SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI

SA CARSKOM ASTROLOGIJOM NA VI
SA ASTROLOGIJOM NA VI@ Carska NAUKA# Elite Astrologer NELA. Hodamjo Ogrnuti PLAŠTOM DOSTOJANSTVA kao što Saturn u Jarcu nalaže. Budimo Otvorena Knjiga ANĐELA, gde Čitko Piše: OPOVRGNUTI ISTINU JE ISTO ŠTO I OPOVRGNUTI PRAVDU.

AstroNelly

AstroNelly
ASTRONELLY@JARAC- VAGA

понедељак, 14. март 2016.

BLIZANAC- LJUBAVNO SLAGANJE


U mojom dugom astrološkom radu, Najdominantnije je pitanje: Kako se u ljubavi slažem sa partnerom?Naravno, da mnogo zavisi od vaših ličnih horoskopa tj. Uporednog planetarnog uticaja, ali to ćemo sad izuzeti, osvrnuti se samo na slaganje po znacima. Odškrinući, neke stranice mog iskustva i iprikazati svaki znak ponaosob u ljubavnom odnosu prema drugim znacima zodijaka. A Zašto je astrološki savet koristan, zaključite sami.
Blizanac – Ovan
Blizanca će lako zadiviti a i osvojiti energični i duhoviti Ovan. Ljubav će planuti brzinom svetlosti da ni sami neće znati kako da se nose sa svim što je čini. Kako su oboje pričalice često će se mačevati rečima u želji da se iskažu i zabave . Oboje će delovati slobodoljubivo sve dok im je istina vodilja u suprotnom na scenu izlazi ljubomora . Blizanac ne treba da isuviše izaziva Ovna svojim promenljivim raspoloženjem i hirovitim naletim jer neće uvek imati strpljenja i takta. Ovan ne treba da povlači Blizanca u svoju osamu, jer on bez meteža i komunikacije nije živ.


Blizanac – Bika

Od samog početka ova veza može biti jako dopadljiva i uzbudljiva. Blizancu će se jako dopasti velikodušnost ,sigurnost i udobnost koju Bik nesebično nudi. A Biku Blizančeva visprenost i promišljenost kojom podupire njegove ambicije. Blizanac teba da kontroliše svoju potrebu da ističe svoju pamet i pričljivost naročito u društvu , jer uporna haotičnost zna Bika razjariti , srušiti sve mostove koji su ih do tad spajali. Bik ne bi trebao da svojom posesivnošću i ljubomorom uguši Blizanačku živost i ljupkost koja ga je na početku fascinirala.

Blizanac- Blizanac

Jedan drugom će se očešati rame u prolazu, i eto povoda da razmene brojeve telefona. Možda ih s početka ta priča neće zavesti ali kako bude vreme odmicalo , njihova priča potrajala uočiće da tu ima više od običnog ćaskanja. Imaju mnogo sličnih interesovanja koja ih mogu zadržati da zauvek ostanu skupa. Um prednjači nad strastima. Jedan drugog treba da istolerišu i da ućute u nekim lošijim fazama raspoloženja.

Blizanac – Rak

Prijemčivost i privrženost Raka mogu zavesti prikrivenu porodičnu prirodu Blizanca . Kako vreme odmiče Blizanac se može isuviše opustiti i postati detinje nehajan za očekivanja emotivnog i majčinski nastrojenog Raka. Ređanje zamerki i gunđanje može postati postati njihova svakodnevnica. Blizanac će uvek naći caku da slatkorečivošću i šarmom potkupi Raka. Ako prevale neku godinu skupa ima šanse i da prebrode mnoge krize jer ovde je navika zaista čudo. Blizanac ne treba da se isuviše oslanja na Raka, I da čeka njegove naredbe. Rak ne treba da Blizanca posmatra ka dete jer će u njemu probuditi upravo taj detinji inat i durenje.

Blizanac- Lav

Sjaj i velikodušnost Lava će opčiniti egocentričnu crtu Blizanca. Udvaranju neće biti kraja. Uživaće da osmišljaju svoj ljubavni scenario, samo da drama što duže potraje . I dobro je što je tako, jer bi u suprotnom veza poprimala svakodenvnu rutinu od koje se gnušaju. Oboje vole da priređuju gala priijeme i da ih posećuju. Blizanac ne treba previše da pritiska Lava nekim svojim zahtevima a ni da ga javno izlaže sramu. Lav ne treba da Blizanca sputava i osporava u napredovanju i da smatra da je njegov uspeh i trud dovoljan za dobrobit njihove zajednice.

Blizanac– Devica

Po umu su se našli , i to je jedan od snažnijih favorita za opstanak njihove ljubavne veze . Ali problem nastaje kada je usklađivanje u pitanju. U nekim momentima Bliznacu će odgovarati pedantnost Device, kada proradi njegova mračnija strana a haotičnost ovlada njegovom svakodnevnicom. Ali kada proradi njegovo nesnalaženje u redu tada će s prekorom reagovati na Devicu što je počisitila njegov krativan nered. Blizanac ne treba da se isuviše ležerno gleda na stvari ako neće da kusa stalne kritike Device. Devica ne treba da isuviše pridaje pažnje detaljima i da konstantnom pridikom ruši njihov odnos.

Blizanac- Vaga

Vaga, sva umiljata i šarmantna pomamiće radoznalost Blizanca. Strahovito će želeti da razotkrije šta se krije ispod njene uglađene površine. Biće tu raznih scena od onih najdivnijih maznih pa sve do razludelih i drskih. Vaga će znati da razoruža oštra koplja Blizanca , te će ih kako vreme odmiče sve ređe koristiti. Uzbuđenja će tražiti u mnogo lepšim stvarima nego što im svađa može pružiti. Prožimaće ih divne niti ljubav pa će se teško odlučivati za rastanak. Blizanac ne treba da kritikuje Vaginu lenjost dok ona prikuplja snagu za neke druge pametnije stvari. Vaga ne treba da se stalno postavlja u ulogu sudca, kad Bliznac iz neke svije brljivosti pogreši

Blizanac – Škorpija

Nimalo naivna i strasna Škorpija dovešće Blizanca na svršen čin, sve ili ništa. Osetiće se kao leptir ulovljen u opasnu mrežicu. Nekada će to doživeti kao omiljenu dečju igru kada je bezglavo jurišao livadom života, ali u nekim situacijama će negodovati lukavo se izvlačeći. Ova veza može da uspe ako su im podznaci srodni. Blizanac ne treba da naseda na svaku sarkastičnu reč ili gest Škorpije. Škorpija ne treba da po svaku cenu oblikuje Blizanca onako kako to njoj odgovara, jer će nestati i pre nego što se obrela u njegovoj ljubavi a i prepredenosti.

Bliznac- Strelac

Mora da su se sreli u nekom od letova dok su tragali za stvarnom srećom. Hvalisavi i brbljivi Strelac odgovoriće na svaku priču znatiželjnog Blizanca. Neće trebati mnogo da njihova srca nađu zajednički jezik.Njihovim pričama i doskočicama neće biti ni kraja ni konca. Ovde Ljubav i navika idu ruku pod ruku. Blizanac ne treba da vreba svaku Strelčevu oštru reč kad plane i da mu je stalno nabada na nos. Strelac ne treba da kinji Blizančevu dovitljivost i snalažljivost i da je svaki put pretrukuje u gnusnu laž. Ali u detelinku sa četiri lista bilo bi pametnije za njihovu srećniju i trajniju vezu.

Blizanac - Jarac

Jarčeva ozbiljnost i mudrost mogu zainteresovati Blizanca uvek spremnog da nešto novo nauči . Upotrebiće sva varijante zavođenja dok ga ne osvoji. Veza će odisati ljubavlju i razumevanjem sve dok ne izađu na videlo razlike u njihovom karakteru. Jarčevom ambicioznom duhu prijaće Blizančev vetar u leđa, ali će mu jako zasmetati promenljiv i ležeran odnos prema vitalnim stvarima njihove veze. Potrebno je mnogo vremena da usaglase svoje karaktere. Blizanac ne treba da pošto -poto sugerira svoje mišljenje Jarcu i da mu zamera kad ga povuku poslovi i kad je društvo na okupu. Jarac ne treba da za svoje neuspehe krivi Blizanca, i da se oglušuje na njegove dragocene savete.

Blizanac -Vodolija

Ova ljubavna veza će se razvijati munjevito. Blizanac će znati da isprati Vodolijine ideje nesebično pomažući da se realizju. Uživaće u svom domu a i dugim šetnjama krcatih intelektualnim razgovorima . Njihova druželjubivost će privlačiti najrazličitije ljude . Ne podnose rutinu i uvek će nastojati da unesu vedrine i uzbuđenja u svoju vezu. Pored turbolentnih obrta i izazova mogu ostati dugo zajedno. Blizanac ne treba da vrši pritisak na Vodoliju kad se povuče u svoj svet i kad odluta s društvom u neke svoje naučne sfere . Vodoija ne treba da sebično sputava Blizanca u njegovom ličnom napredovalju.

Blizanac – Ribe

Blizanca će privući senzibilitet Ribe. Pokušaće da je isprati u svim njenim tokovima i bojama mašte. Mnogo toga mogu postići zajedno ako jedno drugo ne guše koječim jer najveća smetnja njihovoj idili dolazi od spolja zbog povodljivosti posebno kod Ribe. Haotično stanje njihovog doma biće prvi znak da nešto nije u redu u njihovom odnosu. Blizanac ne treba da potcenjuje Ribu jer ona i kad deluje smušeno zna šta radi. Ribe ne treba da potcenjuje Blizanca jer on i kad deluje haotično uglavnom zna gde mu je šta.

Nelly Poerich

Nelly Poerich, astrolog i pisac. Živi i radi u Beogradu. Astrologijom se profesionalno bavi 29 godina. Jedinstvena je po astrološkim otkrićima, koje za sada samo primenjuje prilikom tumačenja natalnih karata svojih klijenata, među kojima su mnoge brojne poznate ličnosti. Nelly s ponosom ističe da je sama svojim talentom i ljubavlju prema astrologiji pekla svoje umeće tumačenja, ali ne krije da je u astro-centru Fonlider, nekim čudom konekcije, ukačila i patentirala nova saznanja zapisana u astrološkim stepenima. Često zna reći da je poimanje astroloških simbola i njihovo tumačenje, sinteza umetnosti, veštine, visprenost i logike, skopčana intuicijom. Od 1995. godne pisala je za novinsku kuću Politika, u časopisu Horoskop, kao i za "Astrologos". Ističe da je rubriku "Veliki umovi o astrologiji", sama osmislila, stajući u odbranu astrologije. Poslednje tri godine piše za "Grand reviju". Nastupala je u mnogim radio i TV emisijama. Na društvenim mrežama je aktivna svojoj stranici Astrolog i Pisac Nelly Poerich, te u grupi . Uporedo, bavi se i pisanjem SA ASTROLOGIJOM NA VI., poezije, dečije literature, scenaria i drugih tekstova. Objavila je dve slikovnice za decu "Našali se Pače malo" i "Rođendanac", gde kroz stihove deci približava zodijak. Njena dva romana "Ona koju valja slušati" i "Odlučna da uspe", uskoro će se pojaviti u elektronskoj formi na internetu.
Nelly Poerich ima objavljenih tekstova na Astro portalu.

062 626 191 ili 063 181 41 59
nellypoerich@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар