoljubivi.

RAK- STRELAC
Otvorenost i stalna potreba za promenama i igrom mogu oduševiti Raka, ali kasnije je to sasvim druga priča. Biće to veoma lepa veza puna nežnosti i iznenađenje, ali sve češćim odsustvom Strelca, Rak će se osećati usamljeno i ne dovoljno voljeno. Pokušaće na sve načine da ga vrati u dom i sačuva samo za sebe. Ljubomora postepeno nagriza njihov odnos do totalnog udaljavanja. Rak ne treba da posesivno guši Strelca a ni da mu gunđa i prebacije sve što je za njega učinio. Strelac ne treba u Raku  dagleda samo majku ili stub kuće već da mu poklanja više pažnje i poštovanja.

RAK – JARAC

Ovo je jedna od boljih kombinacija. Pogledi na svet tradiciju i porodicu su im gotovo identični. Vredno grade svoj dom unoseći tolinu i poverenje u svaku njegovu pukotinu. Obično su uzor mnogim vezama i brakovima. I kada dođe do nesporazuma uvek će naći načina da ga izglade bez velikih posledica. Rak ne treba da isuviše insistira kako i šta treba raditi, jer će kod Jarca naići na snažan otpor potkovan tvrdoglavošću. Jarac ne treba da se  bezobzirno odnosi prema Raku u nekim svojim lošijim fazama.

RAK- VODOLIJA

Zanimljiva Vodolija će zainteresovati Raka, ali njena čudna i nepredvidiva priroda će ga na momente zbunjivati. Obično se sreću na društvenim ili kućnim skupovima ili preko prijatelja. U svakom slučaju  i pored neosporne privlačnosti trebaće vremena da uđu u ljubavnu vezu . Rak je taj koji zateže iz predostrožnosti posebno ako je iskusio lošija iskustva. Ukoliko pomire nekakve razlike njihova obostrana privrženost će biti glavni adut za njihov opstanak. Rak ne treba da Vodoliju sputava i na da joj se obraća naređivački jer će uvek naići na bunt . Vodolija ne treba da Raka  obeshrabruje onda kada mu je potrebna potvrda.

RAK – RIBE

Romnatična priroda Ribe će se jako dopasti Raku. Gotovo pesnički će je osvajati, sve dok ne poklekne pred ljubavlju koju je oduvak maštala. U stanju su da danima borave skupa, zanemarujući svet oko sebe. Voleće duge šetnje i boravak u prirodi. Nikada neće odustati od snova, pa ni onda kada odmaknu u godine. Puno topline i sreće nosi ova veza, tako da mogu ostati zajedno i čitav život. Rak ne treba da stahuje da će Riba otploviti predaleko od njihove luke, ona je samo slobodoljubiva i ne trpi ograničenja ni kad je u pitanju ljubav. Riba ne treba da u nekim svojim komfuznim stanjima obeshrabrije Raka, već da ga pusti da sam deluje onako kako misli da je najbolje za oboje.

Nelly Poerich


Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem romana, SA ASTROLOGIJOM NA VI., dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.
Nelly Poerich ima objavljenih tekstova na Astro p062 626 191 ili 063 181 41 59


nellypoerich@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар