SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI

SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI
SA ASTROLOGIJOM NA VI@ Carska NAUKA# Elite Astrologer NELA. Hodamjo Ogrnuti PLAŠTOM DOSTOJANSTVA kao što Saturn u Jarcu nalaže. Budimo Otvorena Knjiga ANĐELA, gde Čitko Piše: OPOVRGNUTI ISTINU JE ISTO ŠTO I OPOVRGNUTI PRAVDU.

AstroNelly

AstroNelly
ASTRONELLY@JARAC- VAGA

среда, 09. март 2016.

Ovan, Nepresušan Izvor Energije i Entuzijazma
JA ZNAM,

Vaš Narcis

Simpa Marsovac
Rodjena u znaku Ovna
odvažna i hrabra
znam biti slatka mila
i oštra kao sablja.Ovan vlada glavom i očima
ništa mu ne promakne
na akciju malo fali
da ga nešto podstakne.

Ovan je  kardinalni, prvi muški, znak u zodijaku, pod vladavinom Marsa. Njihov žustri vatreni, koleričan kardinalni temperament odlikuje hrabrost, odvažnost, borbenost, neusrašivost u svim situacijama, pa i onim riskantnijim u kojima bi drugi posustali i odustali . Za njih je život pun izazova gde mogu da izraze sve svoje ratničke veštine na svim bojnim poljima. Ovaj izraženi takmičarski sportskih duh ne preza do pobede, na ovaj ili onaj način, sve zavisi. Ovnov naglašen ego, je često pod pritiskom samodokazivanja, i ne vole kada ih neko potiskuje u drugi plan, shvatajući ih zdravo za gotovo. Uvek željan dokazivanja, Namazan svim ratničkim bojama uvek će naći načina da daj ispolji svoj izraz i doprinos, i kada se to od njih ne očekuje. Ovnovi su sami svoj podsticaj, pokretač drugih, kao i svih mogućih struja, uglavnom korisnih za čovečanstvo. Njihova hrabrost se ponekad graniči sa bezumljem, te izgaraju, čak i ginu kada im je do nečeg odista stalo. U vojsci smrtnika prepoznatljiv je po raznim odlikovanjima, koja ih izdvajaju i postavljaju na *Čelo vođe* u vremenu u kom žive. Ukoliko je njihov interes u pitanju potpiren samo-dokazivanjem, Iskrenost ne mere baš uvek pravdom, istom onom preciznom vagom od prekoputa poverenoj znaku Vagi, jedinim predmetom u zodijaku, kojom se služe svi oni nepotkupljivi organi pravosuđa. Iznaćiće sva moguća rešenja kako bi izvojevali svoju pravdu u sudnici života /hm. moguće po karmičkim zasluga iz nekog života tamo/. Postoje i oni drugi proleterski nastrojeni koji se lako odriču svega zarad onih koje vole, ili pak inata i vere da njihova sposobnost i ponos idu iznad skučenih zakona postojanja. Ovi Simpa Marsovci će demonstrativno napustiti sve što ih okiva i urušava i nastaviti dalje ma kud ih usijana glava odvela. Oni pred sobom imaju toliko kuća zodijaka, koje mogu posetiti i bez najave, pa makar im neki negostoljubiv domaćin zalupio vrata tik ispred nosa. Na čvoruge su navikli, baš kao i deca igrajući se unaokolo tokom odrastanja, pa često na licu imaju od svoje bandoglavosti i nestašluka trag, tj. ožiljak Nabojeni energijom i diletantskim načelima, oni nikada ne gube nadu, njihov entuzijazam je neiscrpan sve do pred kraj života, kada konačno naučeni iskustvom sumiraju sve svoje greške i propuste.A ima ih ihahahaaaaj... šta mogu kad su osuđenici te se uče na vlastitim greškama.

Ovnovi znaju da ne smeju posustati zadugo, oni moraju da neprestano cirkulišu, kako bi energija svemira i dalje kružila besprekorno spram kosmičkih načela, Njihovo dragoceno seme začeća ne sme presahnuti u strasnim okvirima, ma kako je drugi tumačili, ovako ili onako, po kuloarima. Svet mora postojati i nadalje....Njihova drčna nametljivost ponekad zna biti iritantna do te mere da drugima idu na živce, gazeći ih po prstima, pa ih znaju izbegavati. Ali to njih puno ne dotiče, jer znaju očas posla da izokrenu sliku o sebi svojom duhovitim karakternom crtom gde postaju nenadmašni komičari i zabavljači , doslovce Duša Društva. Idealni su prijatelji, onda kad vas život slomi i kad vam se učini da propadate. Kao uključeni na vod zvani Želja, svojim dosetkama popraviće sve osigurače u okviru vašeg delovanja, izazvane kuršlusom situacija koje su vas dovele u agoniju, tu bezličnu depresivnu fazu. Akcija je za njih lek i rado će vam je preporučiti..Tu su sjajni sve dok ih ne preteknete, e onda kreće rivalstvo, njihov takmičarski poriv sa tendencijom Ja znam, Ja sam prvi, neprikosnoven, nenadmašan. Ako želite da sačuvate prijateljstvo sa Ovnom, ne ističite se isuviše, pustite ga bar pola koraka ispred, da se oseti važnim. Ovan i jeste tu da vodi, predvodi, Rećićete u ljutini, Uobraženko, sebičnjak, i što šta kako bi ga nagrdili i odbili od sebe na pristojnu distancu. Možete, ako vam je tako lakše da se nosite sa njegovom taktikom odsečnim vojničkim korakom, koji moraćete priznati i kod vas zna da izazove divljenje. Ovan je To, On samo sledi svoju ulogu dosledno, uostalom, kao i svi znaci u zodijaku.

I u poslu je ne zadrživ, ako se namerio na neku zavidnu poziciju. Kako sve želi s mesta i na brzinu, pucajući visoko, u nekim takvim težnjama može upasti u sopstvenu zamku ishitrenosti. Mogu ih omesti nestrpljivost i istrajnost, i zato je veoma važno da je neguju ili da uz sebe imaju nekog ko će ih bodriti na tom riskantnom putu uspeha, nekog kome čvrsto veruju da bi uopšte prihvatili sugestiju ili savet. Kako su u biti kampanjci, kada ostvare poziciju, veoma je korisno, da i tada imaju nekog ko će da stvari drži pod kontrolom, kanališe njihovu energiju i ko će mu pomoći da je usmeri na primeren produktivan način. Ako ne, mora se sam savršeno utrenirati. Jer u protivnom, ako se rasplinu u ambiciji od posla i od uspeha nema ništa. Odroni su pretnja, jedan mali neoprezan gest ili gaf, i Odoše kola niz brdo, istom onom brzinom kojom se vodio prvi za volanom, ne poštujući saobraćajne kosmičke propise.
Za Ovnovo Ratobrono Srce, ljubav je takođe zanimljivo izazovno bojno polje , u kom se neprekidno prepliću Rat i Mir. Njihovi osvajački pohodi su prava mašinerija varijanti zavođenja. Prilagodiće je svakom trenutku dok ne osvoje željenu osobu, a i da je zadrže svim silama ako se ludo zaljube. Tu mogu i da preteraju, da postanu agresivni nasilncii, posebno ako ljubomora uzme primat i potpiri njihovu posesivnu ljubomoru. Kao takvi zasigurno gube i bivaju ostaljeni. Tada mogu biti kao ranjena zver, opasna i razjarena, koje će lutati unaokolo, nalivajući se utehom koje gde, i koje čim. Posle nekog mučnog perioda patnje, srljanje ih može odvesti do pukog razočaravajućeg rezimea, da njihov savršeni partner, ne postoji, i da su sami sebi dovoljni. Mirenje sa sudbinom im teško pada, ali kada i to napokon skrhani i razoružani učine, nastavljaju svojim putem kao kakvo novorođenče, iznova učeći te n eke nove, prve korake , Uostalom , možda će naglas promrmljati sebi u bradu, Sam sam se rodio, sam ću i umreti. Tužno, i pretužno možda će te reći, dok ga sažaljevate, dok se on polako pridiže, i nastavlja sa istim onim žarom i entuzijazmom od pre. Ovnovi suštinski nikad ne odustaju, kao ni Nada. Možda je Nada njihova verna saputnica, koja uvek utešno kaže, Posle kiše dolazi Sunce, a ovde je Sunce egzaltirano, Ushićeno. Nije svaka ista ljubavna priča, pa ni kod gospode Ovnova. U njihovom znaku na 14 stepenu je i zvezda Alferak iz sazveždja AndromedA, te su evidentni oni Srećnici koji tu imaju neku planetu, koja im daruje pravu ljubav, partnera u ravni njihovog srca, da im u svemu parira, Obično im dolazi u nevolji kao spas, sa nekog daljeg puta. Da To su ti srećnici Ovnovi, od kojih ćete moguće zatražiti ljubavni savet . A da li će te ga dobiti do zavisi od njihovog raspoloživog trenutka i vaše ljubaznosti i šarma, da im se priklonite, s toga pokušajte, ništa ne gubite. Ako i ne dobijete odgovor napojiće vas entuzijazmom i nadom, bar na neko vreme. ...Onda ponovo navratite , možda se i Vama posreći, možda i Vi imate tu neku planetu, baš gde i On, Gospodin/ gospođa Ovan.... jer Nada i Ljubav, uvek koračaju onim putem gde vas srce iskreno vodi.Nelly Poerich


Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi SA ASTROLOGIJOM NA VI. Uporedo, bavi se i pisanjem romana, poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.


Nena Poerich ima 17 objavljenih tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59

nellypoerich@gmail.com

NA RUBU ZNANOSTI / ASTROLOGIJA

Нема коментара:

Постави коментар