SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI

SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI
SA ASTROLOGIJOM NA VI@ Carska NAUKA# Elite Astrologer NELA. Hodamjo Ogrnuti PLAŠTOM DOSTOJANSTVA kao što Saturn u Jarcu nalaže. Budimo Otvorena Knjiga ANĐELA, gde Čitko Piše: OPOVRGNUTI ISTINU JE ISTO ŠTO I OPOVRGNUTI PRAVDU.

AstroNelly

AstroNelly
ASTRONELLY@JARAC- VAGA

понедељак, 14. март 2016.

LAV - LJUBAVNO SLAGANJE


U mojoj dugoj astroloskoj praksi Najdominantnije je pitanje: Kako se u ljubavi slažem sa partnerom?Naravno, da mnogo  zavisi od  vaših ličnih horoskopa tj. Uporednog planetarnog  uticaja, ali to ćemo sad izuzeti, osvrnuti se samo  na slaganje po znacima. Odškrinući, neke stranice mog iskustva i iprikazati svaki znak ponaosob u ljubavnom odnosu prema drugim znacima zodijaka. A Zašto je astrološki savet koristan, zaključite sami.
LAV- OVAN
Već na prvi pogled zaiskriće pogledi I govoriti više od hiljadu reči. Ovan neće čekati da se prepusti oluji strasti dok će lav teatralno nastojati da prolongira . Kada se ukače biće tu ljubavi i svega što je prati od vetrometa do grmljavine. Ovan ne treba da izaizva isuviše Lava a ni da ga forsira svojim takmičarskin duhom samo da bi izašao kao pobednik. Lav ne treba da guši savetima Ovna je l će on svakako učiti na svojim greškama a ni da ga sputava  ljubomorom.

LAV –BIK 

Prilično teška kombinacija, ali s vremnom se da uskladiti. Lav će u Biku naći emotivnu sigurnost i finansijsku stabilnost, a Bik partnera na koga može da se osloni u svakoj prilici. Kako vreme prolazi,  uživaće u svojoj mrnoj luci, I neće dozvoliti da neko bez najave pokuca na njihova vrata. Bik ne treba da ljubomorno gleda na zavidnu poziciju Lava već da ga podrži bezuslovno. Lav ne treba da potcenjuje Bika ukoliko ne uspeva u svakoj prilici da se prikaže u najboljem svetlu.

LAV-  BLIZANAC

Lavu će Blizanac privući pažnju svojim neiscrpnim pričama i dovitljivošću. Uživaće da se satima intelektulano  mačuju rečima, ne obazirući se na druge ljude oko sebe. Ljubav i strast će trajati onoliko koliko žara ima u tim njihovim igrama, a to je ne retko i celi život. Kad je muškarac Lav, a žena Blizanac ta veza može poprimati zaštitnički,  roditeljski odnos. Blizanac treba da više gleda s poštovanjem Lava i da sve ne radi na svoji ruku ponekad služeći se i lažima. Lav treba biti tolerantniji prema radoznalom Blizancu, jer on ne trpi stege ni mentalno ni fizički.

LAV- RAK

Ima ovde žara, ali sve dotle dok je vodena stihija ne ugasi. Tuk na luk. Lav će u Raku videti privrženost i odanost i služenje njegovim prohtevima i željama.  I naizgled miran i tihi Rak će  pritajeno tome težiti svojom suptilnom dominacijom. Ali Lav se neće tako lako dati pokoriti, gde će svaki put doći do kuršlusa. Rak  mora biti tolerantniji da ne zadirkuje Lava i da zna granicu kada treba da zaćuti. Lav treba da Raku pokaže čvrstinu zavisno od situacije,  grubost nikako jer  će iz dana u dan postajati sve dalji jedno od drugog dok njihove emocije sasvim ne iščile.

LAV- LAV

E, Ovde je sudar dve veoma jake ličnosti i prava je drama kada na površinu izađe egocentrizam i želja za vladavinom i dominacijom.  Prisutnost velike erotske privlačnost, najpre će ih odvesti u  uzbudljivu avanturu. Dešava se da dva Lava i ostanu u vezi ili braku, ali je zato potrebno mnogo ljubavi i odricanja da bi prevazišli onaj deo svog karaktera koji ih konfrotira i razdvaja. Ako to ne uspeju najbolja opcija je da žive odvojeno i da se povremeno viđaju.

LAV- DEVICA

Na prvi pogled ovo su sasvim dve različite prirode, a već na drugi mogućnost da se te razlike mogu veoma lako prevazići ako je u pitanju ljubav. Vrlo često se sreću na poslu ili u krugu prijatelja. Oboje su strpljivi i njihova se  veza obično počinje od druženja. Devica će sve učiniti da se Lav oseća uvaženim u onoj meri koju preferira njegovo dostojanstvo. I Lav neće ostati dužan stidljivoj i pametnoj Devici obasipajući je komplimentima  pothranjujući njen često poljuljan ego. Lav ne treba da ponižava Devicu despotski  oprobavajući svoju volju. Devica ne treba da previše kinji Lava koje-kakvim sitnim i beznačajnim zamerkama.

LAV- VAGA

Vaga uživa u suptilnom zavođenju i svojim neodljivim šarmom pokreće teatralnog Lava na delovanje. Sjajna  uzbudljiva veza puna zapleta i raspleta.mogu ostati veoma dugo zajedno, pa čak I život ceo. Uživaju kada se na očigled drugih vešto snalaze u svojoj ljubavnoj ulozi koja uvek biva nagrađena gromkim aplauzom. Vaga ne sme da preteruje sa svojim koketiranjem i razmetanjem draži jer će razbesneti ljubomornog I posesivnog lava do te mere da će joj izlazak prisesti. Lav treba da kontroliše svoju netolerantnost ekscentričnost I egocentričnost  I posesivnost do pristojne mere koja Vagi prija da bi se osetila maženo I paženo.  

LAV- ŠKORPIJA

Ova kombinacije spada u ređe bilo da su to prijateljski i ljubavni odnosi. I kada se desi zasnovana je na strastvenom zanosu i erotskoj privlačnosti koje ih mogu zavesti na pogrešnu stranu. Najbolje bi bilo  da se zadrže na avanturi.  A ako su se ipak odlučili za brak jedno drugo moraju jako kontrolisati posebno u škorpijinim mračnim fazama koje kod lava mogu suziti svest . Lav ukoliko se loše poneo prema Škorpiji  ne treba da olako shvati njeno ćutanje i odobravanje, jer može da odreaguje onda kada se najmanje nada. Škorpija treba da kontroliše svoj sarkazam I paraonične strahove  podalje od Lava, naročito kad spava.  

LAV- STRELAC

Ovo je jedna od žestokih kombinacija pri  sudaru dve energične I jake prirode.  Ovde  srdačnost iskrenost poverenje su glavni akteri u njihovoj jako uzbudljivoj ljubavnoj priči . Jedan na drugog deluju stimulativno. Lav Strelcu podstiče duhovnost i na bolji stil izražavanja, a Strelac kod Lava veoma uspešno koriguje preteranu tetralnost i egocentrizam. I Strelac i Lav u svojim hvalisavim mometnima, treba da se drže poslovica” Ispeci pa reci” , “Prvo reci hop pa skoči.

LAV – JARAC

 Ovo je jedna od težih ljubavnih kombinacija I najbolje funkcionišu kada su ambicija i posao u prvom planu. Bolje finkcioniše kada je žena Lav, a mušakarac  Jarac, nego obrnuto kada je  žena Jarac a muškarac Lav. Jarac ne treba da svojim radom I hladnokrvinim stavom  zanemari Lava i da njihov odnos tretira kao poslovnu obavezu. Lav treba da obuzda preteranu potrebu za dokazivanjem i konforizmom .

LAV –VODOLIJA

Ovo je veoma zanimljiva i preporučljiva kombinacija. Iako različiti u mnogo čemu se dopunjuju tako da su sjajni i u prijateljstvu  i na poslovnom planu. Lav deluje ohrabrujuće na Vodoliju, a Vodolija veoma   inspirativno  i uzbudljivo na Lava. Plemenitost Lava i humanost Vodolije ako s vremenom budu negovali   može potreti sve druge nejednakosti  I učvrstiti njihov odnosu. Vodolija treba da ublaži sujetu , egocentrizam  I impulsivnost . A Vodolija da isključi svoju bezobzirnost,  I emotivnu razuzdanost da ne bi u Lava isprovocirala jači plamen ljubomore koji može spržiti njihovu vezu.

LAV- RIBE

Između Ribe i Lava postoji neka čudne poveznost. Bolja kombinacija je kada je Muškarac Lav, a žena Riba. Lavu imponuje Ribina izrazita ženstvenost požrtvovanost i privrženost domu. A Riba u Lavu vidi oslonac i baš onaku mušku figuru koja u sebi pored snage poseduje i toplinu i nežnost. Ova veza pomalo podseća na sado- mazo veze. Lav treba da poradi na svojo impulsivnost, i egocentrizam, a Riba svoju prevrtljivost emotivnu kolebljivost, poročnost.


Nelly Poerich

Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem romana, SA ASTROLOGIJOM NA VI., dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.
Nelly Poerich ima objavljenih  tekstova na Astro portalu.


062 626 191 ili 063 181 41 59nellypoerich@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар